SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Bakjes, potjes en kommen

Meest gevraagd door handelaren deze week

Sauspot transparant 30ml - per 250
Sauspot transparant 30ml - per 250
Ref. 31293
• In voorraad
4,99 € Excl BTW
- +
Puntzak patat vetvrij papier Feel Green 400g 34x24cm - per 250
Puntzak patat vetvrij papier Feel Green 400g 34x24cm - per 250
Ref. 37038
• In voorraad
14,79 € Excl BTW
- +
Ijsbeker karton kraft 150ml - per 50
Ijsbeker karton kraft 150ml - per 50
Ref. 38463
• In voorraad
3,99 € Excl BTW
- +
Kleine prijzen Driehoek pizza verpakking ribbel wit 18x18x2,5cm - per 250
Driehoek pizza verpakking ribbel wit 18x18x2,5cm - per 250
Ref. 57445
• In voorraad
14,49 € Excl BTW
- +
Dessertpotje plastic transparant met deksel 270ml - per 50
Dessertpotje plastic transparant met deksel 270ml - per 50
Ref. 57519
• In voorraad
8,69 € Excl BTW
- +

Leverancier van bakjes, potten en kommen voor professioneel gebruik

Bent u een bakker, een restaurateur of een professional in fastfood en afhaalmaaltijden? Ontdek onze selectie wegwerpbakjes en voorraadpotten met of zonder deksel om al uw afhaalmaaltijden te bewaren, te beschermen en te transporteren.

Om uw dagelijks leven te vergemakkelijken, kiest u voor onze wegwerp- en hermetische verpakkingen voor uw warme bereide gerechten (plastic of aluminium voedselbakjes, marmipack voedingsdozen, microgolfdozen) of wegwerpservies voor uw verse producten (voedingsdozen voor salades, sushibakjes, fruit- of dessertbakjes, sauspotjes, enz.)

Laat u verleiden door ons ruime assortiment ecologische kartonnen verpakkingen voor levensmiddelen, onze zakken van kraftpapier en ons houten bestek, ideaal voor het bewaren, transporteren en serveren van uw levensmiddelen.

Wegwerpbakjes en potjes voor take-away gerechten

RETIF biedt u een uitgebreid assortiment kant-en-klare voedselverpakkingen die bestand zijn tegen en perfect geschikt zijn voor de opslag en het vervoer van uw kant-en-klare maaltijden.

Welke plastic wegwerppotten en -bakken kiezen? Ontdek onze nieuwste producten op het gebied van voedselbakjes en potten om al uw culinaire specialiteiten te bewaren en te transporteren. RETIF biedt een breed assortiment voedselverpakkingen voor fastfood- en take-awaybedrijven, voornamelijk bestaande uit:

 • Plastic bakjes,
 • Bakjes van aluminium, kraft of hout
 • Saladekommen,
 • Fruit en dessert potten en schalen,
 • Sushi dozen.…

Ontdek al onze robuuste afhaalverpakkingen voor warme gerechten die ontworpen zijn om te voldoen aan uw behoeften voor de bereiding, presentatie of levering van maaltijden, van de meest voorkomende tot de meest specifieke.

Voor activiteiten in de horeca, gastronomie, banketbakkerij en bakkerijsector biedt RETIF een ruime keuze aan groothandelsverpakkingen voor levensmiddelen: aluminium bakjes, zeer praktisch zowel voor het koken als voor het transporteren van voedsel, ijsbekertjes, plastic schalen, transparante potjes voor sauzen, fruitsalades en, kartonnen bakjes voor de verkoop van uw voedingsproducten en afhaalmaaltijden.

Criteriums voor het kiezen van de voedselcontainer

Het herkennen van de verschillende functies van voedselverpakkingen is essentieel bij het beoordelen van de geschiktheid van verpakkingen.
De veelheid aan verschillende trays, voedselcontainers en verpakkingen die op de markt zijn, kan soms leiden tot verwarring bij het kiezen van de beste voedselopslag. die moet worden gedaan volgens bepaalde criteria, zoals:

 • De aard van de te conserveren levensmiddelen: vloeibare levensmiddelen zoals koffie worden in koffiekopjes gedaan, vaste levensmiddelen die bestemd zijn voor directe consumptie moeten ook in een geschikte verpakking worden gedaan, waarbij rekening wordt gehouden met de temperatuur.
 • De aard van de verpakking: de verpakking is gemaakt volgens het product dat erin moet worden geplaatst. Rauwe producten hebben een voedselverpakking die is aangepast aan hun aard. Hetzelfde geldt voor kant-en-klare producten.

In de markt zijn er verschillende basismaterialen die gebruikt worden voor voedselverpakkingen. We kunnen papier, plastic, glas, metaal en hout benoemen. Maar we kunnen ook denken aan stof, een prima vervanging voor plastic tassen of klassieke netten voor het vervoeren van groenten en fruit.
De take away bakjes aangeboden door RETIF zijn ideaal voor salades, pasta en andere warme of koude gerechten, garanderen altijd maximale hygiëne en dragen bij aan hun fysieke bewaring en bescherming tegen schokken, licht, fysisch-chemische aanvallen, stof.

We nodigen u uit om bijvoorbeeld onze lunchboxen van biologisch afbreekbare vezels, met respect voor de natuur en perfect voor het bewaren van voedsel of onze voedselboxen van voedselkarton geschikt voor de magnetron, te ontdekken. Ook is er een ruime keuze aan aluminium of kartonnen bakjes voor frites of braadstukken. Ideale producten om mee te nemen en om de beste gastronomische producten te laten zien.

Een breed aanbod aan wegwerp- en herbruikbare trays: plastic voedselcontainers, kartonnen dozen of biologisch afbreekbare vezeldozen.
Naast containers vind je bij Retif een grote keuze aan dozen voor afhaalmaaltijden, bijvoorbeeld om pizza's en hamburgers in te bewaren en te vervoeren maar ook flessentassen en snoepverpakkingen. De prijzen en de kwaliteit zullen u verrassen en net als duizenden Italiaanse klanten zult u overtuigd zijn van de keuze die in onze online winkel wordt aangeboden.
Voor snoep en gebak hebben we ook een speciale online verkoopafdeling van gebaksdozen waarmee u de beste verpakking voor uw gebakcreaties kunt kiezen.

Bakjes en potjes voor voedingsproducten

Bij Retif vindt u alle plastic voedselcontainers om mee te nemen die u nodig heeft voor uw bedrijf. In onze online catalogus kunt u verschillende modellen vinden die zijn aangepast aan het gebruik dat u ervan zult maken en u zult ook de mogelijkheid hebben om kleine of grote hoeveelheden te kopen, altijd met de beste aankoopprijs.

 • magnetronbestendig bakjes
 • soepbekers met deksel
 • sushi bakjes met deksel
 • saladebakjes met deksel
 • pastadozen voor koude of warme pasta
 • ijsbekertjes en dessertcups met deksel

Allemaal in verschillende maten! U vindt transparante plastic voedselbakjes die geschikt zijn voor het soort voedsel dat u erin wilt hebben, of het nu koude gerechten zijn zoals rauwe groenten, salades, sushi. Of warme gerechten zoals hamburgers, patat of wat dan ook. Elk voedselpakket dat u zult vinden door de verschillende categorieën van onze site te bladeren, is specifiek voor uw behoeften en voldoet volledig aan alle geldende voorschriften.

Barquette>-Coupe en bagasse

Kies voor recycleerbare voedselbakjes en potten

Bent u op zoek naar milieuvriendelijke voedingsbakjes en potten? RETIF biedt een assortiment ecologische voedingsverpakkingen van karton, kraftpapier of recycleerbaar hout, om aan al uw behoeften te voldoen. Praktisch en economisch, neem nu het ecologische gedrag aan.

Kies onze vetvrije wegwerpbakjes voor warme gerechten, of ze nu rond of rechthoekig zijn, met of zonder deksel en of ze al dan niet in de microgolfoven kunnen gebruikt worden. Ontdek ook ons assortiment plastic of kartonnen verpakkingen voor koude producten (sushiboxen, suikerrietkommen, saladeschalen, kartonnen ijscoupes, sauspotten van natuurlijk bagasse...), u zult verwend zijn met een ruime keuze.

Ontdek onze houten schalen en vormpjes voor het koken en het verbeteren van uw recepten

Voor het presenteren en transporteren van uw meest verfijnde recepten in aantrekkelijke doosjes, kunt u kiezen voor onze houten bakjes. Niets beters om uw zoete of hartige gerechten te laten zien. De meeste van onze houten schalen en borden zijn biologisch afbreekbaar of recycleerbaar en bestand tegen vocht en vet. Onze houten bakplaten kunnen in de oven gebakken worden op temperaturen tot 220°C en verkocht worden met een bakplaat van gesiliconiseerd bakpapier en zijn dus geschikt voor contact met voedsel. Met onze houten bakblikken en houten wegwerpbakken kunt u met gemak uw taarten, speciale broden en broodjes bakken.

Voedingsbakjes met deksels voor een veilig transport

Bent u op zoek naar voedselbakjes en -schaaltjes die veilig kunnen getransporteerd worden? RETIF biedt u zijn hermetisch gesloten warme of koude take-away verpakkingen met deksel, praktisch voor het koken maar ook voor het vervoer van uw voedsel om mee te nemen. Ontdek ook al onze stapelbare en microgolfbestendige hermetische plastic bakjes, die de veiligheid van uw culinaire bereidingen garanderen tot bij uw klant.

Al uw benodigdheden voor de beste prijs!

CLOSE
CLOSE