SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Middenunits & winkelstellingen

Meest gevraagd door handelaren deze week

Presentatiestang schuin verschroomd 31 cm
Presentatiestang schuin verschroomd 31 cm
Ref. 43029
• In voorraad
9,09 € Excl BTW
- +
Set van 2 staanders t.b.v. panelen
Set van 2 staanders t.b.v. panelen
Ref. 43327
• In voorraad
51,99 € Excl BTW
- +
Wandpaneel geperforeerd 400x1000mm
Wandpaneel geperforeerd 400x1000mm
Ref. 43704
• In voorraad
26,99 € Excl BTW
- +
Presentatiestang recht verzinkt 35cm
Presentatiestang recht verzinkt 35cm
Ref. 43715
• In voorraad
4,49 € Excl BTW
- +
Middenunit Ecoline wit met wieltjes tweezijdig 120x60x130cm
Middenunit Ecoline wit met wieltjes tweezijdig 120x60x130cm
Ref. 45989
• In voorraad
299,99 € Excl BTW
- +

Metalen rekken en middenunits voor winkels

Stel zelf de middenunits samen in: structuur in 2 hoogten, enkel of dubbele zijde met of zonder wielen. Het kader middenunit samen te stellen met lamellenwanden, houten legborden en accessoires. 

Om breedte van het aanbod naar voren te brengen, werden de dubbelzijdige middenunits specifiek aangepast. Doordat ze niet heel hoog zijn, zijn uw producten tegelijk zichtbaar en bereikbaar, wat de aankopen voor de klanten vergemakkelijkt. De legborden zijn robuust en passen zicht aan naargelang de afmetingen van uw producten, dit alles terwijl ze voorraadplaats bieden voor een bepaalde hoeveelheid. De metalen winkelstellingen zijn ideaal voor eware lasten.

Winkelstellingen: win ruimte en zichtbaarheid!

Winkelstellingen verschillen van industriële rekken, waarvan het doel is producten op pallets in een magazijn op te slaan en de logistiek te vergemakkelijken. In een verkooppunt zoals een supermarkt, kruidenier of voedingswinkel is de middenunit het ideale meubel om een grote verkoopruimte in te richten. Uw artikelen zullen beter tot hun recht komen in uw rekken.

Met onze wandmiddenunits en legborden is het mogelijk gangen te creëren en uw metalen rekken in te delen. Winkelstellingen is een slimme manier om de zichtbaarheid en de ruimte te vergroten. Het aankoopproces wordt dan vereenvoudigd. Deze betere presentatie garandeert een stijging van uw verkoop. Onderscheid u van uw concurrenten en u zult aan het hoofd van de middenunits staan.

Metalen winkelstellingen

Een ruime keuze aan middenunits voor uw winkelinrichting

Bij RETIF bieden wij u metaal middenunits Hermes, metaal middenunit S50 of hoekgondels aan. U kunt ook kiezen tussen enkel- of dubbelzijdige slatwall middenunit om uw rekken in te richten, in metaal, hout of gegalvaniseerd staal voor opslagrekken. Kies de juiste middenunits voor uw verkoopruimte. De grote verscheidenheid aan afmetingen (diepte en strekkende meter) en kleuren van onze producten voldoet aan de inrichtingseisen van uw winkel.

Deze ruime keuze geeft u ook flexibiliteit in de indeling van uw bedrijf en opslagrekken. Onze winkelstellingen kunnen een vaste bodem, een geperforeerde bodem of een roosterbodem bevatten. De keuze is aan u! Met het Ecoline-assortiment kunt u ook profiteren van goedkope middenunits die dicht bij de tweedehands prijs liggen, zodat u verzekerd bent van een kwaliteitsinrichting volgens uw budget. Denk ook aan de rekverdelers, sokkels, displays, verdeelbakken voor een dynamische presentatie, zonder de middenunitkop te vergeten.

Producten benadrukt door winkelstellingen

De middenunit en de legborden achter uw kassa tonen uw beste producten aan uw klanten. Onze winkelmeubels en middenunits kunnen in elk type winkel gebruikt worden. Door middenunits in uw opslagruimte te plaatsen, zijn al uw producten binnen handbereik. Tot slot, heeft u ideeën nodig voor uw winkelinrichting met onze middenunits? U kunt uw winkelinrichting uitvoeren.

Koop uw metalen winkelstellingen bij RETIF

Bestel op Retif.nl en wij leveren uw middenunit zo snel mogelijk in heel Nederland. U kunt ook onze winkel bezoeken of een gratis offerte aanvragen.

CLOSE
CLOSE