SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Etalagefiguren & bustes

Best Sellers

Etalagefiguur baby 60cm huidskleur blank
Etalagefiguur baby 60cm huidskleur blank
Ref. 42301
• In voorraad
31,29 € Excl BTW
- +
Damesbuste ecru compleet
Damesbuste ecru compleet
Ref. 42803
• In voorraad
52,19 € Excl BTW
- +
Ecoline Dames torso bovenlichaam van pp Ecoline - kleur: wit
Dames torso bovenlichaam van pp Ecoline - kleur: wit
Ref. 43885
• In voorraad
11,49 € Excl BTW
- +
Ecoline Heren torso bovenlichaam van pp Ecoline - kleur: wit
Heren torso bovenlichaam van pp Ecoline - kleur: wit
Ref. 43886
• In voorraad
11,49 € Excl BTW
- +
Ecoline Heren torso van polypropyleen wit
Heren torso van polypropyleen wit
Ref. 44418
• In voorraad
29,99 € Excl BTW
- +
Etalagefiguur heer - Roger - wit budgetline
Etalagefiguur heer - Roger - wit budgetline
Ref. 44549
• In voorraad
161,99 € Excl BTW
- +
Dames torso zwart
Dames torso zwart
Ref. 44803
• In voorraad
13,59 € Excl BTW
- +
Heren torso zwart
Heren torso zwart
Ref. 44804
• In voorraad
13,09 € Excl BTW
- +
Damesbuste zwart met 3 poot Ecoline
Damesbuste zwart met 3 poot Ecoline
Ref. 44838
• In voorraad
52,19 € Excl BTW
- +
Ecoline Buste couture op driepoot zwart man Ecoline
Buste couture op driepoot zwart man Ecoline
Ref. 44839
• In voorraad
52,19 € Excl BTW
- +
Ecoline Damesfiguur Ecoline met afneembaar hoofd - H177 cm
Damesfiguur Ecoline met afneembaar hoofd - H177 cm
Ref. 46035
• In voorraad
78,39 € Excl BTW
- +
Etalagefiguur baby zittend wit
Etalagefiguur baby zittend wit
Ref. 46265
• In voorraad
83,59 € Excl BTW
- +
Voet voor torso's-nekbevestiging - zwart
Voet voor torso's-nekbevestiging - zwart
Ref. 46478
• In voorraad
41,79 € Excl BTW
- +
Voet metaal voor bustes en torso's - zwart
Voet metaal voor bustes en torso's - zwart
Ref. 46481
• In voorraad
41,79 € Excl BTW
- +
Podium 60x45x30cm + 50x40x20 hout wit mat - per 2
Podium 60x45x30cm + 50x40x20 hout wit mat - per 2
Ref. 46486
• In voorraad
64,79 € Excl BTW
- +
Podium 100x45x30cm + 75x40x20cm hout zwart mat - per 2
Podium 100x45x30cm + 75x40x20cm hout zwart mat - per 2
Ref. 46487
• In voorraad
104,49 € Excl BTW
- +
Herentorso mat wit met armen en sokkel
Herentorso mat wit met armen en sokkel
Ref. 49027
• In voorraad
58,49 € Excl BTW
- +
Damesfiguur regelbaar zonder hoofd schuine heup wit mat
Damesfiguur regelbaar zonder hoofd schuine heup wit mat
Ref. 49028
• In voorraad
104,49 € Excl BTW
- +
Etalagefiguur heer wit headless L.53xP.26xH.184 cm
Etalagefiguur heer wit headless L.53xP.26xH.184 cm
Ref. 49029
• In voorraad
125,39 € Excl BTW
- +
Etalagefiguur Heer headless mat zwart
Etalagefiguur Heer headless mat zwart
Ref. 49036
• In voorraad
130,59 € Excl BTW
- +

Paspoppen en bustes aan scherpe prijzen

De paspop voor modewinkel is de ideale ondersteuning waarmee u uw meest kledingstukken kunt verfraaien en de etalages en het interieur van de winkel kunt animeren. Sommige zijn zo realistisch dat ze de menselijke figuur zeer gedetailleerd weergeven, terwijl andere meer stijle vormen met verschillende kleuren hebben. Ze worden met namelijk gebruikt in kleding- en accessoirewinkels, maar vaak ook om originele vitrines en "geanimeerde" tentoonstellingsruimtes te creëren zoals in professionele salons, beurzen of musea.

Een essentieel element ook voor degenen die een kleermakerij hebben of gewoon voor degenen die de hobby van naaien hebben. Vaak zijn het de echte blikken die de blikken van voorbijgangers aantrekken en klanten uitnodigen om binnen te komen.

De etalagepoppen voor mannen en vrouwen in de vitrine van RETIF

Onze mannelijke en vrouwelijke realistisch of design etalagepoppen of bustes voor kleermakers, winkels, ambachtslieden en showrooms, zijn essentieel om de weergave van kleding in uw bedrijf compleet te maken.

Elagagepop vrouw wit

Ze dynamiseren de inrichting van de winkel en vergemakkelijken de presentatie van kledingstukken.
De etalagepoppen die worden gebruikt om kleding uit te stallen, maar ook om de modeaccessoires die een look compleet maken te accentueren (van hoeden tot horloges, van halskettingen tot armbanden), worden meestal op strategische punten van de verkoopplaats geplaatst, zoals voor de voorbereiding van de winkel etalages of om de interne uitstalling in het centrum van de winkels te verrijken of voor de aankleding van een showroom in de textielsector gespecialiseerd in groothandel en de presentatie van nieuwe collecties aan haar klanten.

Dankzij hun gestileerde vormen en hun ontwerp worden ze ook scenografische inrichtingsobjecten, geplaatst op platforms, versierd met duizend lichtjes of versierd met stickers, bloemen, halskettingen ... alles wat hun collecties een nog sterkere artistieke identiteit kan geven en de blikken en nieuwsgierigheid van voorbijgangers.
Wist u dat? De eerste etalagefiguur die werden gebruikt om kleding in de etalage te tonen, werden geboren in Parijs, dat altijd een van de hoofdsteden van de Europese mode is geweest, dankzij de opening van de eerste warenhuizen, en verspreidden zich vervolgens naar de rest van de wereld. Hun handen waren van was en er werd veel aandacht besteed aan het realisme van het hoofd. Sindsdien zijn er verschillende stijlen en materialen geboren zoals plastic, polystyreen, hout ... sommige kunstenaars hebben ze vaak gebruikt om beroemde werken van hedendaagse kunst te creëren.

Buste man compleet

Wat zijn de prijzen van een etalagefiguur, vrouw, mand of kind, of hoeveel kost een couture buste, met of zonder hoofd? Of wil je voor de beste prijs in hoogte verstelbare couture bustes of halve bustes voor ondergoed kopen..?

Wat uw keuze ook is, onze groothandel in etalagepoppen die de voorkeur heeft van honderden Nederlandse winkeliers dankzij het brede assortiment artikelen en goedkope etalagepoppen, stelt u in staat om voor de beste prijs online de modellen te kopen die het beste passen bij de inrichting en inrichting van uw bedrijf. Een immense voorraad van duizenden kant-en-klare stukken, beschikbaar in ons magazijn, stelt ons in staat om op grote schaal te besparen en onze klanten profiteren als eersten.

Niet alleen etalagefiguren...We hebben niet alleen een ruime keuze aan verstelbare modellen, realistische, gestileerde of design etalagepoppen, maar met RETIF kunt u ook profiteren van een service die wordt erkend door meer dan 20.000 klanten in Nederland en gemakkelijk gratis verzendkosten krijgen (zie voorwaarden)! Retif.nl betekent online kiezen uit duizenden artikelen voor professionals in de detailhandel en groothandel, speciaal ontworpen en geproduceerd voor handelaren in elke productsector, één enkele leverancier die altijd de beste inkoopvoorwaarden kan bieden voor het inrichten en verfraaien van kleine, middelgrote en grote verkoop- en tentoonstellingen gebieden.
Vertrouw voor de inrichting van de kledingwinkel op onze decennialange ervaring in de sector, blader door de verschillende categorieën van onze winkel, vind de juiste inspiratie tussen de vele ideeën en voorstellen op de site zoals onze "concept stores", projecten speciaal gemaakt om het volledige meubilair van de winkel met een klik te renoveren.


Als u bijvoorbeeld een project heeft om dameskleding te verkopen en een commerciële ruimte heeft, raden we u aan ons voorstel voor Winkelinrichting voor damesmode waar we een gratis offerte geven voor de volledige inrichting (inclusief enkele op maat gemaakte damesbustes) en klaar voor gebruik. Als u daarentegen een modewinkel voor kinderen en baby's wilt openen, bieden wij u ons idee van: Babywinkel meubelen, een verkoopconcept om toekomstige ouders te inspireren of cadeau-ideeën aan uw klanten voor te stellen.


Met een minimale investering, één leverancier en een inspirerend project klaar, ontvangt u in een paar dagen alles wat u nodig heeft om een nieuwe zakelijke kans te starten of uw bedrijf te vernieuwen. Niet alleen etalagepoppen voor heren, etalagepoppen voor dames of kinderen, RETIF is de enige leverancier ter wereld die u een echt complete service en inrichting kan bieden voor de verkoop en het beheer van een verkooppunt.
Volg het advies van onze experts om uw bedrijf in de textielsector te maximaliseren door comfortabel, in alle veiligheid en met de garantie van een levering te kopen die u 100% tevreden zal moeten stellen.

Hoe gebruik je op maat gemaakte bustes en paspoppen voor een professioneel resultaat?

Hieronder vindt u voorbeelden van hoe nuttig een paspop kan zijn bij het maken van een pak voor uzelf of voor een professioneel doel. Of u nu een beginner of een professional bent, uw nieuwe naai-assistent wordt een onvervangbare medewerker om een perfect eindresultaat te bereiken.
Hier zijn enkele tips om te begrijpen hoe de kleermakerspop die correct wordt gebruikt, de waardevolle medewerker van uw creaties zal worden:
• Controleer de pasvorm en strakheid van de stof om te zien of deze geschikt is voor het gekozen model.

 

 • Maak een set door de stoffen op elkaar af te stemmen om te zien hoe bijvoorbeeld een jas en een blouse bij elkaar passen.
 • Aanpassen en retoucheren van een model.
 • Controleer de plaatsing van plooien, zakken en knoopsgaten.
 • Bepaal de positie van de kraag en revers.
 • Plaats kant, linten en andere versieringen op het kledingstuk.
 • Controleer of bepaal de positie van het machineborduurwerk.
 • Speld de mouwen op schouderbreedte, rijg ze op en naai ze met de machine.
 • Controleer de positie van de banden.
 • Controleer of de hoes niet in de weg zit en goed valt.
 • Werk de trouwjurken bij en hang ze op terwijl je meegaat met hun creatie.
 • De zomen maken.
 • Pas de broek aan.

Het gebruik van een korset of een paspop voor kleermakers garandeert dus de klant een perfecte pasvorm en u de voldoening om een opdracht op een nauwkeurige en professionele manier te hebben uitgevoerd.

Is dit de eerste keer dat je er een koopt? Allereerst nodigen we u uit om het advies en de ideeën van RETIF te ontdekken over: hoe een kleding mannequin aan te kleden? om een Visual Merchandising-professional te worden.


We weten dat het in de wereld van mannequins en bustes niet eenvoudig is om het perfecte item voor uw bedrijf te kiezen. Het aanbod is zo breed dat we vaak twijfelen wat het beste bij onze winkel of etalage past. We kunnen niet tevreden zijn met de eerste die we zien, omdat ze een van de meest effectieve verkooptools zijn.
Houd er rekening mee dat wanneer een klant naar het raam kijkt, hij zich inbeeldt met de kleding die door de etalagepop wordt gedragen. Kies daarom de paspop in de stijl en vorm die het beste bij uw collecties past.


Zoals al het andere, veranderen stijlen in de loop van de tijd en passen ze zich aan de mode van elk tijdperk aan. Maar vandaag de dag kan het scala aan mogelijkheden zo breed zijn als de grenzen van uw verbeelding. Er wordt altijd gezegd dat er in de mode niets geschreven staat en hetzelfde geldt als het gaat om het kiezen van een nieuwe mode paspop voor je textielwinkel. Maar toch zullen we u enkele richtlijnen geven zodat u uw ideeën kunt concentreren bij het kiezen van de perfecte goedkope paspop , die u ook kunt toepassen als u op zoek bent naar enkele modellen voor kinderen.
Om te beginnen moet u rekening houden met de grootte van uw winkel. We kunnen geen hele grote mannequins kiezen als we een kleine ruimte hebben, in dit geval is het misschien beter om ons te beperken tot bustes die op planken en toonbanken worden geplaatst. Integendeel, als we een groot verkoopgebied hebben, zullen we vermijden om kleine modellen te kiezen, omdat de ruimte eentonig zou zijn, in dit geval zullen we platforms en steunen gebruiken om ze nog meer te markeren en op te tillen.


Ook de positie van de paspop is belangrijk. Het is niet hetzelfde als het kiezen van een die kan worden gearticuleerd in plaats van een die dat niet kan. Voor accessoires en sportkledingwinkels is het bijvoorbeeld aan te raden om articulaties te gebruiken om ze in atletische posities te kunnen plaatsen die de indruk wekken van beweging en actie.


Voor een casual modewinkel hebben we het echter niet nodig om gearticuleerd te zijn, het kan voldoende zijn om een chique locatie te hebben.
De etalagepoppen van kleding worden gebruikt om een nieuwe collectie prêt-à-porter of haute couture-outfits te presenteren en suggesties te geven aan klanten en moeten in de etalage of direct in de winkel, op de grond of verhoogd op een houten podium worden geplaatst om geef het nog meer uitstraling (in de winkel vind je veel steunen die daarvoor geschikt zijn). De etalagepop is verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren van de huid, posities en maten, de keuze moet dus gemaakt worden naargelang het type tentoongestelde collectie en de stijl van de winkel maar aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie!

Hoe kiest u uw paspop en genereer meer omzet vanuit de etalage?

Overlaad uw etalagefiguren niet, plaats bepaalde producten naar voren en niet de gehele collectie (ideaal is 4 tot 7 artikelen). Diversifeer de productfamilies die u voorstelt in de etalage: hoog (top, hemden, blouses, jumpsuites, jurken, polo's, truien, vesten, jackets) en laag (broeken, rokken, jeans, bermuda's shorts). De accessoires moeten een meerwaarde geven aan de combinaties, deze moeten gecoördineerd worden met de stijl en de kleuren van de combinatie. Controleer de beschikbare voorraad: de producten in uw vitrine moeten voldoende op voorraad zijn. Wissel de producten die de sterkte van uw collecties weergeven af, de nieuwe collectie of de basis collectie. Het is goed mogelijk dat de etalage de verkoop van artikelen die niet vlot verkopen versnelt. Speel in op de seizoenen.

Selecteer uw etalagefiguren met zorg

Trek de aandacht, versterk uw collecties, geef uw presentaties kracht... Uw etalage en etalagefiguren zijn uw visitekaartjes. Prikkel het winkelend publiek om uw kledingwinkel binnen te lopen. Kies voor de elaglagefiguren waarop uw collecties goed tot hun recht komen.

Het model

 

Voet- of kuitbevestiging?

Een etalagefiguur met kuitbevestiging maakt een volledige presentatie inclusief schoenen mogelijk; Een etalagefiguur met voetbevestiging is stabieler en vereenvoudigd het wisselen van uw kledingpresentaties. De meeste paspoppen beschikken over beide type bevestigingen.

Met of zonder hoofd

Met hoofd: trekken de aandacht van de voorbijgangers, stumuleren bijverkoop van hoeden, brillen en overige accessoires, versterkt uw imago

Zonder hoofd: voordeliger, ideaal voor winkels met veschillende stijlen en collecties, bnadrukken de kledingpresentaties.

CLOSE
CLOSE