SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Vitrines

Meest gevraagd door handelaren deze week

Beschermingsvitrine véralite 23 x 100 cm
Beschermingsvitrine véralite 23 x 100 cm
Ref. 40979
• In voorraad
59,99 € Excl BTW
- +
Beschermingsvitrine plexi 23 x 100 cm
Beschermingsvitrine plexi 23 x 100 cm
Ref. 42191
• In voorraad
55,99 € Excl BTW
- +
Vitrine top glas witte sokkel met slot L40 x P40 x H180cm
Vitrine top glas witte sokkel met slot L40 x P40 x H180cm
Ref. 46398NEW
• In voorraad
179,99 € Excl BTW
- +
Gratis levering Vitrine top glas witte sokkel met slot L80 x D40 x H180cm
Vitrine top glas witte sokkel met slot L80 x D40 x H180cm
Ref. 46399NEW
• In voorraad
299,99 € Excl BTW
- +
Gratis levering Vitrine kader aluminium wit regelbare legborden + slot 100x40x110cm
Vitrine kader aluminium wit regelbare legborden + slot 100x40x110cm
Ref. 46833
• In voorraad
549,99 € Excl BTW
- +

Al onze producten in Etalagemateriaal & vitrinekasten

Vitrinekasten en toonbankvitrines

Bent u op zoek naar vitrines om uw producten op de best mogelijke manier en in alle veiligheid te presenteren? Wij hebben de oplossing die u nodig heeft:

 • Toonbankvitrine;
 • Kolomvitrines, dubbel of enkel, voor meer impact;
 • Wandvitrines, om ruimte te besparen;
 • Economische modellen.

Glazen meubelen van dit type zijn een uitstekende entoonstellingsoplossing omdat ze de aandacht trekken zonder iets te verbergen, daarom worden ze geïnstalleerd in kantoren of showrooms, in allerlei winkels en zelfs in huizen als een oplossing voor het uitstallen van waardevolle en verzamelobjecten. Kiezen voor een van onze glazen vitrines is immers ook kiezen voor een zeer elegant decoratief element, geschikt voor elk type activiteit, ruimte en uit te stallen product.

Kolom vitrine wieltjes

Met de kolom vitrine met wielen die u aan de zijkant ziet, kunnen retailers die deze gebruiken bijvoorbeeld zonder enig risico waardevolle producten weergeven, zonder elegantie en stijl te verwaarlozen.

Om uw objecten te tonen en tegelijkertijd zichtbaarheid en veiligheid te garanderen, ongeacht het type activiteit van uw winkel, kleding, speelgoed, geschenken, kostuumjuwelen ... RETIF biedt u de mogelijkheid om gemakkelijk te kopen uit een brede selectie van verschillende modellen en verschillende maten en functies. Kies bijvoorbeeld voor een model met wielen als u deze gemakkelijk en vaak moet verplaatsen of met een sleutelslot voor maximale veiligheid.

toonbankvitrine

Ze zijn gemaakt van veiligheidsglas en zijn het klassieke meubelstuk voor allerlei soorten verzamelaars. Deze objecten zijn in feite zeer gewild en worden gebruikt als vitrines voor verzamelaars, om allerlei soorten verzamelobjecten te exposeren en te beschermen, elk product te verbeteren en contact met stof en vuil te verminderen, maar ook om ongepaste behandeling te voorkomen.

Moet u vaak uw meubels verplaatsen? Modellen met onafhankelijke wielen maken het werk gemakkelijker en u kunt de vitrinekast moeiteloos van het ene punt van de kamer naar het andere verplaatsen.

Ook erg populair voor het uitstallen van vazen, glazen en flessen. Voor musea, elektronica- en telefoonwinkels, maar ook voor juweliers en kostuumjuwelen worden vitrines een element van meubelen en displays van primordiaal belang. Het glas zorgt inderdaad voor de transparantie van het display en voor alle veiligheid, met name voor de modellen uitgerust met sleutelsloten die op de site te koop zijn.
Een vitrine die op een strategisch en helder punt van een kantoor is geplaatst, maakt het mogelijk om aangename en gastvrije ontvangst- en werkruimtes te creëren. Deze schermen zijn perfect geschikt om licht te ontvangen en laten je alles opbergen of weergeven.

Dankzij hun glazen wanden is de inhoud altijd zichtbaar en hoeft u niet lang te zoeken naar een belangrijk document of object. Visueel contact met de inhoud is permanent, maar zorg ervoor dat het licht van bovenaf komt, maar ook van de zijkanten om te voorkomen dat objecten op de eerste planken het licht blokkeren op alle niveaus.
Te vaak installeren sommige handelaren zelfs een vitrine op plaatsen waar de algemene verlichting van de kamer niet geschikt is om de algehele inhoud te verbeteren. Denk altijd goed na waar je hem gaat installeren en zet de lampen indien nodig gerust anders neer of voeg lichtpunten toe.

Vitrine met 4 LED lampjes

Als dit niet mogelijk is, is er altijd de mogelijkheid om er een te kopen Vitrine met LED-spots, zoals degene die op de zijkant wordt gepresenteerd, kunt u in onze online winkel ook kiezen tussen modellen vitrines met geïntegreerde verlichting die een extra vleugje verlichting geven aan de tentoongestelde objecten. Als het verlichtingssysteem van de winkel daarentegen al optimaal is, zullen de eenvoudigste modellen perfect aansluiten bij uw behoeften.

De vitrine die u zoekt voor uw winkel is zeker te koop op onze website tegen de scherpste groothandelsprijs en wordt zo snel mogelijk geleverd op het adres van uw keuze.

In feite zijn al onze artikelen klaar voor gebruik, om onnodig en lang wachten te voorkomen, hebben we zelfs een groot centraal magazijn dat in staat is om de duizenden verzoeken te behandelen die we elke dag uit heel Europa en uit Nederland ontvangen. Bovendien is elke levering altijd gratis gegarandeerd tegen eventuele transportschade, zodat uw aankoop altijd 100% tevreden is.

Door door de pagina's van deze online catalogus te bladeren, vindt u, naast het kopen van de vitrines, veel inrichtingsideeën voor winkels, commerciële ruimtes, kantoren en elke werkomgeving in het algemeen. De categorieën van de site bieden duizenden artikelen voor de groothandel en zijn speciaal ontworpen voor uw bedrijf.

Glazen vitrines worden beschouwd als een van de meest functionele en praktische tentoonstellingsmeubels in de hotel- en restaurantsector, waar het niet altijd mogelijk is om de tentoongestelde producten direct te controleren, omdat ze transparantie (zichtbaarheid van te koop aangeboden artikelen) en veiligheid combineren. Bovendien worden ze veel gebruikt in activiteiten zoals drogisterijen, accessoirewinkels, juweliers, boekhandels en kantoorbenodigdheden, supermarkten, drogisterijen, juweliers, telefoonwinkels, enz. voor een reeks voor de hand liggende kwalitatieve kenmerken:

 • Gemakkelijk te verplaatsen dankzij hun wielen
 • Gemakkelijk te verlichten omdat je door hun 360° transparantie licht van elk lichtpunt kunt ontvangen
 • Hun ontwerp is ook een manier om de inrichting van de winkel te verfraaien .
 • Hiermee kunt u de producten overzichtelijk presenteren.
 • Ze zijn ideaal voor trendy of klassieke producten omdat het tijdloze inrichtingselementen zijn.
 • Uitstekend geschikt voor het tentoonstellen van luxe artikelen, sieraden of horloges en verzamelobjecten die moeten worden beschermd dankzij hun stevigheid en vergrendelde sloten.
 • Als last minute "eye catcher" om sales aan te trekken.

Bij RETIF hebben we zeker de beste showcase voor uw bedrijf tegen concurrerende prijzen en ontworpen om functioneel te zijn en een attractie te worden voor klanten en het product.

Glazen vitrinekasten voor uw winkel

In ons assortiment vitrinekasten vindt u naast kolom-, toonbank- en wandvitrines, ook designvitrines en allerlei accessoires zoals legborden, vitrinesloten, lades voor toonbankvitrines en zwenkwielplaten om uw kasten mee uit te rusten. RETIF biedt vitrines aan voor elk budget, elke business en elke winkelinrichting. Bestel nu uw vitrinekast via onze website of bezoek een van onze winkels in Nederland. Lekker handig!

Kolomvitrines

Vitrines hebben tal van voordelen. U kunt uw kostbare producten tegelijkertijd op een veilige én elegante manier tentoonstellen. Met verlichting trekt u de aandacht van de klant zelfs nog meer. Daarnaast houdt u uw producten stofvrij en is een luchtige presentatie mogelijk. Is het niet de bedoeling dat uw klanten uw producten vastnemen? In of achter een vitrine kunt u ze perfect beschermen. Ontdek hier onze kolomvitrines met vaste legborden om al uw producten in tentoon te stellen.

Richt uw winkel met toonbankvitrines

Vitrines hebben tal van voordelen. U kunt uw kostbare producten tegelijkertijd op een veilige én elegante manier tentoonstellen. Met verlichting trekt u de aandacht van de klant zelfs nog meer. Daarnaast houdt u uw producten stofvrij en is een luchtige presentatie mogelijk. Is het niet de bedoeling dat uw klanten uw producten vastnemen? In of achter een vitrine kunt u ze perfect beschermen. Hier vindt u transparante toonbankvitrines tegen scherpe prijzen, voor al uw waardevolle producten!

Design vitrines met LED-verlichting

Laat uw producten tot hun recht komen in een fraaie designvitrine. In ons ruime aanbod vindt u allerlei designvitrines, met of zonder verlichting, om uw producten een elegante presentatie te geven. Mist u nog accessoires voor uw vitrinekasten? Onder Accessoires vindt u legborden in gehard glas en zwenkwielplaten in allerlei formaten. Ontdek hier al onze designvitrines en zet uw producten in de spotlights!

Met LED-verlichting, neem een kijkje in ons ruime aanbod aan designvitrines met ledverlichting. Zonder verlichting, heeft u al verlichting voorzien of plaatst u ze liever zelf? Ontdek hier onze vitrines zonder verlichting. Tafelvitrines, hier vindt u ons aanbod aan tafelvitrines.

Wandvitrines

Wandvitrines zijn erg handig. Ze nemen weinig ruimte in, u kunt ze op ooghoogte ophangen en ook op esthetisch vlak zit u helemaal goed. De wandvitrines van RETIF zijn eenvoudig te bevestigen aan de muur of op een lamellenwand en zijn in meerdere formaten beschikbaar. Optimaliseer nu uw winkelinrichting!

Accessoires voor vitrinekasten

Mist u nog accessoires voor uw vitrinekasten? Hier vindt u accessoires zoals verchroomde vitrinesloten om uw producten op een veilige manier uit te stallen. Op zoek naar accessoires voor uw vitrines? Bestel hier uw legborden (gehard glas) en zwenkwielplaten.

CLOSE
CLOSE