SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Labels & prijskaarten

Meest gevraagd door handelaren deze week

Etiket permanent Sato 26x12mm wit - per 18000
Etiket permanent Sato 26x12mm wit - per 18000
Ref. /450008
• In voorraad
24,99 € Excl BTW
- +
Riddersporen fijn pistool 25mm - per 5000
Riddersporen fijn pistool 25mm - per 5000
Ref. 11863
• In voorraad
8,69 € Excl BTW
- +
Prijsblokjes zilver zwart 0,5cm
Prijsblokjes zilver zwart 0,5cm
Ref. 14587
• In voorraad
37,99 € Excl BTW
- +
Riddersporen standaard Dennison 25mm - per 5000
Riddersporen standaard Dennison 25mm - per 5000
Ref. 2533
• In voorraad
10,99 € Excl BTW
- +
Prijskaarthouder staal zwart met klem 20cm - per 3
Prijskaarthouder staal zwart met klem 20cm - per 3
Ref. 40592
• In voorraad
10,99 € Excl BTW
- +

Prijsaanduiding: etiketten en prijstangen

Retail labels en textieletikettering

Hoe zorgt u voor een geslaagde prijsaanduiding? Prijsaanduiding is niet enkel een wettelijke verplichting, het is bovendien een beslissend element voor een verkoop. Bij afwezigheid van prijsaanduiding denkt de klant dat het artikel duurder is dan het in werkelijkheid is. Kies voor prijshouders die aangepast zijn aan uw producten en in lijn met uw visuele identiteit. Harmoniseer uw prijshouders om een rommelig effect te voorkomen. Presenteer de prijzen op een leesbare en verzorgde manier zonder dat ze het product verbergen. Met onze etiketten, vereenvoudigd u het werk. Eenvoudig, economisch, u wint aan efficiëntie.

Informatie en prijzen op producten of in het winkelschap (in de winkel of in de etalage) moeten altijd duidelijk en leesbaar zijn voor al uw klanten. De transparantie van informatie en het gemak om de kenmerken van een product te begrijpen zijn essentiële elementen in de ogen van een voorbijganger of een klant.

Het Retif labeling assortiment bestaat uit verschillende oplossingen voor elke behoefte: zelfklevende labelrollen en handmatige labelers om de prijs direct op food en non-food producten aan te brengen, textielpistolen, labels en labels voor kleding met gaatje, maar ook prijskaarthouders, prijskaartjes en voedseletiketten van verschillende vormen en materialen om alle nodige informatie te geven over de artikelen die in uw winkel te koop zijn.

De prijskaartjes en winkel etiketten die wij aanbieden zijn gemaakt in verschillende materialen, vormen en kleuren. Ze zijn vaak geschikt voor voedselcontact (bijvoorbeeld voor visverkopers en slagers), om de communicatie direct op de uitgestalde producten te vergemakkelijken. Voor vlees worden etiketten met stalen pin en ingelegde cijfers veel gebruikt om met een simpele wijzerplaat direct de prijs in euro's weer te geven.

Prijskaarten voor uw winkel

Prijzen en productinformatie communiceert u op een label of prijskaartje met klanten. In ons assortiment vindt u etiketteringsproducten om artikelen te prijzen en in te delen. Zelf prijsetiketten en labels maken, doet u op bedrukte of onbedruktehangetiketten die u met behulp van prijstangen vormgeeft. Bekijk zeker ook onze selectie specifieke etiketten met een exclusieve boodschap. Ideaal voor speciale kortingsacties en soldenaanduidingen. Gebruik textielaccessoires om de labels snel en eenvoudig op te hangen. Dankzij etikettenhouders en prijsdragers krijgt elk etiket en prijskaartje een zichtbare plaats in uw zaak. Zo springen ze onmiddellijk in het oog van klanten.

Prijstangen en prijsetiketten

Uitverkoopprijzen, kortingen, promoties, acties… Etiketten komen altijd van pas. Geef uw producten een duidelijk prijskaartje of label om verwarring te voorkomen. Met onze gebruiksvriendelijke prijstangen maakt u zelf prijsetiketten. Denk ook aan inktrollen om de prijstangen op tijd bij te vullen. Zo worden uw prijsvermeldingen steeds duidelijk gedrukt. Gaat u voor permanente etiketten of maakt u liever afneembare exemplaren? Kies etiketten op maat van uw winkel.

Permanente en afneembare prijsetiketten

Permanente of afneembare prijsetiketten? Kies de labels die uw zaak het meeste voordeel bieden. Etiketten met een permanente verlijming hebben een sterke kleefkracht. De prijskaarten met afneembare kleefkracht kunnen eenvoudig verwijderd worden zonder dat er restjes op de geprijsde producten achterblijven. Werkt u liever met kleurencodes? Gebruik dan onze gekleurde stickertjes voor een duidelijke promoaanduiding. Bekijk hieronder wat we voor u in de aanbieding hebben.

Specifieke etiketterin

Etiketten en labels zijn onmisbaar voor de productbeschrijvingen van artikelen. Ook promoacties en kortingsprijzen communiceert u via een etiket of een label met klanten. Etiketten met kortingspercentages en –prijzen duiden elke actie en promotie aan. Kiest u de boodschap liever zelf? Dan zijn onbedrukte etiketten ongetwijfeld wat u zoekt. Met behulp van gekleurde, onbedrukte etiketten begrijpen klanten uw kleurencodes onmiddellijk. Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden.

Textieletikettering

Onze selectie professionele etiketteerapparaten voor etikettering zelfbediening van uw producten. 1 of 2 lijnen prijstang en etiketten rollen verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren van het merk Meto. Ontdek ook ons aanbod van textiel etikettering: textiel pistolen en naalden draadetiketten, gaatjes etiketten en openstaande etiketten voor uw winkel klaar om te dragen.

Geen etiketten zonder bijhorende textielaccessoires. Met textieletiketteringen voorziet u elk product van een aangepast label. Met behulp van riddersporen en sluitringen kunt u hangetiketten snel en eenvoudig bevestigen. Of gebruik hangetiketten met draad om twee vliegen in een klap te slaan. Met onze ridderspoortangen met aangepaste naalden hecht u elk etiket aan het juiste product. Zet iedere actie extra in de kijker door staande etiketten te gebruiken. Succes verzekerd!

Kies een ridderspoortang met een standaard naald om producten met klassieke en dikke stoffen van een etiket te voorzien. Voor fijne en delicate stoffen gebruikt u beter een ridderspoortang met een fijne naald. In ons aanbod vindt u diverse modellen textielpistolen en bijhorende naalden met verschillende diktes. Neem hieronder een kijkje voor meer informatie.

Etikettenhouder en prijsdrager

Unieke koopwaren vragen om unieke etiketten. Etikettendragers en prijsdragers geven elk etiket en prijskaartje een zichtbare plaats in uw zaak. Zo missen klanten er geen. Ontdek hieronder de verschillende modellen etiketdragers en prijskaarthouders die we voor u in aanbieding hebben.

CLOSE
CLOSE