SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Doosjes, geschenkzakjes & manden

Meest gevraagd door handelaren deze week

Vloeipapier wit 55x72cm - per 500
Vloeipapier wit 55x72cm - per 500
Ref. 0331
• In voorraad
23,99 € Excl BTW
- +
Kleine prijzen Vloeipapier wit 50x65cm - per 1000
Vloeipapier wit 50x65cm - per 1000
Ref. 51802
• In voorraad
25,49 € Excl BTW
- +
Vloeipapier zwart 50x75cm - per 240
Vloeipapier zwart 50x75cm - per 240
Ref. 51896
• In voorraad
19,09 € Excl BTW
- +
Geschenkmand ovaal zwart 35x29x29cm
Geschenkmand ovaal zwart 35x29x29cm
Ref. 78005
• In voorraad
8,59 € Excl BTW
- +
Geschenkmand ovaal wit 35x29x29cm
Geschenkmand ovaal wit 35x29x29cm
Ref. 78007
• In voorraad
8,59 € Excl BTW
- +

Onze producten en toebehoren

Sieraden zijn altijd een goed geschenkidee. Verpak ze op een sierlijke en correcte manier. De sieradendoosjes en geschenkzakjes van RETIF lenen zich daar perfect toe. Niet alleen beschermen ze uw juwelen, ze zorgen er ook voor dat de sieraden niet verkleuren. Onze geschenkzakjes zijn snelle en handige cadeauverpakkingen.

Gebruik onze kraftzakjes en cadeauzakjes ook voor het verpakken van andere kleine producten. Interessant extraatje: laat de papieren zakjes met het logo van uw winkel bedrukken voor unieke verpakkingen. 

Ontdek ook onze gevlochten manden voor de samenstelling van onweerstaanbare geschenkmanden. Praktisch en herbruikbaar. Deze stralende verpakkingen toveren ongetwijfeld een glimlach op het gezicht van elke klant.

Bent u op zoek naar de beste manier om uw artikelen in echt originele geschenkverpakkingen te verpakken? Ben je aan het nadenken hoe je de perfecte kerstverpakking maakt?

Een geschenk is een veel voorkomende vorm van geschenk bedoeld om een persoon of een groep mensen tevreden te stellen met de bedoeling hen gelukkig te maken, een gunst, een daad van vriendelijkheid en vergeving, een gebaar dat in staat is twee of meer mensen te verenigen.

Het geschenk kan een voorwerp zijn, geld, een recht om iets te kopen of te doen (bijvoorbeeld een reis of een lunch in een restaurant); het geschenk wordt meestal verfraaid met een verpakking (geschenkdoos) of een feestelijke presentatie en traditioneel zijn er tijden van het jaar waarin het gebruikelijk is om geschenken uit te wisselen en te geven: verjaardagen, Kerstmis, bruiloften, Valentijnsdag, Moederdag, enz. om u gelukkig te maken en een speciale gelegenheid te vieren zijn talrijk.

Meestal is het geschenk een verrassingsdaad, zodat de persoon zo gelukkig mogelijk is omdat het onverwacht is en om het gevoel van verrassing te vergroten, is het gebruikelijk om het, indien mogelijk, in een veelkleurige en feestelijke verpakking te verpakken die de inhoud te zien. Kinderen of volwassenen, we zijn allemaal blij om een cadeau te krijgen en net zo blij om het te geven.

Alles wat je nodig hebt om stijlvolle geschenkverpakkingen te maken

RETIF, de online groothandel in artikelen voor verpakkingen en geschenkverpakkingen: we bieden veel producten om de beste presentaties van de producten van uw winkel te maken. Om klanten te verleiden om te kopen en de verkoop te vergroten, is het belangrijk om stijlvolle geschenkverpakkingen te maken met hoogwaardige materialen.

Als u geschenken verkoopt voor een doop, communie of bruiloft, is het traditioneel om gesuikerde amandelen aan te bieden in organza- of katoenen zakjes die in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar zijn. Op bepaalde tijden van het jaar is het een traditie om rieten kerstmanden gevuld met delicatessen aan te bieden. Voor dit type verpakking raden we aan om transparant geplastificeerd papier te gebruiken om de producten binnenin in te pakken en te beschermen, wat u ook in dit geval op de site vindt.

Ter gelegenheid van Valentijnsdag, een verloving of een huwelijksverjaardag is de rode kleur van de geschenkdoos een onvervangbare musthave, een opmaat voor een verrassing die sterke gevoelens en emoties zal oproepen.

Het presenteren van een product in kartonnen geschenkverpakkingen of een cadeauzakje verhoogt de emotionele waarde, het product lijkt een hogere kwaliteit te hebben dan een ander artikel dat niet is uitgepakt of met een meer basale en minder zorgvuldige verpakking. Om deze reden biedt het Retif-verpakkingsassortiment geschenkdozen, knoopzakjes, geschenzakjes en rieten manden of andere materialen met ontwerpen en formaten die aan alle verpakkingsbehoeften kunnen voldoen.

Een paar tips? Houd het hele assortiment verpakkingen dicht bij de kassa, dit vergemakkelijkt uw dagelijkse werk zonder uw aandacht af te leiden van het meest cruciale punt van de winkel, bied deze service altijd aan uw klanten aan omdat u toegevoegde waarde aan uw verkoop toevoegt en dat krijgt de gedachte zal worden verrast door de juistheid en schoonheid van uw verpakking die bijdraagt aan de bekendheid van uw winkel.

Een tip om uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie? Kies voor originele ontwerpen en gebruik gerust felgekleurde producten als je cadeauartikelen of kleine accessoires verkoopt. Houd het bij meer ingetogen thema's en gedempte kleuren als uw bedrijf klassieke items of minimalistische ontwerpen heeft.

Kies, afhankelijk van de tijd van het jaar, altijd voor patronen met een seizoensthema (vooral Kerstmis), ongeacht uw branche. Bij RETIF vindt u praktisch, keuze en kant-en-klaar aantal en naast tassen, dozen etc. ook een ruime keuze aan cadeaubonnen en alle artikelen om uw pakketten te versieren en de finishing touch te geven.

En natuurlijk vind je op onze webshop ook alle artikelen van winkel decoratie niet alleen de geschenkverpakking kunnen versieren, maar ook de hele winkel of het verkooppunt, om de klant onder te dompelen in een nieuwe wereld waar hij blij mee zal zijn. Ontdek ons ruime aanbod aan kerst decoratie!

CLOSE
CLOSE