SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Sieraden-en accessoire displays

Meest gevraagd door handelaren deze week

Halsketting-display transparant H.24cm
Halsketting-display transparant H.24cm
Ref. /140054
• In voorraad
7,99 € Excl BTW
- +
Juwelendisplay voor armband 4cm transparant
Juwelendisplay voor armband 4cm transparant
Ref. /140061
• In voorraad
1,89 € Excl BTW
- +
Kleine prijzen Herenhoofd wit piepschuim
Herenhoofd wit piepschuim
Ref. 1474
• In voorraad
8,49 € Excl BTW
- +
Display halsketting wit 17x18x20cm
Display halsketting wit 17x18x20cm
Ref. 21342
• In voorraad
8,29 € Excl BTW
- +
Display halsketting zwart 12x18x27cm
Display halsketting zwart 12x18x27cm
Ref. 21375
• In voorraad
12,99 € Excl BTW
- +

Al onze producten in Etalagemateriaal & vitrinekasten

Houten, gevlochten en fluweel kettingdisplays & armbanddisplays

Op zoek naar sieradendisplays om al uw kettingen, armbanden, horloges en ringen te verfraaien? Wij hebben alle sieradenhouders aangepast aan uw behoeften: ringhouder, juwelenbuste, armbanddisplay, sieradendoos, halskettinghouder, originele juwelenhouder... Alles wat u hoeft te doen is ze in uw etalages, in uw winkelrekken en op uw toonbank te plaatsen: gegarandeerde verkoop!

Verfraai uw sieraden met juwelendisplays

Op zoek naar juwelendisplays om al uw kettingen, armbanden, horloges en ringen te verfraaien? Wij hebben alle juwelenhouders aangepast aan uw behoeften: handringhouder, goedkope juwelenhouder, juwelenpop, armbanddisplay, juwelendoos, halskettinghouder, originele juwelenhouder... Alles wat u hoeft te doen is ze in uw etalages, in uw winkelrekken en op uw toonbank te plaatsen: gegarandeerde verkoop!

Retif biedt al jaren de online verkoop van sieraden displays die de presentatie van kettingen, armbanden, ringen en horloges vergemakkelijken. De site biedt tientallen displays gemaakt in verschillende materialen en vormen, elk aangepast aan uw behoeften: handen voor het uitstallen van ringen, goedkope juwelendoosjesbustes en paspoppen voor kettingen, displaystandaards voor armbanden, houten kisten voor sieraden, kettinghouders…. Je hoeft ze alleen maar in de etalages, op de planken of op de kassa's te plaatsen: de items worden perfect uitgestald en de verkoop is gegarandeerd.

Winkels die juwelen en sieraden verkopen, hebben de aangepaste display nodig om hun artikelen het beste te presenteren en de presentatie van hun creaties te optimaliseren. Welke stappen zijn nodig om de verkoop van sieraden te vergroten? In de etalage of in de winkel zijn er hoofdzakelijk twee regels die u moet volgen:

  1. Er moet veel aandacht worden besteed aan het verlichtingssysteem om de kleuren en schittering van elk object te benadrukken. Nieuwe LED-verlichtingssystemen maken het mogelijk om goed gekalibreerde lichtpunten te verkrijgen zonder noodzakelijkerwijs de energiekosten te verhogen.
  2. Er moet altijd groot belang worden gehecht aan weergavemedia die van hoge kwaliteit moeten zijn en geschikt moeten zijn voor elk gepresenteerd product. Waar sieradendisplays kopen?

Displaymateriaal sieraden

Elk juweel verdient een prachtige presentatie. En die vindt u hier, bij RETIF. You name it, we’ve got it: juwelenborden, bustedisplays, displays voor een halsketting, ringendozen, ringenplateaus, oorbellenstandaarden, heren- en dameshoofden, ringendragers, damesfiguren, podia en noem maar op. Keuze genoeg om al uw sieraden, hoeden en accessoires te laten schitteren in uw zaak.
Daarnaast biedt onze stijlvolle BAHIA-collectie een echte meerwaarde voor uw juwelen. In dit assortiment maken we een onderscheid tussen displays voor sieraden en displays voor accessoires en hoeden. 

Displays : Sieraden 

Op zoek naar juwelendisplays om al uw armbanden, oorbellen halskettingen, ringen en andere sieraden nog meer te laten schitteren? Bij RETIF hebben we een overvloed aan keuze: juwelenborden, bustedisplays, juwelendozen, ringenplateaus, sieradenhalzen, oorbellenstandaarden, oorbellenborden … Ontdek ook onze stijlvolle BAHIA-collectie met gevlochten displays die uw sieraden een natuurlijke uitstraling geven. Laat al uw sieraden tot hun recht komen in onze pareltjes van displays!

Juwelendisplay voor halskettingen

Displays : Accessoires en hoeden 

Naast displays voor al uw sieraden heeft RETIF ook alles in huis om al uw accessoires en hoeden een sublieme presentatie te geven. Boost je verkoop dankzij onze bustedisplays, heren- en dameshoofden voor hoeden, elegante handen voor ringen, damesfiguren, podia … Ontdek ook onze stijlvolle BAHIA-collectie met gevlochten displays die uw sieraden een natuurlijke uitstraling geven. Laat al uw accessoires en hoeden tot hun recht komen in onze pareltjes van displays!

CLOSE
CLOSE