SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Winkelinrichting


Vind onze meubelcollecties terug

Ideeën om u te inspireren

557,99 € Excl BTW
279,99 € Excl BTW
359,99 € Excl BTW
Bekijk het inspiratieblad

Meest gevraagd door handelaren deze week

Insteekprofiel aluminium verstevigd model L.120 cm
Insteekprofiel aluminium verstevigd model L.120 cm
Ref. 42882
• In voorraad
2,69 € Excl BTW
- +
Gratis levering Middenunit lamel antraciet tweezijdig 125 x6025 x135cm
Middenunit lamel antraciet tweezijdig 125 x6025 x135cm
Ref. 44462
• In voorraad
349,99 € Excl BTW
- +
Lamellenwand hoogglans wit LB15cm 120x120cm
Lamellenwand hoogglans wit LB15cm 120x120cm
Ref. 45181
• In voorraad
50,99 € Excl BTW
- +
Gratis levering Toonbank Flexia gebogen vintage zwart 146x65x90cm
Toonbank Flexia gebogen vintage zwart 146x65x90cm
Ref. 45669
• In voorraad
379,99 € Excl BTW
- +
Presentatierek Flexia 3 niveaus 102x102x117cm puccini
Presentatierek Flexia 3 niveaus 102x102x117cm puccini
Ref. 46238
• In voorraad
205,99 € Excl BTW
- +

Winkelinrichting groothandel in Nederland

Ben je op zoek naar ideeën en wil je weten hoe je een winkel inricht? Wil je het laatste nieuws weten? RETIF biedt een interieur dat is aangepast aan elk type bedrijf. Voor het ordenen en uitstallen van uw artikelen kunt u eenvoudig kiezen tussen onze lamellenwanden, receptiebalies, presentatiemeubels, legborden, presentatietafels.... Wat uw bedrijf ook is, u bent zeker op zoek naar de beste oplossing voor kleding, meubels, accessoires, cadeaus of voor een restaurant. U zult duizenden items vinden die klaar zijn om weergegeven te worden. Vind onze collecties en inrichtingssystemen, gondels, legborden en kledingrekken.

Vergeet niet de meubels en inrichtingsaccessoires zoals stoelen, krukken, tafels ... verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. Hoe een winkel organiseren? en waar koop je de beste meubels voor winkels? Het antwoord vind je op onze site. Ons bedrijf is al meer dan 50 jaar aanwezig in Europa en heeft een geweldige ervaring opgebouwd in de commerciële sector door u te ondersteunen en uw winkel op te zetten en het succes van duizenden verkooppunten in Nederland en Europa.

In onze online winkel vindt u de beste artikelen om het economische potentieel van uw bedrijf te vergroten, van de etalage tot de verkoopruimte, een complete online catalogus met alle meest geschikte artikelen voor uw winkel. Om de navigatie te vergemakkelijken, hebben we deze categorie site onderverdeeld in 5 productfamilies:

  • Inrichting wanden: In deze sectie kunt u lamellenwanden kopen met hun accessoires, kleerkaststangen, armen, haken... om de synergie tussen meubels en de weergave van uw muren te optimaliseren. U vindt er ook de montagehandleiding die u op een eenvoudige en snelle manier laat zien hoe u een perfecte installatie krijgt. Vaak meubels voor kledingwinkels, elektronica, objecten ... Begin met de installatie van deze praktische houten panelen die modulariteit en aanpasbaarheid bieden.
  • Legborden en bevestigening: in glas of hout, de planken zijn ideaal voor het plaatsen en uitstallen van uw artikelen, van kleding tot woonaccessoires, telefoons, cadeauartikelen, voedsel, enz. We bieden veel maten om beter aan de eisen te voldoen.
  • Winkelmeubilair: in deze sectie krijgt u toegang tot een enorme selectie items die commerciële ruimtes uniek zullen maken. Van klassieke planken in hout of metaal tot gegroefde gondels tot dressoirs, via presentatietafels, dozen, prodiums en verschillende meubelen, alle essentiële elementen om met een druk op de knop in te richten.
  • Toonbanken: modulair in verschillende kleuren of gebruiksklaar, schuin of recht, met geïntegreerd glas of een essentieel en economisch ontwerp, wij bieden receptiebalies die zich onderscheiden van de rest van het meubilair of die samengaan met de gekozen stijl of zelfs Het ontwerp dat in staat is om camouflage met de rest van de omgeving om uw tentoonstellingsruimte nog origineler te maken.
  • inrichtingssystemen: In dit deel van de site hebben we de nieuwste trends en verschillende lijnen samengebracht om een modulaire en efficiënte winkel te creëren, bijvoorbeeld door tentoonstellingen te gebruiken met rekken in verschillende vormen en ontwerpen of indien nodig montage van metalen gondels. We raden u ook aan om onze sectie inspiratie winkelinrichting te bezoeken, waar u ideeën vindt om u te inspireren bij het vinden van de beste oplossingen voor een kleine of grote winkelindeling.

Een 100% persoonlijke begeleiding. Onze adviseur bij RETIF luistert naar u, hij helpt u het idee te preciseren en uw project te ontwikklelen. Van idee tot realisatie! Bij RETIF, passen onze verkopers zich aan, wij stellen nooit 2x dezelfde installatie voor. Met de ruimste keuze winkelinrichting met meer dan 30 diverse inrichtingssystemen, ergonomisch en volledig moduleerbaar voor elk activiteit. (kleding, food, drankenhandel, horeca,...)

Waarom zou u worden bijgestaan door een specialist in inrichting ?

Gratis 3D ontwerp van uw project

Onze winkels zij uitgerust met een professioneel 3D ontwerp programma. Met dit programma kunnen wij all onze inrichtingssystemen plaatsen en u project visualiseren voordat u een definitieve keuze maakt.

Installatie & montage

Naast het aanbieden van winkelmeubilair om uw handel in te richten, heeft u een adviseur aan uw zijde op uw winkelruimte op te meten, deze komte gratis ter plaatse om volgens uw budget, uw beroep en uw stijl uw toekomstige zaak in beeld te brengen. Dankzij ons installatie netwerk biedt RETIF u begeleiding van A tot Z...

Om een unieke winkel te creëren

Een leverancier zoals RETIF beschikt over een breed aanbod modulair presentatiemateriaal, middenunits, legborden en wandbevestigingen... waarmee handelaars hun winkelinrichting kunnen evolueren en vernieuwen, zo blijft u uw klanten voortdurend verrassen. Hierbij heeft u de mogelijkheid om uw meubels aan te passen en uw naam erkenning te geven met bedrukte tassen. Winkelinrichting werkt doeltreffend om uw uniek imago te versterken !

CLOSE
CLOSE