SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Etalagemateriaal

Meest gevraagd door handelaren deze week

Bak plexi vierhoekig 20x20x20cm
Bak plexi vierhoekig 20x20x20cm
Ref. 21604
• In voorraad
18,99 € Excl BTW
- +
Bak plexi vierhoekig 30x30x15cm
Bak plexi vierhoekig 30x30x15cm
Ref. 21605
• In voorraad
30,49 € Excl BTW
- +
Aanbiedingsmand plexi rond Ø20x100cm
Aanbiedingsmand plexi rond Ø20x100cm
Ref. 21611
• In voorraad
113,29 € Excl BTW
- +
Aanbiedingsmand op wielen opvouwbaar 78x50x80cm
Aanbiedingsmand op wielen opvouwbaar 78x50x80cm
Ref. 44912
• In voorraad
104,09 € Excl BTW
- +
Exclu RETIF Presentatierek Flexia 5 niveaus wit 90x30x165cm
Presentatierek Flexia 5 niveaus wit 90x30x165cm
Ref. 45812
• In voorraad
163,29 € Excl BTW
- +

Al onze producten in Etalagemateriaal & vitrinekasten

Etalagemateriaal groothandel voor winkels

Vind het juiste model voor uw behoeften tussen onze winkeldisplays. Van juwelendisplays voor uw kassa tot houten displays voor wijnflessen en delicatessen, metalen displays, roosterdisplays, folderhouders en kaartdisplays, bij RETIF vindt u zeker DE perfecte display voor uw winkelinrichting.

Juwelen, voedingswaren, display-accessoires voor winkels

Zoek het meest geschikte model tussen onze winkeldisplays om uw producten te presenteren.  U kunt sieradendisplays direct op de kassa plaatsen of houten displays om wijnflessen en gastronomieproducten zichtbaar te maken. Of de roosterdisplays in stevig metaaldraad, of die om kledingaccessoires te etaleren... met Retif vind je de perfecte display om je winkel in te richten.

Criteria voor het kiezen van een display voor uw winkel

Winkeldisplays worden gebruikt om de klant visueel te laten zien welke artikelen te koop zijn. Een display is een waardevolle bondgenoot voor de winkelier en is de optimale oplossing voor winkels in alle sectoren, maar let op de plaatsing ervan, in de etalage of in het midden van de winkel, het doel is de verkoop in uw winkel te stimuleren en uw bedrijf een goed imago te geven.

Wees voorzichtig met materialen, vormen en maten, niets is erger dan een te grote display die de doorgang van klanten of het zicht op andere te koop staande artikelen belemmert. Het moet niet te hoog of te laag zijn, maar aangepast aan het soort producten dat wordt getoond. Houd er ook rekening mee of de vitrine op één plaats moet blijven of regelmatig moet worden verplaatst; kies in dat geval voor een vitrine op wieltjes die gemakkelijk kan worden verplaatst zonder de hele vitrine te demonteren of af te breken.

etalagemateriaal voor winkels

Voor vitrines raden wij het gebruik van meerdere niveaus aan om bewegingseffecten te creëren en met hoogte te spelen.

Dankzij de verscheidenheid aan displays die Retif aanbiedt, vindt u oplossingen voor alle soorten bedrijven en met de modellen die het best bij uw producten passen, zonder onze ruime keuze aan vitrines en toonbanken te vergeten.

Types en gebruik van een winkeldisplay

Wegens hun veelgevraagde en gebruiksgemak zijn er vele soorten winkeldisplays geproduceerd voor allerlei producten, met verschillende materialen en modellen.

Je zou bijna kunnen zeggen dat er displays zijn voor elk specifiek gebruiksdoel, om elk artikel in de winkelruimte onder de aandacht te brengen.

  • Houten displays: dit zijn de bestsellers in stoffen-, accessoire- en schoenenwinkels. Ze kunnen gebruikt worden als rekken, hangers, voor het ophangen van accessoires voor fantasiejuwelen, enz. Een perfect type display voor winkels die op zoek zijn naar een vintage en traditionele uitstraling.
  • Metalen displays - deze zijn meer klassiek en worden veel gebruikt door onder andere groentewinkels, in tankstations of op markten. Metaal is een zeer resistent materiaal en garandeert de duurzaamheid van het product, en is bovendien gemakkelijker schoon te maken en praktisch onbreekbaar.
  • Plexiglas displays: gemaakt van PVC, behoren tot de modernste displays op de markt. Door hun vele functies zijn ze geschikt voor alle soorten bedrijven. Deze displays zijn eenvoudig te installeren en te stapelen. Omdat het een transparant materiaal is, is bovendien maximale zichtbaarheid van de te koop aangeboden artikelen verzekerd.
  • Juwelendisplays: Bij Retif hebben we de klassieke bustes en handen voor het tentoonstellen van kostbare items in juwelierszaken, horlogemakers en fantasiejuweliers. Maar we hebben ook minder traditionele design displays voor presentaties op maat. Displaykoppen: Dit zijn de klassieke accessoires voor het tonen van hoeden, petten, badges, maar ook beschermingsmaskers, oorbellen, brillen, enz.
  • Schoenendisplays: We hebben een aantal zeer dynamische en leuke ontwerpen om alle soorten schoenen te tonen.
  • Flessendisplays: U vindt ze in verschillende materialen en maten, afhankelijk van het aantal flessen dat u wilt uitstallen en de stijl van uw winkel. 

Al onze winkeldisplays bieden reële en effectieve oplossingen voor de decoratie van een commerciële ruimte. Onmisbaar meubilair voor winkeliers die klanten willen aantrekken en hun verkoop willen verhogen. Wij proberen altijd de beste kwaliteit te bieden met de beste service en de beste garantie, omdat wij ons al meer dan 50 jaar zorgen maken over de behoeften van onze klanten.

CLOSE
CLOSE