SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Decoratie

Meest gevraagd door handelaren deze week

Presentatierek houten 4 Legbord L64xD58xH190cm
Presentatierek houten 4 Legbord L64xD58xH190cm
Ref. 45293
• In voorraad
231,99 € Excl BTW
- +
Presentatietafel mat wit - B100xD40xH79.5cm - B80xD35xH60cm - per 2
Presentatietafel mat wit - B100xD40xH79.5cm - B80xD35xH60cm - per 2
Ref. 45528
• In voorraad
150,99 € Excl BTW
- +
Presentatierek 5 niveaus wit 90x30x165cm
Presentatierek 5 niveaus wit 90x30x165cm
Ref. 45812
• In voorraad
149,99 € Excl BTW
- +
Draaischijf Ø 50cm wit
Draaischijf Ø 50cm wit
Ref. 46081
• In voorraad
120,99 € Excl BTW
- +
Mand rechthoekig Ecoline 30x20x7cm bamboe naturel
Mand rechthoekig Ecoline 30x20x7cm bamboe naturel
Ref. 87649
• In voorraad
1,49 € Excl BTW
- +

Verhoog de aantrekkingskracht van uw winkel met seizoendecoraties

Maak van decoratie een hoogtepunt van uw winkel! Heeft u zojuist de ideale locatie gevonden voor uw professionele activiteit? Heb je productideeën gevonden om de winkel van je dromen te openen? Je hebt de benodigde vierkante meters, de wijk, de doorgang, het verzorgingsgebied geanalyseerd en je begint eindelijk de eerste benodigdheden te ontvangen, je hebt alleen nog de raamaccessoires nodig die geschikt zijn om je presentatie te sublimeren en je bent bijna klaar voor het langverwachte inauguratie.

Alles wat je nu nog nodig hebt, zijn accessoires voor winkel- en vitrinedecoratie

Om de blik van voorbijgangers te trekken, klanten aan te moedigen om met originaliteit binnen te komen en zich te onderscheiden van de concurrentie, moet uw verkoopruimte emoties opwekken bij bezoekers, klanten komen graag binnen en bezoeken deze winkels die een nette en aantrekkelijke omgeving bieden, uw producten en uw merkimago wordt gewaardeerd en werken in een verfijnde omgeving motiveert uw medewerkers nog meer. Door uw winkel op een passende en optimale manier in te richten, geeft u uw bedrijfsruimte een unieke persoonlijkheid! We bieden specifieke decoraties voor winkels en etalages voor elk seizoen en voor de belangrijkste feestdagen (kerstversiering, Valentijnsdag, Moederdag...), decoratieve meubels, evenals kunstbloemen en bomen. Stel uw etalages samen en renoveer uw winkel met kleine details die uw persoonlijkheid benadrukken.

Welke decoratie moet ik kiezen voor mijn winkel?

Deze vraag rijst vaak omdat een winkel als een levend organisme is en als zodanig zichzelf moet vernieuwen, ingrijpen en aanpassen aan veranderingen. Uw bedrijf goed inrichten kan een moeilijke stap zijn, vooral wanneer u een bedrijf start of geen ideeën meer heeft. De aankleding van een professionele activiteit vraagt om tips en aangepaste producten om je activiteit te optimaliseren. De reflectie gebeurt op de kleuren en de vormen maar ook volgens de seizoenen, zonder angst om het ongewone te durven wanneer bijvoorbeeld de etalages van de winkels worden geïnstalleerd, het echte visitekaartje van een handelaar. Bedenk dat een voorbijganger in een paar seconden de kwaliteit van een winkel beoordeelt aan de hand van het uiterlijk, de originaliteit en de verzorging van de etalages. Gebruik onze meubelaccessoires en vitrines om uw producten te presenteren met behoud van de stijl en het ontwerp van de design winkel indeling. Kies onze producten voor seizoensdecoraties , die door de lichte decoraties gaan , om het ontwerp van uw belichtingen te vernieuwen zullen feesten en collecties te koop zijn.

De decoratie voor elk seizoen!

De wisseling van de seizoenen is een goed moment om de winkel te renoveren en de verkoop te verhogen. RETIF biedt een breed assortiment groothandel kerstversieringen, de decoraties Pasen, en decoratieve elementen en thematische items voor elke periode van het jaar. Om bijzondere vitrines te creëren, of om de ruimtes van uw winkel op te fleuren, kiest u bomen, takken, kunstbloemen en planten, thematische elementen en tapijten van kunstgras of sneeuw: zo creëert u een positieve sfeer om boodschappen te doen in uw winkel. Om accessoires te kiezen voor kerstramen, of in de lente met Pasen, met de komst van zonnige dagen of in de winter, moet je ervoor zorgen dat elk gebruikt element kan opgaan in de buitenomgeving... maar altijd met een kleine voorsprong (een paar of drie weken) en verbeter de mooiste eigenschappen. Herfstdecoratie met droge bladeren, twijgen en romantische kleuren, zal voorbijgangers eraan herinneren dat het nu tijd is om hun garderobe voor te bereiden op de wisseling van de seizoenen. Met al onze decoratieve accessoires heeft u op elk moment van het jaar de mogelijkheid om aankopen aan te moedigen. We mogen nooit het belang van de kerstperiode vergeten, de dagen voorafgaand aan Valentijnsdag of Pasen, maar ook de uitverkoop, zoveel speciale gelegenheden die een passende winkeldecoratie verdienen en vereisen die u helpt om beter te verkopen, en meer. Met Retif straalt uw winkel de vitaliteit van de lente, de vreugde van de zomer, de romantiek van de herfst en de warmte van Kerstmis uit en met uw scenografieën helpt u de wandelingen van uw klanten aangenamer en leuker te maken.

CLOSE
CLOSE