SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Toonbanken


Collecties toonbanken

Meest gevraagd door handelaren deze week

Voorpaneel Anvers wit 54,5x40cm
Voorpaneel Anvers wit 54,5x40cm
Ref. 44393
• In voorraad
32,99 € Excl BTW
- +
Toonbank Anvers structuur wit 111x53x93cm
Toonbank Anvers structuur wit 111x53x93cm
Ref. 45290
• In voorraad
272,99 € Excl BTW
- +
Vitrine toonbank Anvers wit 110x53x93cm
Vitrine toonbank Anvers wit 110x53x93cm
Ref. 45296
• In voorraad
419,99 € Excl BTW
- +
Exclu RETIF Toonbank vitrine Flexia zwart 120x50x90cm
Toonbank vitrine Flexia zwart 120x50x90cm
Ref. 45619
• In voorraad
369,99 € Excl BTW
- +
Toonbank Ecoline wit 54x51x110cm
Toonbank Ecoline wit 54x51x110cm
Ref. 46191
• In voorraad
107,99 € Excl BTW
- +

Kassa toonbanken en balies voor winkels

Optimaliseer uw verkoopruimte dankzij onze receptiebalies en onze modulaire, aanpasbare en schaalbare professionele toonbanken met ons assortiment tegen lage prijzen. Onze balies zijn de ideale oplossing om de winkelruimte te optimaliseren en klanten op de beste manier te verwelkomen. Praktisch en flexibel, RETIF-toonbanken passen zich aan de ruimtevereisten van uw winkel aan en brengen zo een revolutie teweeg in uw verkoopruimte. De winkel inrichten met modulaire balies is heel eenvoudig. Hoek, enkel, dubbel, met of zonder vitrine...

Modulairbare toonbanken

Bepaal uw behoeften : modulair of niet, voeg het toe met verschillende structuurmodellen, opties (uitbreidingen, laden, ...). Kies vervolgens de kleur van de gevel: effen gevel of gegroefde gevel.

Verhoog uw impulsaankopen aan de kassa

Gebruik specifiek meubilair: bij de kassa , etalages, displays op de toonbank, lamellenpanelen achteraan. Trek de aandacht met een mooie enscenering of koopsuggesties achter de toonbank door gebruik te maken van ooghoogte. Onder dit niveau zijn de producten niet zichtbaar. Bied proeverijen aan op je toonbank, producten die je willen aanraken, ruiken. Gebruik de achterwanden om je accessoires uit te stallen.

Personaliseer uw toonbank

Wij personaliseer uw toonbank met uw afbeelding of met uw logo, een afbeelding of uw reclameslogan. Deze alles-in-één oplossing voor de beste prijs op de markt. Compleet met belettering en uw bedrijf wordt uniek. Meer dan 124 kleuren om uit te kiezen met RETIF Color. Op het BANKO-assortiment kunnen de houten panelen en de structuur van de kassa worden aangepast.

Balies om klanten in de winkel te verwelkomen

Onze toonbanken zijn de ideale oplossing om de winkelruimte te optimaliseren en klanten op de beste manier te verwelkomen. Praktisch en flexibel, de togen van RETIF passen de ruimtevereisten aan uw opslag, en revolutioneert uw verkoopgebied.

Het opzetten van de winkel met modulaire toonbank is heel eenvoudig

Hoek, enkel, dubbel, met of zonder vitrine… RETIF biedt modulaire toonbanken die kunnen worden aangepast met verschillende opties: uitbreidingen met voeten, verbindingshoeken, ladeblokken. Het assortiment wordt aangevuld met verschillende afwerkingen en kleuren om een eenvoudig en trendy meubel in uw winkel te creëren.

Toonbanken voor alle winkels

Als een specialist in meubilair voor verkooppunten, streeft RETIF ernaar oplossingen aan te bieden om een winkel efficiënt in te richten en bedrijfsdoelen te bereiken. Op onze site vindt u een breed aanbod aan professionele en economische balies, geschikt om klanten van elk type bedrijf te verwelkomen en te ontvangen, van de kledingwinkel tot de voedingsproducten.

Een optimalisatie van het verkooppunt ten behoeve van uw producten

RETIF-balies kunnen de kassa, briefpapier en alles wat u nodig hebt om uw producten te verpakken, zoals geschenkpapier en linten, in te huisvesten. Dankzij de handige compartimenten van de kassa's kunt u valsgeld detectoren en papieren zakken of boodschappentassen binnen handbereik houden. Door de modellen van toonbanken met vitrine te kiezen, kunt u andere producten weergeven en markeren.

CLOSE
CLOSE