SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Geschenkpapier en polypro folie

Meest gevraagd door handelaren deze week

Papiersnijapparaat wandmodel 30cm
Papiersnijapparaat wandmodel 30cm
Ref. /4896
• In voorraad
81,99 € Excl BTW
- +
Vloeipapier wit - 55 cm X 72 cm - 500 stuks
Vloeipapier wit - 55 cm X 72 cm - 500 stuks
Ref. 0331
• In voorraad
15,99 € Excl BTW
- +
Vloeipapier 50x75cm lila
Vloeipapier 50x75cm lila
Ref. 50533
• In voorraad
15,09 € Excl BTW
- +
Vloeipapier zacht roze 50 x 75 cm 240 vellen
Vloeipapier zacht roze 50 x 75 cm 240 vellen
Ref. 51081
• In voorraad
15,09 € Excl BTW
- +
Folie metallic goud 0.7x50m
Folie metallic goud 0.7x50m
Ref. 51600
• In voorraad
19,19 € Excl BTW
- +

Ontdek het assortiment cadeaupapier en polypropyleen folie

Onze cadeaupapieren zijn creatief, kleurrijk en geschikt voor alle gelegenheden waarbij uw klanten om cadeauverpakking vragen voor de gekochte producten. Onze polypropyleen folies of onze transparante cellofaanfolie in rollen zijn perfect voor het maken van speciale geschenkdozen of voor het inpakken van rieten manden met voedsel- en wijnproducten. Vergeet niet om uw bedrijf uit te rusten met een dispenser voor cadeaupapier of linten, of zelfs met toonbankdispensers en afrollers kadopapier, allemaal handige hulpmiddelen om tijd en efficiëntie te besparen wanneer u veel klanten in de winkel heeft.

Cadeauverpakking is belangrijk voor in uw winkel

Geschenkdozen zijn een essentieel onderdeel van elke winkel. Het inpakpapier dat wordt gebruikt om de geschenken in te pakken, verbetert de presentatie van aankopen en helpt uw merkimago te verbeteren. Vrijwel elk type winkel zou minstens twee of drie rollen papier en accessoires ons moeten hebben, zoals: cadeau linten, enveloppen, dozen, vloeipapier, rieten manden, enz., in alle kleuren, maten en materialen afhankelijk van het seizoen of de gelegenheid (Kerstmis, Pasen, verjaardagen of feestdagen)
Met een snufje creativiteit en vaardigheid kunt u de perfecte cadeausets maken die uw klanten zullen verbazen.

Cadeau-ideëen voor uw winkel

Wanneer een persoon geschenken ontvangt, zijn ze dubbel blij als ze op een originele en leuke manier worden ingepakt. Pailletten, raffia en decoratieve accessoires zijn essentiële accessoires om professionele en esthetische resultaten van uitmuntendheid te verkrijgen. De kleine ornamenten zijn de perfecte aanvulling om een persoonlijke en elegante touch aan een cadeau te geven.

Hieronder onthullen we u de soorten verpakkingsmaterialen die u op onze site vindt, allemaal tegen een uitzonderlijke prijs en kwaliteit. Wij bieden altijd de laatste trends op het gebied van creatieve geschenkverpakkingen:

  • Strikken in alle maten en kleuren, en decoratieve elementen, zoals sterren, veren, ect.
  • Geschenkpapier in alle kleuren, vormen en materialen.
  • Cadeaulinten in alle texturen en kleuren, in verschillende maten.
  • Elegant vloeipapier, perfect voor mooie en delicate details.
  • Enveloppen, geschenkdozen en juwelendoosjes.
  • Cadeauzakjes in verschillende maten en kleuren, ideaal voor accessoires en juwelierszaken.

Een veelvoud aan rollen en rollen kraftpapier voor geschenkverpakking, geldig voor elk type bedrijf en elke gelegenheid. Kies degene die het beste passen bij uw stijl, de stijl van uw winkel en de branding van uw bedrijf.

Kadopapier voor elk gelegenheden

Het oog wil ook wat. Met behulp van ons cadeaupapier maakt u de mooiste geschenkcreaties. Het assortiment bestaat uit rollen cadeaupapier met verschillende prints en kleuren. Dankzij onze papier- en foliesnijapparaten krijgt elk product een verpakking op maat. Werk uw geschenken af met onze linten en geschenkdecoraties. Voor cadeaus die te mooi zijn om uit te pakken. Ontdek hier ons aanbod geschenkpapier en polypropyleenfolie. Met ons verpakkingsmateriaal vallen uw cadeaus ongetwijfeld in de smaak.

CLOSE
CLOSE