SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Kantoorartikelen

Meest gevraagd door handelaren deze week

Bonboekje neutraal 10x15cm
Bonboekje neutraal 10x15cm
Ref. /0948
• In voorraad
6,49 € Excl BTW
- +
Plakband Cristal doorzichtig 19mm x 66m - per 8
Plakband Cristal doorzichtig 19mm x 66m - per 8
Ref. 1294
• In voorraad
9,89 € Excl BTW
- +
Fotopapier A4 Apli 140gr - per 100
Fotopapier A4 Apli 140gr - per 100
Ref. 14369
• In voorraad
11,99 € Excl BTW
- +
Kleine prijzen Tape transparant 35µ 19cmx66m 8 rollen
Tape transparant 35µ 19cmx66m 8 rollen
Ref. 15251
• In voorraad
5,59 € Excl BTW
- +
Plakband dubbelzijdig 19mmx10m wit
Plakband dubbelzijdig 19mmx10m wit
Ref. 50236
• In voorraad
15,49 € Excl BTW
- +

Kantoorartikelen supervoordelig online bij Retif

Onze website biedt een breed aanbod aan kantoorbenodigdheden en kantoormeubilair, waaronder stoelen en bureau- en loketstoelen, zodat u kan beheren, bestellen, op te slaan, schrijven, tellen... om het succes van uw bedrijf te verzekeren.

Voor een goed beheer van de boekhouding en elke commerciële activiteit zijn kantoorproducten de essentiële elementen die uw dagelijkse groei begeleiden.
Vraagt u zich af waar u kantoorbenodigdheden voor de beste prijs kunt kopen? Wij heten u van harte welkom in onze winkel die al jaren gespecialiseerd is in de online verkoop van kantoorartikelen, waar we ook een breed assortiment archiveringsproducten tegen lage prijzen aanbieden en een eindeloze catalogus met artikelen voor kantoorinrichting, receptie en werkplekken.

Ambachtslieden, professionals, ondernemers en bedrijven vinden er de keuze, het gemak en de beschikbaarheid om snel te reageren op uw wensen, ook voor grote hoeveelheden goederen.

Alle kantoorbenodigdheden voor uw bedrijf

Ontdek onze ruime keuze kantoorartikelen die professioneel en goedkoop zijn. Bekijk onze lijmen plakband en plakbanddispensers. RETIF biedt een ruime keuze aan professionele kantoorartikelen, papieraren en kantoormeubelen aan kleine prijzen. Factuurboeken en orderboeken, dé ruimste aanbod manifold schriften op de markt. Op zoek naar goedkoop printpapier? Bij RETIF vindt u wit of gekleurd print papier. Enveloppen, briefomslagen en verzendhoezen om brieven en kleine objecten te verzenden

Retif, uw groothandel in kantoorbenodigdheden, biedt kantoorbenodigdheden en kantoormeubilair tegen lage prijzen. Agenda’s voor het noteren van professionele evenementen, notitieboekjes, enveloppen, kaarten, multifunctioneel papier, stempels, automatische datumstempels, enz. Completeer de winkelinrichting met kantoormeubilair en kantoorbenodigdheden.

Kantoorbenodigdheden naast de kassa

Plaats een rekenmachine naast de kassa en geldzakken op de toonbank om uw dagelijks werk te vergemakkelijken. Manden, parapluhouders en kapstokken zijn ook producten die u helpen bij de inrichting van uw winkel. Kies tussen kassastoelen en fauteuils, afhankelijk van uw bedrijf. Retif biedt u alles wat u nodig heeft voor een goedkope en kwalitatieve kantooruitrusting.

Goedkope kantoorartikelen

Richt uw bedrijf in met bureelmateriaal om het werken in de winkel te vergemakkelijken.

Papier en kantoorbenodigdheden

RETIF, de leverancier van professionele kantoorapparatuur, biedt een breed aanbod aan producten en bedrijfsmeubilair om uw kantoorinrichting te completeren. Ons assortiment kantoorbenodigdheden bevat agenda's, notitieboeken, registers, enveloppen, manifolds, bristolpapier, multifunctioneel papier... Een ruim assortiment goedkope kantoorartikelen: lijmen, nietjesmachines, archiefdozen, scharen, cutters, archiefmateriaal (archiefdozen, mappen, etuis, hangmappen, ordners) lijmen, computerbenodigdheden, schrijfwaren (markers, pennen, highlighters) notities en andere kleine benodigdheden. Bij RETIF vindt u alle oplossingen voor de kantooromgeving

CLOSE
CLOSE