SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Etalagemateriaal & vitrinekasten

Meest gevraagd door handelaren deze week

Ecoline Aanbiedingsmand 40 x 55 x 80cm
Aanbiedingsmand 40 x 55 x 80cm
Ref. /140147
• In voorraad
45,99 € Excl BTW
- +
Ecoline Aanbiedingsmand 55 x 55 x 80cm
Aanbiedingsmand 55 x 55 x 80cm
Ref. /140148
• In voorraad
50,99 € Excl BTW
- +
Aanbiedingsbak inklapbaar, verrijdbaar
Aanbiedingsbak inklapbaar, verrijdbaar
Ref. 44912
• In voorraad
101,99 € Excl BTW
- +
Exclu RETIF Presentatierek Flexia 3 niveaus zwart 102x102x117cm
Presentatierek Flexia 3 niveaus zwart 102x102x117cm
Ref. 45675
• In voorraad
230,99 € Excl BTW
- +
Prix promo Vitrine top glas witte sokkel met slot L80 x D40 x H180cm
Vitrine top glas witte sokkel met slot L80 x D40 x H180cm
Ref. 46399NEW
• In voorraad
299,99 € Excl BTW
- +

Displays & glazen vitrinekasten voor winkels

Om uw hoogwaardige collecties te versterken, stelt u uw sieraden op sieradendisplays in een etalage of nog op een elalagefiguur verhoogt op een podium. Om uw sieraden te verfraaien, kunt u deze presenteren in een vitrines of kleine meubels op een plexiglas display. De manier waarop producten in de winkel worden gepresenteerd, is de sleutel tot het stimuleren van het verkopen. Retif biedt een breed assortiment aan displays en vitrines in alle vormen, kleuren en materialen, volgens de behoeften van de handelaar. Houten flessendisplays voor een wijnbar, metalen vitrines en displays voor een kleding- en accessoireswinkel, vitrines en plexiglas displays voor brillenwinkels, displays in de vorm van een hand, of een buste halsketting om sieraden en accessoires het best te presenteren. Om uw producten te presenteren zonder concessies te doen aan de veiligheid, wordt ons assortiment aangevuld met afsluitbare vitrines van gehard versterkt glas.

De sleutel tot succes in de verkoop is het waarderen van de artikelen die aan klanten worden aangeboden. Hoe vaak ben je erin geslaagd om een item te verkopen vanwege de optimale "staging"? En hoe vaak heeft hij zich niet gerealiseerd dat bepaalde producten, die zeker geen tekort aan aanvragen zouden hebben, moeite hebben om zich te "opvallen" (en dus te verkopen) in winkels? Het geheim is echter heel eenvoudig, om alle artikelen en producten optimaal te tonen en te verkopen, heeft u geschikte displays nodig die de kenmerken en de schoonheid van uw producten benadrukken, zoals het bijvoorbeeld slagen om een mooie op elkaar afgestemde vitrine te maken met de displays en toonbank die u in onze online winkel vindt.

We hebben een breed assortiment aan displays van plexiglas, hout of metaal: winkeldisplays om op de kassa van de winkel te plaatsen, voedsel- of flessendisplays, sieradendisplays, voor schoenen en modeaccessoires, om uw etalage van kostuumjuwelen of uw huishoudelijke artikelen te versieren. Met kolom-, toonbank- of wandvitrines verbetert u de presentatie en verkoop van uw beste en meest waardevolle producten die veilig worden bewaard dankzij hun geïntegreerde sleutelslot. Bij Retif vindt u online alles wat u nodig heeft voor de beurs in uw winkel, tegen scherpe prijzen en met onmiddellijke beschikbaarheid:

  • Sieradendisplays en -presentaties
  • Displaystandaards voor handtassen en schoenen 
  • Flessendisplays • Uitstallingen van brood en gebak
  • Voedselbeschermingsvitrines van plexiglas
  • Vitrines om uw producten te beveiligen
  • Aanbiedingsmanden om impulsaankopen te stimuleren

Etalagemateriaal vitrinekasten

Kwalitatief presentatiemateriaal voor al uw producten

Een aantrekkelijke winkelinrichting begint met het geschikte presentatiemateriaal voor elk van uw producten. Of u nu voeding, drank, wijn, verzorgingsproducten of juwelen verkoopt, RETIF heeft aan elke business gedacht. Bestel hier al uw juwelendisplays, presentaties, vitrines en beschermingsvitrines of bezoek een van onze winkels in Nederland en geef uw producten de presentatie of bescherming die ze verdienen! 

Sieraden- en accessoiredisplays

Elk juweel verdient een prachtige presentatie. En die vindt u hier, bij RETIF. You name it, we’ve got it: juwelenborden, bustedisplays, displays voor een halsketting, ringendozen, ringenplateaus, oorbellenstandaarden, heren- en dameshoofden, ringendragers, damesfiguren, podia en noem maar op. Waar wacht u nog op?

Presentatiemateriaal voor uw handel

Op zoek naar de perfecte presentaties voor uw producten die zowel praktisch als prachtig zijn? Bij RETIF hebben we voor elk wat wils: displays van hout, metaal, acryl of plexi, en wijnpresentaties. In het ruimte assortiment van RETIF vindt u allerlei rekken, bakken, blokken, displays, etagères, draadmanden, podia, armbanddisplays, schoenhouders, flessenhouders, buffetkasten, wijnrekken … Ontdek ze hier allemaal! 

Vitrinekasten

In ons assortiment vitrines vindt u naast kolom-, toonbank- en wandvitrines, ook designvitrines en allerlei accessoires zoals legborden, vitrinesloten, lades voor toonbankvitrines en zwenkwielplaten om uw kasten mee uit te rusten. Bestel nu uw vitrinekast via onze website of bezoek een van onze winkels in Nederland. Lekker handig!

Beschermingsvitrines

Hygiëne is een topprioriteit wanneer u voeding verkoopt. Hier vindt u de meest geschikte beschermingsvitrines om al uw gebakjes, snoep, broodjes, charcuterie of desserten op een afgeschermde en hygiënische manier tentoon te stellen.

CLOSE
CLOSE