SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Borden en presentaties

Groothandel dienbladen en toebehoren voor zaalservice

Kies uit een compleet assortiment serveerschalen en presentatietafels en een groot aantal accessoires voor restaurants en de hotellerie. Dienbladen, tafeltjes op voet, peper en zoutstel, suikerpotjes, botervlootjes, kruimelbakjes enz., alsook zelfbediening dienbladen voor fastfoodrestaurants en kantines, zijn verkrijgbaar in metaal, hout, kunststof en glas.

Alle benodigdheden voor uw restaurantzaal

Restaurants eisen professionele apparatuur en benodigdheden van hoge kwaliteit om efficiënt te werken en klanten een uitzonderlijke service te bieden. Een goed gevulde inventaris van keukengerei, dienbladen, schalen en andere artikelen zijn essentieel voor het succes van een horecabedrijf.

De kwaliteit van restaurantapparatuur is essentieel voor het succes van elk bedrijf. De beste apparatuur voor het lokaal zal duurzaam en betrouwbaar zijn, en gemaakt van hoogwaardige materialen. Het zal ook ontworpen zijn om te voldoen aan de werkomstandigheden van een restaurant en zal gemakkelijk te reinigen zijn. Dit draagt bij tot de rentabiliteit en duurzaamheid van het bedrijf en vergemakkelijkt het werk van de teams.

Waarom restaurantbenodigdheden bij RETIF kopen ?

Wij bieden een grote keuze aan keukenschalen, borden, kleine accessoires voor restaurants, maar ook een breed assortiment serviesgoed, horecamateriaal en voedselverpakkingen voor de horeca en afhaalrestaurants.

RETIF heeft alles voor uw voedingsmiddelenbedrijf op voorraad. Onze competente medewerkers van de klantenservice staan tot uw beschikking om u te helpen bij uw keuze.

Tafelaccessoires

Ons team staat u al jaren met advies om de beste restaurantapparatuur voor uw bedrijf te vinden van de beste merken in keukenapparatuur en voedselverpakking. Of u nu één locatie heeft of een keten van restaurants, bij RETIF vindt u alles wat u nodig heeft.

Soorten horeca plateaus/ keukenplateaus verkocht door RETIF

  • Presentatie- en buffetplateaus worden gebruikt om voedsel op te dienen bij een buffet. Sommige zijn verkrijgbaar in de vorm van een krat, minipallet, bord, schaal, rek... om meer originaliteit te geven aan de presentatie van uw specialiteiten. Deze dienbladen kunnen gebruikt worden voor verschillende soorten voedsel en glaasjes.
  • Taartplateaus worden gebruikt om gebak en andere desserts op een dienblad te presenteren, maar ze zijn ook perfect voor kaas. Deze bakjes zijn meestal gemaakt van glas, metaal of plastic.
  • Zelfbedieningsschalen voor voedsel zijn ontworpen om gerechten op de serveerlijn te houden. Deze dienbladen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder kunststof, hout, roestvrijstaal en melamine.

Wat uw behoefte aan restaurantaccessoires, tafelgerei of meubilair en uitrusting voor cafés, hotels en restaurants ook is, aarzel niet om ons team online om advies te vragen of om één van de vele RETIF-winkels in heel België te bezoeken.

CLOSE
CLOSE