SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Servies

Meest gevraagd door handelaren deze week

Glazen vat 150ml - per 48
Glazen vat 150ml - per 48
Ref. 38420
• In voorraad
34,69 € Excl BTW
- +
Glas mini 110ml - per 6
Glas mini 110ml - per 6
Ref. 38425
• In voorraad
4,09 € Excl BTW
- +
Fastfood mand rond zwart
Fastfood mand rond zwart
Ref. VAR-000682
Niet beschikbaar
Niet beschikbaar
 
Beschikbaar in 0 modellen
Fastfood-dienblad blauw
Fastfood-dienblad blauw
Ref. VAR-000683
Niet beschikbaar
Niet beschikbaar
 
Beschikbaar in 0 modellen
Fastfood-dienblad bordeaux
Fastfood-dienblad bordeaux
Ref. VAR-000686
Niet beschikbaar
Niet beschikbaar
 
Beschikbaar in 0 modellen

Al onze producten in Servies & hygiëne

Servies kopen voor professionele evenementen

Een mooie tafelopstelling is natuurlijk essentieel voor profesionele evenementen. Daarom biedt RETIF complete stijlvol servies om gerechten te serveren ! Bij ons heeft u een ruime keuze uit borden, kommen, schalen, koffiekopjes en glazen. Naast servies uit melamine en andere materialen vind je ook bij RETIF en ruime keuze uit moderne bestek, tafelmes, tafelvork en tafellepel is belankrijk voor een perfect gedekte tafel. Vergeet niet bestekmandjes en bestekbakken om je bestek op te slagen.

Servies voor alle evenementen

Op zoek naar servies voor dagelijks gebruik of andere profesionele evenementen? Geef jouw tafelopselling wat meer indruk met ons aanbod placemats, tafelnappen en natuurlijke watten servetten verkrijgbaar in verschillende kleuren en motieven ! Zwart, grijs, groen, rood,... de keuze hangt af van je smaak.

Decoreer op een mooie manier uw tafel met het RETIF permanente serviesaanbod

Bent u een professional in de horeca? Bent u op zoek naar originele, kwalitatief hoogwaardige en betaalbare serviezen? Retif is de juiste leverancier voor u, die u efficiënte, verfijnde en originele serviesgoedproducten aanbiedt tegen de beste aankoopvoorwaarden. 

De tafel is een belangrijk element in alle soorten horecagelegenheden en goede tafeldecoratie voor horecaprofessionals gaat veel verder dan het eenvoudig plaatsen van bestek en borden. Er moet een evenwicht worden gevonden tussen de eisen inzake presentatie en uitstalling, het imago van de plaats en de verwachtingen van de klant. Daarvoor is het belangrijk om goed te decoreren en dus een goede leverancier van serviesgoed voor de horeca te vinden.

Voor bepaalde soorten caterings (bijv. take-aways, cafés, bars, enz.) bieden wij de cateringprofessionals ook een collectie wegwerpservies, bestaande uit wegwerpbestek en -borden, wegwerptafelkleden en servetten.

Servies voor catering professionals

De presentatie van de serviesgoedproducten voor restaurants

Het permanente servies dat op onze site te koop is bestaat uit een breed assortiment borden, slakommen, bekers, schalen... om zich aan te passen aan alle eisen van een restaurant en met behoud van een unieke en professionele stijl om van uw tafeldecoratie een evenement te maken. Vergeet niet dat RETIF ook leverancier is van tafelkleden voor de horeca met een compleet aanbod van:

 • Servetten
 • Tafelkleden
 • Tafellopers en placemats voor elke dag, feestjes, chic of neutraal...
 • Theedoeken

Verkrijgbaar in alle maten, vormen en met vele kleuropties om het beste bij de stijl van uw restaurant aan te passen. Al deze serviezen van professionele kwaliteit zijn ontworpen om een moderne en elegante look te bereiken. 

Succesvol restaurant servies en bestek

Servies, gebruikt sinds de prehistorie, is het essentiële element voor het eten, maar ook voor het op smaak brengen van voedsel en natuurlijk voor een geslaagde tafeldecoratie. Lekker eten is niet alleen een genot voor het gehemelte, maar ook voor de ogen, en daarom draagt ook mooi servies bij aan het succes van een restaurant.

Daarom past het originele, traditionele of meer moderne uiterlijk van ons permanente serviesaanbod zich aan alle stijlen aan en begeleidt het al uw gerechten met elegantie.

De keuze van het materiaal is ook een beslissende factor voor de optimale presentatie van een gerecht en in dit opzicht is het mogelijk om restaurant servies te kiezen uit een breed assortiment van modellen gemaakt van:

 • Melamine
 • Aluminium
 • Bamboe
 • Roestvrijstaal
 • Porselein
 • Polyethyleen
 • Plastic.
 • Hout

U hoeft alleen maar de vorm te kiezen, rond, rechthoek, ovaal of vierkant en het professionele servies zal perfect zijn voor uw klanten.

Tafelkleden voor de horeca

Placemats, tafelkleden, tafellopers en servetten, niet-geweven of geweven, linnen of katoen, met zo'n ruime keuze zullen restauranthouders zeker het linnen model vinden dat aan hun behoeften voldoet. En voor de afhaalmaaltijden zijn er tal van papieren tafelkleden, hoofdborden en wegwerpborden. 

Glaswerk voor cafés, bars, hotels en restaurants

Retif biedt een assortiment professioneel glaswerk in geblazen glas, kristal, roestvrijstaal en plastic.... Wij bieden een collectie waterglazen, wijnglazen, bierglazen, whiskyglazen en fluiten, en een ruime keuze voor al uw tafels, zowel professioneel als privé.

 • Shaker en cocktailshaker
 • Karaffen en kruiken
 • Fonteinen en emmers
 • Decanteerflessen
 • Wijnbeluchters

Alle glazen voor uw klanten zijn beschikbaar in onze online catalogus en kunnen binnen de kortste mogelijke termijn overal in Nederland en Europa worden geleverd.

CLOSE
CLOSE