SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Geschenkpapier & inpakfolie

Meest gevraagd door handelaren deze week

Cadeaupapier recycled azuurblauw 50cm x 200m
Cadeaupapier recycled azuurblauw 50cm x 200m
Ref. /221606
• In voorraad
47,99 € Excl BTW
- +
Cadeaupapier zwart wit 50cm x 200m
Cadeaupapier zwart wit 50cm x 200m
Ref. /522350
• In voorraad
89,99 € Excl BTW
- +
Vloeipapier wit 55x72cm - per 500
Vloeipapier wit 55x72cm - per 500
Ref. 0331
• In voorraad
22,99 € Excl BTW
- +
Snijaapparaat staand model voor 70cm cadeaupapier
Snijaapparaat staand model voor 70cm cadeaupapier
Ref. 51039
• In voorraad
189,99 € Excl BTW
- +
Vloeipapier 50x75cm zwart - per 240
Vloeipapier 50x75cm zwart - per 240
Ref. 51896
• In voorraad
17,99 € Excl BTW
- +

Groothandel cadeauverpakking voor alle gelegenheden

Het oog wil ook wat. Met behulp van ons cadeaupapier maakt u de mooiste geschenkcreaties. Het assortiment bestaat uit rollen cadeaupapier met verschillende prints en kleuren. Dankzij onze papier- en foliesnijapparaten krijgt elk product een verpakking op maat. Werk uw geschenken af met onze linten en geschenkdecoraties. Voor cadeaus die te mooi zijn om uit te pakken. Ontdek hier ons aanbod geschenkpapier en polypropyleenfolie. Met ons verpakkingsmateriaal vallen uw cadeaus ongetwijfeld in de smaak.

Onze cadeaupapier zijn creatief, kleurrijk en geschikt voor alle gelegenheden waarbij uw klanten om cadeauverpakking vragen voor de gekochte producten. Onze polypropyleen folies of onze transparante cellofaanfolie in rollen zijn perfect voor het maken van speciale geschenkdozen of voor het inpakken van rieten manden met voedsel- en wijnproducten. Vergeet niet om uw bedrijf uit te rusten met een dispenser voor cadeaupapier of linten, of zelfs met toonbank dispensers en afrollers kadopapier, allemaal handige hulpmiddelen om tijd en efficiëntie te besparen wanneer u veel klanten in de winkel heeft.

Cadeaupapier met zwarte stippen

Cadeauverpakking is belangrijk voor in uw winkel

Geschenkdozen zijn een essentieel onderdeel van elke winkel. Het inpakpapier op rol wordt gebruikt om de geschenken mooi in te pakken, verbetert de presentatie van aankopen en helpt uw merkimago te verbeteren. Vrijwel elk type winkel zou minstens twee of drie rollen papier en accessoires ons moeten hebben, zoals: cadeaulinten, enveloppen, dozen, vloeipapier, rieten manden, enz., in alle kleuren, maten en materialen afhankelijk van het seizoen of de gelegenheid (Kerstmis, Pasen, verjaardagen of feestdagen)

Met een snufje creativiteit en vaardigheid kunt u de perfecte luxe inpakpapier maken die uw klanten zullen verbazen.

Cadeau ideëen voor uw winkel

Wanneer een persoon geschenken ontvangt, zijn ze dubbel blij als ze op een originele en leuke manier worden ingepakt. Mooi inpakken met pailletten, raffia en decoratieve accessoires zijn essentiële accessoires om professionele en esthetische resultaten van uitmuntendheid te verkrijgen. De kleine ornamenten zijn de perfecte aanvulling om een persoonlijke en elegante touch aan een cadeau te geven.

Dubbelzijdige cadeaupapier

Hieronder onthullen we u de soorten cadeauverpakking die u op onze site vindt, allemaal tegen een uitzonderlijke prijs en kwaliteit. Wij bieden altijd de laatste trends op het gebied van creatieve geschenkverpakkingen:

  • Strikken in alle maten en kleuren, en decoratieve elementen, zoals sterren, veren, enz.
  • Geschenkpapier in alle kleuren, vormen en materialen.
  • Cadeaulinten in alle texturen en kleuren, in verschillende maten.
  • Elegant vloeipapier, perfect voor mooie en delicate details.
  • Enveloppen, geschenkdozen en juwelendoosjes.
  • Cadeauzakjes in verschillende maten en kleuren, ideaal voor accessoires en juwelierszaken.

Een veelvoud aan rollen en rollen kraftpapier voor geschenkverpakking, geldig voor elk type bedrijf en elke gelegenheid. Kies degene die het beste passen bij uw stijl, de stijl van uw winkel en de branding van uw handel.

CLOSE
CLOSE