SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Kledinghangers

Meest gevraagd door handelaren deze week

Kledinghanger plastic met rokinkepingen zwart 43cm
Kledinghanger plastic met rokinkepingen zwart 43cm
Ref. /0629
• In voorraad
0,25 € Excl BTW
- +
Broekhanger hout met knijpers naturel 40cm
Broekhanger hout met knijpers naturel 40cm
Ref. /6500
• In voorraad
3,49 € Excl BTW
- +
Kledinghanger hout met inkepingen en broeklat naturel 44cm - per 50
Kledinghanger hout met inkepingen en broeklat naturel 44cm - per 50
Ref. 43108
• In voorraad
49,99 € Excl BTW
- +
Kledinghanger hout met inkepingen naturel 44cm - per 50
Kledinghanger hout met inkepingen naturel 44cm - per 50
Ref. 43109
• In voorraad
55,99 € Excl BTW
- +
Kleine prijzen Kledinghanger met knijpers metaal 40cm - per 50
Kledinghanger met knijpers metaal 40cm - per 50
Ref. 44347
• In voorraad
38,49 € Excl BTW
- +

Al onze producten in Kledinghangers & kledingrekken

Professioneel kledinghangers voor kledingwinkels

RETIF is de groothandel van professionele kleerhangers die u een keuze biedt met de beste inkoopvoorwaarden.

Gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van materiaal voor textielwinkels, kan u op onze website, of in onze winkel in Rotterdam, kiezen uit een verscheidenheid aan goedkope hangers van professionele kwaliteit, om uw collecties of modeaccessoires in de kijker te zetten.

Houten hangers, plastic hangers, metalen hangers, fluwelen hangers, anti-slip hangers of hangers speciaal ontworpen voor lingerie... Creëer een assortiment in bulk of individueel, kies de kleur die bij het ontwerp van uw confectiewinkel past en toon uw kledingcollecties.

Kies de juiste kledinghanger voor uw winkel

Presenteren, opwaarderen, coordineer uw kleerhangers met uw meubilair om uw imago te versterken en uw collectie op te waarderen, kies de kapstokken die bij passen kwa stijl en imago, uw presentaties gaan erop vooruit. Draaibare haak draait 360° vergemakkelijkt de presentatie van uw collectie. Gebogen vorm vervormen de kledij niet. Kledinghangers met inkepingen voor de presentatie van kleedjes en bovenkanten met bretellen.

Presenteer uw collecties op professionele kledinghangers: er bestaan verschillende materialen, houten hangers zijn het meest stevig en natuurlijk. Plastic hangers zijn het voordeligst. Fluwelen hangers zijn het meest glamoureus. En metalen hangers zijn de modernste. Bovendien vertegenwoordigen accessoires, als een echte hefboom voor verkoopontwikkeling, een groot deel van de impulsaankopen. Presenteer je sjaals, riemen.... Op specifieke hangers naast uw broeken om uw verkoop te stimuleren.

De lengte van de kleerhanger

  • Volwassene: van 38 cm tot 48 cm
  • Kinderen: 27 cm tot 33 cm

Houten, plastic of metalen kledinghangers? Welke moet ik kiezen?

Een essentieel element om uw kledingkast in orde te houden, het is de ideale oplossing om te voorkomen dat kleding kreukt en draagt zo bij tot de duurzaamheid ervan.

Welke materialen en vormen te kiezen? Keuzes worden over het algemeen gemaakt op basis van het soort kledingstuk dat moet worden opgehangen, de stof waarvan het is gemaakt en de esthetische presentatie die u de klanten wilt bieden:

  • Hout
  • Plastic
  • Metaal

Sommige modellen zijn bedekt met fluweel, of anti-slip hangers om te voorkomen dat de kleren wegglijden en om ervoor te zorgen dat ze altijd netjes en zonder kreuken worden gepresenteerd.

De meeste hangers zijn gemaakt naar de vorm van de schouders en hebben vaak een stang voor het ophangen van broeken, dassen, sjaals.... Er moet echter rekening gehouden worden met de maat om de kleding niet te vervormen. Koop altijd een model waarvan de breedte het beste past bij de maat van de op te hangen kleding en het soort stof.

Kledinghangers, ideaal voor broeken en rokken of ondergoed, worden veel gebruikt, geproduceerd in verschillende materialen, kleuren en accessoires om deze voorwerpen aan te passen aan het soort kleding dat ze zullen dragen. Zo is het model van natuurlijk gelamineerd hout zeer luxueus en origineel, terwijl de draadmodellen de ideale oplossing zijn voor wasserijen en industrieën

Kledingrekken voor uw collecties

Retif biedt een ruime keuze uit verschillende materialen en soorten kleerhangers zoals bustes kapstokken, knijphangers, houten kleerhangers, plastic kapstokken, fuweel kapstokken, rokhangers, mantelhangers, lingeriehangers, kinderhangers, babyhangers, shirthangers en kostuumhangers gemaakt van kunststof, hout, of metaal. Al onze kledinghangers zijn van hoge kwaliteit en aan zeer scherpe prijzen. De 360° draaibare haak vergemakkelijt de presentatie van uw collectie, de gebogen vorm vervormen de kledij niet et de inkepingen voor de presentatie van kleedjes en bovenkanten met bretellen. De Broeklat is ideaal voor de presentatie van broeken, vehoog de verkoop van ensembles en kostums.

In onze winkel kunt u met gemak uw assortiment kledinghangers kiezen, die allemaal in het groot verkrijgbaar zijn tegen gereduceerde prijzen, een keuze waarmee u kunt nagaan welk model het beste past bij het decor van uw kledingwinkel en welk materiaal past bij de lijn en stijl van uw collecties.

Als u zich afvraagt waar u kinderkledinghangers kunt kopen, kunt u in onze winkel kiezen uit veel verschillende modellen kinderkleding. Kopen is heel eenvoudig, registreer u op onze site en doe de gewenste hoeveelheden in het mandje, binnen enkele dagen leveren wij uw bestelling op uw adres.

Bent u op zoek naar de meest geschikte kledinghanger voor uw winkel? Wilt u uw kleding ophangen en uw modecreaties optimaal laten zien? Retif biedt een breed assortiment aan kledinghangers die perfect zijn om uw kledingcollecties op te hangen en te verfraaien.

Een essentieel element om de collecties altijd op orde te houden, het is de ideale oplossing om kreuken van kleding te voorkomen en zo bij te dragen aan hun duurzaamheid.

Houten, plastic of metalen hangers? Welke moet u kiezen?

De keuzes worden over het algemeen gemaakt op basis van het model van het op te hangen kledingstuk, de stof waaruit het bestaat en de presentatie-esthetiek die u aan klanten wilt bieden, daarom zijn er kleerhangers in:

  • Houten kleerhangers: stevig en naturel. Hoogstande kwaliteit die zeken zal geapprecieerd worden door de klante: duurzame investering. Grote keuze aan afwerkingen aangepast aan de stijl van uw winkel. Versterkt uw imago.
  • Plastiek kleerhangers: economisch, grote keuze, ideaal voor winkels met kleine prijsjes ook voor stockage.
  • Velour kleerghangers: chic en anti-slip, ideaal voor fijne stoggen en artikelen met fijne bretellen.
  • Metaal kleerhangers: de oplossing voor een efficiente presentatie optimaal wanneer weinig plaats.

Sommige modellen zijn bedekt met fluweel, andere zijn antislip kledinghanger om te voorkomen dat kleding wegglijdt en om een altijd onberispelijke presentatie te garanderen, zonder kreukels.

De meeste hangers zijn gemaakt om de vorm van de schouders aan te passen en hebben vaak een broeklat om broeken, stropdassen, sjaals… op te hangen. Wees echter voorzichtig met de maat om te voorkomen dat de kleding vervormt. Koop altijd een model waarvan de breedte het beste past bij de maat van de op te hangen kleding en het soort stof. We hebben ook een groot aanbod goedkope zwarte kleerhangers met rokinkepingen voor blouse en shirts in kunstof voor een dagelijkse gebruik.

We beschikken ook van een breed aanbod houten kinder kleerhanger speciaal voor kinderkleding. Deze zijn geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

De hanger met klemmen, ideaal voor broeken en rokken of voor ondergoed, wordt veel gebruikt, geproduceerd in verschillende materialen, kleuren en accessoires om deze items aan te passen aan het soort kleding dat ze zullen moeten dragen. Zo is het model naturel gelamineerd hout zeer luxe en origineel, terwijl de draadmodellen de ideale oplossing zijn voor wasserijen en industrieën.

In onze winkel kunt u comfortabel uw assortiment hangers kiezen, allemaal verkrijgbaar in de groothandel tegen goedkope prijzen, een keuze waarmee u kunt controleren welk model het beste past bij de inrichting van uw kledingwinkel en welk materiaal past bij de lijn en bij de stijl van uw collecties.

Als u zich afvraagt waar u kleerhangers voor kinderen kunt kopen, heeft u in onze winkel de mogelijkheid om uit vele modellen kinderkleding te kiezen. Om het te kopen is heel eenvoudig, registreer je op onze site en plaats de gewenste hoeveelheden in het winkelmandje, binnen een paar dagen zullen we je bestelling op je adres bezorgen.

Andere modellen van professionele hangers beschikbaar voor aankoop

Ons bedrijf biedt zeer voordelige voorwaarden aan professionals in de textielsector die al jaren genieten van de ruime keuze van onze online catalogus en de kant-en-klare hoeveelheden die in staat zijn om aan ieders eisen te voldoen. Van kleine bedrijven tot grote distributie- of franchiseketens, we hebben een gevuld magazijn en een gevestigde logistiek die in korte tijd kan leveren.

Broeken, rokken, overhemden, jassen... ieder zijn eigen hanger! U kunt ook kiezen uit verschillende maten voor bijvoorbeeld kleine kleding of kinderkleding en accessoires.

Welke accessoires moet ik bij deze artikelen gebruiken? Op onze website kunt u ook maataanduiders in alle kleuren kopen om in de 360° draaibare haken van de hanger te steken, zodat u en uw klanten gemakkelijker het beste kledingstuk kunnen kiezen. We hebben ook een ruim assortiment kledingkasten, met of zonder wielen en in alle vormen.

We hebben een ruim aanbod hangers zodat je altijd een vind die bij je past. De normale kleerhanger passen zich vooral voor overhemden of shirts. Gebruik liever een broekhanger met of zonder klemmen die voorzien is van een anti slip rubber om je broeken of rokken niet te kreuken. We beschikken ook van een breed assortiment aan kleerhangers voor jassen en kostuums, deze zijn breder en passen aan op brede schouders... ieder kledingstuk zijn hanger!

Kies ook uit de verschillende aangeboden maten om ze aan te passen aan bijvoorbeeld kleine kleding of kinderkleding en accessoires.

Welke accessoires te combineren met deze items? Op onze site kunt u ook maatlabels in alle kleuren kopen om in de 360° draaibare haak van de hanger te worden gestoken, om het voor u en uw klanten gemakkelijker te maken om het beste kledingstuk te kiezen. Ook hebben we een groot assortiment kledingrekken, met of zonder wieltjes en in alle soorten en maten.

Wij nodigen u uit om direct gebruik te maken van onze voordelige verkoop- en transportvoorwaarden en heten u welkom in onze online groothandel in accessoires en meubelen voor de winkel en showrooms, altijd aan uw zijde voor de ontwikkeling van uw winkel.

Personaliseer uw kleerhangers met uw eigen logo

Heeft u er ooit aan gedacht om uw houten kleerhangers te personaliseren met uw logo of slogan? RETIF past uw hangers op aanvraag aan uw imago aan. Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Bent u op zoek naar de meest geschikte hanger voor uw winkel? Moet u uw kleding ophangen en uw modecreaties optimaal tentoonstellen? Retif biedt u een ruim assortiment hangers die perfect zijn voor het ophangen en verfraaien van uw kledingcollecties.

RETIF maakt de hangers op maat, vraag een offerte aan voor de personalisatie van kledinghangers.

CLOSE
CLOSE