Vlinder om op te hangen 5x11x2cm - 2 mogelijke modellen
 • Ref. : 602287
 • Afmetingen B x D x H : 5 x 11 x 2 cm
 • De collectie : NOEL ROMANTIQUE
 • Primair materiaal : Metaal
 • Primaire kleur : Goudkleurig
Vlinder, roze, parel, alles versterkt met goud: als een echt juweel zal deze hanger om op te hangen op natuurlijke wijze zijn plaats vinden in het vrouwelijke universum dat u aan uw raam, aan een boom of binnen in uw zaak zult geven. Overal zal het schitteren tot vreugde van uw klanten! 2 modellen, willekeurige keuze.

€ 3,99 Excl BTW
€ 3,90 Excl BTW
• In voorraad -
Levering in 2 tot 5 werkdagen
Gratis
• Ophaling in de winkel
Verkocht door RETIF
 • Betalen met VISA
 • Betalen met Mastercard
 • Betalen met PayPal
 • Betalen met iDEAL
 • Betalen met bankoverschrijving

Foto galerij (1)

Omschrijving

Heerlijk als een echt juweel! Deze hanger om op te hangen (aan een boom, maar ook elders), vindt natuurlijk zijn plaats in het rozenleven universum dat u aan uw raam geeft. Een vlinder, een roos, een parel, allemaal versterkt met goud: het is een prachtig sierelement. In uw winkel toont het uw smaak voor verfijnde dingen. Deze hanger zal net zo welkom zijn in een vrouwenwinkel als in elke andere wereld waar u charme, droom en lichtheid wilt brengen. Deze zeldzame parel zal zeker schitteren tot vreugde van uw klanten! Polyester vlinder. Parel en metalen elementen. L 5 x B 11 x H 2 cm. 2 modellen, willekeurige keuze: de keuze van het model wordt gemaakt bij de voorbereiding van de bestelling volgens de beschikbaarheid van de voorraad.

Afmetingen en gewicht

Hoogte 2 cm
Breedte 5 cm
Diepte 11 cm
Netto gewicht 20 g

Specificaties

Familie KERSTVERSIERING
Primaire kleur Goudkleurig
Primair materiaal Metaal
Type verpakking Eenheid

De collectie

Transport

Dit artikel wordt rechtstreeks door RETIF verzonden.

 

Bij aankoop van artikelen voor dagelijks gebruik, zoals verpakkingen, decoratie of andere accessoires (vb. tassen, voedselverpakkingen, kartons, kledingrekken, kleerhangers, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan €199 exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen zijn de verzendkosten € 3,90 exclusief BTW. 

Bij de aankoop van meubilair en presentatiemiddelen, zoals inrichting, meubilair, vitrinekasten (bijv. lamellenwanden, vitrines, rekken, toonbanken, tafels, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan 499€ exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen bedragen de verzendkosten € 9,90 exclusief BTW. 

Voor leveringen naar de Waddeneilanden, vraag hiervoor een offerte. 

Wij leveren uitsluitend in Nederland. Voor levering in belgië nodigen wij u uit uw bestelling rechtstreeks te plaatsen op onze buitenlandse webshop, die toegankelijk is via de vlaggen op de homepage onderaan onze site.

Leveringstermijn

Wanneer u uw bestelling valideert, zal RETIF al het nodige doen om deze zo snel mogelijk te verwerken, klaar te maken en te verzenden. 

Als de goederen rechtstreeks vanuit ons magazijn worden klaargemaakt en verzonden, duurt het ongeveer 24-48 uur vanaf de validatie van uw betaling om ze klaar te maken en te verzenden, terwijl de leveringen over het algemeen tussen 2 en 5 werkdagen na de dag van ontvangst van de betaling plaatsvinden. Indien de goederen rechtstreeks van onze leveranciers worden klaargemaakt en verzonden, variëren de levertijden van 2 tot 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. 

Let op: als uw bestelling zowel artikelen bevat die door RETIF worden bewaard en verzonden als artikelen die rechtstreeks door onze leveranciers worden bewaard en verzonden, ontvangt u afzonderlijke zendingen die de bovenstaande leveringsvoorwaarden volgen. 

Het is niet mogelijk om de transporteur voorafgaand aan de levering te laten bellen om een afspraak te maken of een voorkeursdag van levering aan te geven. Een dergelijke in de bestelling opgenomen aanduiding zal niet in aanmerking worden genomen. 

N.B. Levering tot aan de voordeur van uw bedrijf of woning door een professionele transporteur. Grote pakketten worden met pallet geleverd.