SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Winkelinrichting


Vind onze meubelcollecties terug

Ideeën om u te inspireren

Meest gevraagd door handelaren deze week

Legbord plexi tbv lamellenwand 240 x 400mm
Legbord plexi tbv lamellenwand 240 x 400mm
Ref. 41920
• In voorraad
7,89 € Excl BTW
- +
Toonbank Anvers structuur wit 111x53x93cm
Toonbank Anvers structuur wit 111x53x93cm
Ref. 45290
• In voorraad
272,99 € Excl BTW
- +
Vitrine toonbank Anvers wit 110x53x93cm
Vitrine toonbank Anvers wit 110x53x93cm
Ref. 45296
• In voorraad
419,99 € Excl BTW
- +
Exclu RETIF Presentatierek Flexia 3 niveaus zwart 102x102x117cm
Presentatierek Flexia 3 niveaus zwart 102x102x117cm
Ref. 45675
• In voorraad
230,99 € Excl BTW
- +
Podium 45x45x100cm + 40x40x75cm +30x30x50cm hout wit mat - per 3
Podium 45x45x100cm + 40x40x75cm +30x30x50cm hout wit mat - per 3
Ref. 46490
• In voorraad
224,99 € Excl BTW
- +

Richt uw winkel in met RETIF, de specialist in Nederland

Een 100% persoonlijke begeleiding. Onze adviseur bij RETIF luistert naar u, hij helpt u het idee te preciseren en uw project te ontwikklelen. Van idee tot realisatie! Bij RETIF, passen onze verkopers zich aan, wij stellen nooit 2x dezelfde installatie voor. Met de ruimste keuze winkelinrichting met meer dan 30 diverse inrichtingssystemen, ergonomisch en volledig moduleerbaar voor elk activiteit. (kleding, food, drankenhandel, horeca,...)

Waarom zou u worden bijgestaan door een specialist in inrichting ?

Gratis 3D ontwerp van uw project

Onze winkels zij uitgerust met een professioneel 3D ontwerp programma. Met dit programma kunnen wij all onze inrichtingssystemen plaatsen en u project visualiseren voordat u een definitieve keuze maakt.

Installatie & montage van uw winkel

Naast het aanbieden van winkelmeubilair om uw handel in te richten, heeft u een adviseur aan uw zijde op uw winkelruimte op te meten, deze komte gratis ter plaatse om volgens uw budget, uw beroep en uw stijl uw toekomstige zaak in beeld te brengen. Dankzij ons installatie netwerk biedt RETIF u begeleiding van A tot Z...

Om een unieke winkel te creëren

Een leverancier zoals RETIF beschikt over een breed aanbod modulair presentatiemateriaal, middenunits, legborden en wandbevestigingen... waarmee handelaars hun winkelinrichting kunnen evolueren en vernieuwen, zo blijft u uw klanten voortdurend verrassen. Hierbij heeft u de mogelijkheid om uw meubels aan te passen en uw naam erkenning te geven met bedrukte tassen. Winkelinrichting werkt doeltreffend om uw uniek imago te versterken !

Ben je op zoek naar ideeën en wil je weten hoe je een winkel inricht? Wil je het laatste nieuws weten? RETIF biedt een interieur dat is aangepast aan elk type bedrijf. Voor het ordenen en uitstallen van uw artikelen kunt u eenvoudig kiezen tussen onze lamellenwanden, receptiebalies, presentatiemeubels, legborden, presentatietafels.... Wat uw bedrijf ook is, u bent zeker op zoek naar de beste oplossing voor kleding, meubels, accessoires, cadeaus of voor een restaurant. U zult duizenden items vinden die klaar zijn om weergegeven te worden. Vind onze collecties en inrichtingssystemen, gondels, legborden en kledingrekken.

Vergeet niet de meubels en inrichtingsaccessoires zoals stoelen, krukken, tafels ... verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. Hoe een winkel organiseren? en waar koop je de beste meubels voor winkels? Het antwoord vind je op onze site. Ons bedrijf is al meer dan 50 jaar aanwezig in Europa en heeft een geweldige ervaring opgebouwd in de commerciële sector door u te ondersteunen en uw winkel op te zetten en het succes van duizenden verkooppunten in Nederland en Europa.

In onze online winkel vindt u de beste artikelen om het economische potentieel van uw bedrijf te vergroten, van de etalage tot de verkoopruimte, een complete online catalogus met alle meest geschikte artikelen voor uw winkel. Om de navigatie te vergemakkelijken, hebben we deze categorie site onderverdeeld in 5 productfamilies:

  • Inrichting wanden: In deze sectie kunt u lamellenwanden kopen met hun accessoires, kleerkaststangen, armen, haken... om de synergie tussen meubels en de weergave van uw muren te optimaliseren. U vindt er ook de montagehandleiding die u op een eenvoudige en snelle manier laat zien hoe u een perfecte installatie krijgt. Vaak meubels voor kledingwinkels, elektronica, objecten ... Begin met de installatie van deze praktische houten panelen die modulariteit en aanpasbaarheid bieden.
  • Legborden en bevestigening: in glas of hout, de planken zijn ideaal voor het plaatsen en uitstallen van uw artikelen, van kleding tot woonaccessoires, telefoons, cadeauartikelen, voedsel, enz. We bieden veel maten om beter aan de eisen te voldoen.
  • Winkelmeubilair: in deze sectie krijgt u toegang tot een enorme selectie items die commerciële ruimtes uniek zullen maken. Van klassieke planken in hout of metaal tot gegroefde middenunits tot buffetkasten, via presentatietafels, dozen, prodiums en verschillende meubelen, alle essentiële elementen om met een druk op de knop in te richten.
  • Toonbanken: modulair in verschillende kleuren of gebruiksklaar, schuin of recht, met geïntegreerd glas of een essentieel en economisch ontwerp, wij bieden receptiebalies die zich onderscheiden van de rest van het meubilair of die samengaan met de gekozen stijl of zelfs Het ontwerp dat in staat is om camouflage met de rest van de omgeving om uw tentoonstellingsruimte nog origineler te maken.
  • Inrichtingssystemen: In dit deel van de site hebben we de nieuwste trends en verschillende lijnen samengebracht om een modulaire en efficiënte winkel te creëren, bijvoorbeeld door tentoonstellingen te gebruiken met rekken in verschillende vormen en ontwerpen of indien nodig montage van metalen gondels. We raden u ook aan om onze sectie inspiratie winkelinrichting te bezoeken, waar u ideeën vindt om u te inspireren bij het vinden van de beste oplossingen voor een kleine of grote winkelindeling.

4 tips om jouw winkel aantrekkelijker door een geschikte winkel inrichting

Krijg professioneel advies, Neem vanaf het begin contact op met een professionele winkelinrichting specialist. Krijg deskundig advies over het inrichten van uw winkel, rekken en verlichting.

Een budget instellen, maak vanaf het begin duidelijk wat uw budget is en geef deze informatie door aan uw adviseur.

Nog iets om op te letten? Bij het opzetten van een winkel spelen veel factoren een rol. Verlichting, opslagruimte, toonbank grootte en elke factor hangen af van hoeveel geld u erin stopt.

Ontwerp van een winkelinrichting

1. Winkelontwerp & toegankelijkheid

Winkelontwerp, zodra u een toevoeging aan uw winkelindeling in gedachten heeft, moet u nadenken over het uiterlijk en de stijl van uw winkelmeubilair.

Correcte afmeting, geen enkel winkel inrichtingsplan is compleet zonder de juiste afmetingen door een meubel professional. Dit zorgt ervoor dat het ontwerp ook echt bij het gebouw past.

Hoe past het in uw lay-out? Nogmaals, plaatsing is erg belangrijk. Creëer een specifieke route in uw winkel doordat uw klanten alle winkelzones zal bezoeken.

Hoe langer de customer journey, hoe meer items ze tegenkomen en hoe groter de kans dat ze iets kopen.

Legborden moeten zo worden geplaatst dat ze het algehele uiterlijk van de winkel vanaf de voordeur en de toonbank compleet maken. Welke type legbord? Nu het ontwerp van het winkelschap is gepland, is de volgende stap het kiezen van het type winkelmeubilair. Het type rekken moet geschikt zijn voor het type product dat u verkoopt.

Heeft u een gondelplank, een hoekplank, een wandplank of een tijdschriftenplank nodig? Mogelijk hebt u planken nodig waarmee u producten op verschillende hoogtes kunt hangen. Voorraadniveaus moeten ook worden overwogen bij het kiezen van het juiste type rekken.

Zorg ervoor dat alle ingangen van uw winkelinrichting duidelijk gemarkeerd en gemakkelijk toegankelijk zijn. Het is belangrijk om rekening te houden met verschillende segmenten van uw klanten. Als er toiletten of paskamers in uw winkel zijn, zorg er dan voor dat deze duidelijk gemarkeerd zijn.

Overlaad de ruimte niet. Vermijd bijvoorbeeld overmatig gebruik van legborden. Het laatste dat u wilt, is dat uw winkel er rommelig uitziet. Houd het schoon en helder en uw klanten zullen niet meer weg willen.

2. Verlicht uw winkel

Een andere belangrijke factor om te overwegen bij het decoreren is winkelverlichting. Dit voegt kleur en stijl toe aan de algehele look en feel van de winkel.

Uw winkelruimte moet voldoende licht binnenlaten om uw producten te laten opvallen, maar te veel licht kan averechts zijn. Het vinden van de juiste balans is daarom belangrijk.

De juiste balans verschilt van winkel tot winkel. Het hangt af van uw sector, doelgroep, merk, enz. Dit is een gebied waar ervaren winkelinrichters een actieve rol kunnen spelen. Het is belangrijk om rekening te houden met de plaatsing van de verlichting en de intensiteit van de gekozen verlichting. Als u bijvoorbeeld een kledingwinkel bent, is goede verlichting in uw paskamer essentieel om de verkoop te maximaliseren.

3. Beveilig uw winkel tegen diefstal

Een camerabewakingssysteem is een waardevol hulpmiddel in uw beveiligingsprocedures. Potentiële winkeldieven worden afgeschrikt om te stelen na de installatie van camera’s. Als u toch besluit te stelen, legt de camera hun acties vast, waardoor het gemakkelijker wordt om criminelen op te sporen als de situatie zich voordoet.

Beveiligingsspiegels elimineren dode hoeken in uw winkel. Beveiligingsspiegels worden aanbevolen omdat ze een 360-graden beeld van uw handel bieden.

Op specifieke artikelen kan u ook RF hard tags en zelfklevende beveiligingsetiketten plaatsen. Alle tags zijn exact hetzelfde en niets identificeert het bijbehorende item.

Dus in een winkel zal de RF-tag een alarm laten afgaan als iemand iets probeert te stelen, maar het detectiepoortje weet niet wat de gebruiker steelt, alleen dat ze iets stelen.

Aangezien de statistieken van winkelcriminaliteit blijven stijgen, moeten passende maatregelen worden genomen om uw handel te beschermen tegen mogelijk grote verliezen. Het implementeren van een uitgebreid beveiligingsplan vereist echter veel werk. Bekijk onze nieuwste checklist om er zeker van te zijn dat u de touwtjes in handen heeft.

4. Merchandising

Merchandising is een zeer belangrijk onderdeel van het winkelontwerp. Merchandising stopt niet bij de winkel.

Waarom is het ontvangen van gasten belangrijk? Het begroeten van klanten is vaak het belangrijkste aspect van het sluiten van een verkoop.

Een praatje met de klant geeft de mogelijkheid om een positieve eerste indruk te maken en de toon te zetten voor de hele koopervaring. Hier zijn nog een paar redenen waarom het belangrijk is om uw klanten te begroeten:

  • Creëer een persoonlijke beleving met uw klant
  • Helpt uw klant zich op hun gemak te voelen
  • Biedt de mogelijkheid om specifieke extra artikelen te verkopen

Slechte klantenservice kost echter omzet.

Creëer een sterke identiteit. Wat verkoopt u? Wie is uw doelgroep? Hangt het af van geslacht of een specifieke leeftijdsgroep? En wat is de beste manier om hen te bereiken? Een beroep op jongere generaties moet een funky, eigenzinnige stijl hebben voor uw logo en winkelontwerp. U moet ook actief en doorzoekbaar zijn via offline en online kanalen zoals sociale media, webshop, enz.

CLOSE
CLOSE