SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Vitrines

Meest gevraagd door handelaren deze week

Hygienescherm veralite 100x40cm
Hygienescherm veralite 100x40cm
Ref. 40979
• In voorraad
61,99 € Excl BTW
- +
Exclu RETIF Toonbank vitrine Flexia zwart 120x50x90cm
Toonbank vitrine Flexia zwart 120x50x90cm
Ref. 45619
• In voorraad
379,99 € Excl BTW
- +
Prix promo Vitrine top glas witte sokkel met slot 80x40x180cm
Vitrine top glas witte sokkel met slot 80x40x180cm
Ref. 46399NEW
• In voorraad
349,99 € Excl BTW
- +
Prix promo Vitrine glas witte basis 4 legborden en slot 80x40x180cm
Vitrine glas witte basis 4 legborden en slot 80x40x180cm
Ref. 49963
• In voorraad
274,99 € Excl BTW
- +
Kleine prijzen Vitrine gehard glas 2 legborden glazen blad wit onderstel slot 80x40x90cm
Vitrine gehard glas 2 legborden glazen blad wit onderstel slot 80x40x90cm
Ref. 49965
• In voorraad
234,99 € Excl BTW
- +

Vitrinekasten en toonbankvitrines

Een goed georganiseerde verkoopruimte met een goede zichtbaarheid van de producten is voor elke detailhandel essentieel, omdat dit een directe invloed heeft op de klantervaring. Elk artikel moet toegankelijk en zichtbaar zijn voor bezoekers, zodat zij gemakkelijk kunnen vinden wat zij zoeken. Met een glazen vitrine optimaliseert u de veilige uitstalling en zorgt u voor maximale zichtbaarheid van de goederen.

Investeren in een professionele vitrinekast die past bij uw ruimte en budget heeft veel voordelen voor elk type verkoopactiviteit. RETIF biedt u een selectie van commerciële en verzamelvitrines met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, om uw goederen te beveiligen en tentoon te stellen, met respect voor uw budget en winkelinrichting.

Vitrinekast om uw producten te uitstallen

Hoge vitrinekast

Hoge vitrinekast in gehard glas (ongemonteerd geleverd). Het wordt geleverd met 5 in hoogte verstelbare legborden (dankzij rekken aan de zijkanten van de vitrine), een witte basis met 4 wielen waarmee het relatief (zeer korte afstand op vlakke oppervlakken) kan verplaatst worden en een slot. Door de flexibiliteit van de hoogte van de legborden is het mogelijk optionele legborden toe te voegen. Dit type product is perfect voor het vastzetten of tentoonstellen van artikelen.

Onze vitrines met aluminium kader hebben een structuur van gehard glas met in hoogte verstelbare legborden, zodat u zich aan uw producten kunt aanpassen en de instellingen regelmatig kunt wijzigen. De deuren zijn draaibaar en bieden daardoor maximale toegankelijkheid tot de artikelen. Met een slot om diefstal te voorkomen. De staanders van de vitrine zijn van aluminium, wat de stabiliteit van de structuur verhoogt en de producten beter beschermt tegen stof.

Bent u op zoek naar vitrines om uw producten optimaal en veilig te presenteren? Wij hebben de oplossing die u nodig heeft:

 • Toonbankvitrine
 • Dubbele of enkele kolomvitrines voor meer impact;
 • Wandvitrines, om ruimte te besparen;
 • Economische modellen.

Glazen kasten van dit type zijn een uitstekende displayoplossing omdat zij de aandacht trekken zonder iets te verbergen. Daarom worden zij geïnstalleerd in kantoren of showrooms, in allerlei winkels en zelfs in woningen als oplossing voor het tentoonstellen van waardevolle en verzamelbare voorwerpen. Kiezen voor een van onze glazen vitrines is ook kiezen voor een zeer elegant decoratief element, geschikt voor elk type activiteit, ruimte product dat moet uitgestald worden.

De kolomvitrine met wielen bijvoorbeeld, die u aan de zijkant ziet, stelt winkeliers die hem gebruiken in staat om waardevolle producten zonder enig risico uit te stallen, zonder de elegantie en stijl te verwaarlozen.

Kolom vitrine wieltjes

Om uw voorwerpen zichtbaar en veilig uit te stallen, ongeacht het type activiteit van uw winkel, kleding, speelgoed, geschenken, fantasiejuwelen... RETIF biedt u de mogelijkheid om gemakkelijk te kopen uit een brede selectie van verschillende modellen en van verschillende afmetingen en functies. Kies bijvoorbeeld een model met wielen als u het gemakkelijk en vaak moet verplaatsen of met een sleutelslot voor maximale veiligheid.

Gemaakt van veiligheidsglas, zijn ze het klassieke meubelstuk voor alle soorten verzamelaars. Deze artikelen zijn namelijk zeer gewild en worden gebruikt als vitrines voor verzamelaars, om allerhande voorwerpen uit te stallen en te beschermen, waarbij elk product tot zijn recht komt en het contact met stof en vuil wordt beperkt, maar ook om een verkeerde behandeling te voorkomen.

Moet u vaak uw meubels verplaatsen? De modellen met onafhankelijke wielen maken het werk gemakkelijker en u kunt de vitrine moeiteloos van de ene naar de andere plaats te verplaatsen in de kamer.

Ook zeer populair voor de presentatie van vazen, glazen en flessen. Voor museums, elektronica- en telefoonwinkels, maar ook voor juweliers en fantasiejuwelen worden vitrines een belangrijk meubelstuk en display. Het glas zorgt voor transparantie van het display en veiligheid, vooral voor modellen die zijn uitgerust met sleutelsloten, die op de site te koop zijn.

toonbankvitrine

Met een vitrine op een strategisch en lichtgevend punt van een kantoor kunnen aangename en uitnodigende ontvangst- en werkruimten worden gecreëerd. Met deze schermen, die perfect zijn aangepast aan de ontvangst van licht, kunt u alles opslaan of weergeven.

Dankzij de glazen wanden is de inhoud altijd zichtbaar, en hoeft men niet lang te zoeken naar een document of een belangrijk voorwerp. Het visuele contact met de inhoud is duurzaam, maar zorg ervoor dat het licht van boven komt en ook van de zijkanten om te voorkomen dat de voorwerpen die op de eerste planken staan het licht niet naar alle niveaus kunnen doorlaten.

Maar al te vaak installeren sommige detailhandelaren een vitrine op plaatsen waar de algemene verlichting van de ruimte niet voldoende is om de algehele inhoud tot zijn recht te laten komen. Te vaak installeren sommige handelaren zelfs een vitrine op plaatsen waar de algemene verlichting van de kamer niet geschikt is om alle inhoud te verbeteren. Denk altijd goed na waar je hem installeert en aarzel niet om, indien nodig, de lampen anders te plaatsen of lichtpunten toe te voegen.

Als dit niet mogelijk is, is er altijd de mogelijkheid om een vitrinekast met LED-spots te kopen, zoals de vitrinekast aan de zijkant, in onze online shop, u kunt ook kiezen tussen vitrinemodellen met geïntegreerde verlichting die een extra vleugje licht geven aan de tentoongestelde producten. Als de verlichting van de winkel anderzijds al optimaal is, zijn de eenvoudigste modellen perfect geschikt voor uw behoeften.

De vitrine die u zoekt voor uw winkel is zeker te koop op onze website tegen de beste groothandelsprijs en wordt zo snel mogelijk geleverd op het adres van uw keuze.

Vitrine met 4 LED lampjes

Eigenlijk zijn al onze artikelen gebruiksklaar, om onnodige en lange wachttijden te voorkomen. Wij beschikken namelijk over een groot centraal magazijn dat de duizenden aanvragen die wij dagelijks uit heel Europa en België ontvangen, kan verwerken. Bovendien wordt elke levering altijd gratis gegarandeerd tegen eventuele schade die tijdens het transport kan ontstaan, zodat u altijd 100% tevreden bent met uw aankoop.

Als u door de pagina's van deze online catalogus bladert, vindt u naast het kopen van vitrines ook veel inrichtingsideeën voor winkels, winkelruimtes, kantoren en elke algemene werkomgeving. De categorieën van de site bieden duizenden artikelen voor de groothandel en zijn speciaal ontworpen voor uw bedrijf.

Functionaliteit ten dienste van de verkoop

Glazen vitrines worden beschouwd als het meest functionele en praktische displaymeubilair in de horeca, waar het niet altijd mogelijk is de uitgestalde producten rechtstreeks in het oog te houden, omdat zij transparantie (zicht op de te koop staande voorwerpen) combineren met veiligheid. Bovendien worden zij veel gebruikt in activiteiten zoals apotheken, accessoirewinkels, juweliers, boekhandels en kantoorboekhandels, supermarkten, apotheken, juweliers, telefoonwinkels enz:

 • Gemakkelijk te verplaatsen dankzij de wielen
 • Gemakkelijk te verlichten omdat ze 360° transparant zijn en licht ontvangen vanuit elk lichtpunt
 • Hun ontwerp is ook een manier om het winkeldecor te verfraaien.
 • Hiermee kunt u producten op een georganiseerde manier tentoonstellen.
 • Ze zijn ideaal voor trendy of klassieke producten omdat het tijdloze inrichtingselementen zijn.
 • Uitstekend geschikt voor het tentoonstellen van luxeartikelen, juwelen of horloges en verzamelobjecten die beschermd moeten worden dankzij hun stevige constructie en sleutelsloten.
 • Als een last minute "eye catcher" om verkoop aan te trekken.

Bij RETIF hebben we zeker de beste vitrine voor uw bedrijf tegen concurrerende prijzen en ontworpen om functioneel te zijn en een attractie te worden voor klanten en het product.

Maak uw eigen vitrinekast

Onze toonbanken zijn modulair, perfect om een centraal punt in uw bedrijf te creëren. Stel een hoekbalie samen met toonbanken en een vrijstaande vitrine om uw impulsaankopen aan de kassa te verhogen.

Bent u op zoek naar een vitrinekast om uw producten in uw winkel te presenteren? RETIF biedt u een aanbod aan verschillende maten, kleuren en stijlen. Een modulaire toonbank perfect als centraal punt of als eiland. Veilig, alle elementen zijn voorzien van een slot.

CLOSE
CLOSE