SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Bakjes en voedingspotjes

Meest gevraagd door handelaren deze week

Sauspot 30ml - per 250
Sauspot 30ml - per 250
Ref. 31293
• In voorraad
4,89 € Excl BTW
- +
Deksel t.b.v. sauscupjes 31293 - per 250
Deksel t.b.v. sauscupjes 31293 - per 250
Ref. 31294
• In voorraad
3,89 € Excl BTW
- +
Puntzak friet karton met sausvak Tekst 100g 12,5x22cm - per 200
Puntzak friet karton met sausvak Tekst 100g 12,5x22cm - per 200
Ref. 37040
• In voorraad
16,99 € Excl BTW
- +
Saladedoos karton kraft zwart + deksel venster dampvrij 750ml 14x14cm - per 25
Saladedoos karton kraft zwart + deksel venster dampvrij 750ml 14x14cm - per 25
Ref. 59823
• In voorraad
12,99 € Excl BTW
- +
Salade doos karton kraft zwart + deksel venster dampvrij 1000ml 18,5x18,5cm - per 50
Salade doos karton kraft zwart + deksel venster dampvrij 1000ml 18,5x18,5cm - per 50
Ref. 59824
• In voorraad
32,49 € Excl BTW
- +

Voedseltrays, potjes en take away bakjes

Voor activiteiten in de horeca, gastronomie, banketbakkerij en bakkerijsector biedt RETIF een ruime keuze aan groothandelsverpakkingen voor levensmiddelen: aluminium bakjes, zeer praktisch zowel voor het koken als voor het transporteren van voedsel, ijsbekertjes, plastic schalen, transparante potjes voor sauzen, fruitsalades en, kartonnen bakjes voor de verkoop van uw voedingsproducten en afhaalmaaltijden.

Criteriums voor het kiezen van de voedselcontainer

Het herkennen van de verschillende functies van voedselverpakkingen is essentieel bij het beoordelen van de geschiktheid van verpakkingen.
De veelheid aan verschillende trays, voedselcontainers en verpakkingen die op de markt zijn, kan soms leiden tot verwarring bij het kiezen van de beste voedselopslag. die moet worden gedaan volgens bepaalde criteria, zoals:

  • De aard van de te conserveren levensmiddelen: vloeibare levensmiddelen zoals koffie worden in koffiekopjes gedaan, vaste levensmiddelen die bestemd zijn voor directe consumptie moeten ook in een geschikte verpakking worden gedaan, waarbij rekening wordt gehouden met de temperatuur.
  • De aard van de verpakking: de verpakking is gemaakt volgens het product dat erin moet worden geplaatst. Rauwe producten hebben een voedselverpakking die is aangepast aan hun aard. Hetzelfde geldt voor kant-en-klare producten.

In de markt zijn er verschillende basismaterialen die gebruikt worden voor voedselverpakkingen. We kunnen papier, plastic, glas, metaal en hout benoemen. Maar we kunnen ook denken aan stof, een prima vervanging voor plastic tassen of klassieke netten voor het vervoeren van groenten en fruit.
De take away bakjes aangeboden door RETIF zijn ideaal voor salades, pasta en andere warme of koude gerechten, garanderen altijd maximale hygiëne en dragen bij aan hun fysieke bewaring en bescherming tegen schokken, licht, fysisch-chemische aanvallen, stof.

We nodigen u uit om bijvoorbeeld onze lunchboxen van biologisch afbreekbare vezels, met respect voor de natuur en perfect voor het bewaren van voedsel of onze voedselboxen van voedselkarton geschikt voor de magnetron, te ontdekken. Ook is er een ruime keuze aan aluminium of kartonnen bakjes voor frites of braadstukken. Ideale producten om mee te nemen en om de beste gastronomische producten te laten zien.

Een breed aanbod aan wegwerp- en herbruikbare trays: plastic voedselcontainers, kartonnen dozen of biologisch afbreekbare vezeldozen.
Naast containers vind je bij Retif een grote keuze aan dozen voor afhaalmaaltijden, bijvoorbeeld om pizza's en hamburgers in te bewaren en te vervoeren maar ook flessentassen en snoepverpakkingen. De prijzen en de kwaliteit zullen u verrassen en net als duizenden Italiaanse klanten zult u overtuigd zijn van de keuze die in onze online winkel wordt aangeboden.
Voor snoep en gebak hebben we ook een speciale online verkoopafdeling van gebaksdozen waarmee u de beste verpakking voor uw gebakcreaties kunt kiezen.

Bakjes en potjes voor voedingsproducten

Bij Retif vindt u alle plastic voedselcontainers om mee te nemen die u nodig heeft voor uw bedrijf. In onze online catalogus kunt u verschillende modellen vinden die zijn aangepast aan het gebruik dat u ervan zult maken en u zult ook de mogelijkheid hebben om kleine of grote hoeveelheden te kopen, altijd met de beste aankoopprijs.

  • magnetronbestendig bakjes
  • soepbekers met deksel
  • sushi bakjes met deksel
  • saladebakjes met deksel
  • pastadozen voor koude of warme pasta
  • ijsbekertjes en dessertcups met deksel

Allemaal in verschillende maten! U vindt transparante plastic voedselbakjes die geschikt zijn voor het soort voedsel dat u erin wilt hebben, of het nu koude gerechten zijn zoals rauwe groenten, salades, sushi. Of warme gerechten zoals hamburgers, patat of wat dan ook. Elk voedselpakket dat u zult vinden door de verschillende categorieën van onze site te bladeren, is specifiek voor uw behoeften en voldoet volledig aan alle geldende voorschriften.

CLOSE
CLOSE