Tape dispenser 50mm
  • Ref. : 13663
  • Afmetingen B x D x H : 25.2 x 14 x 6.5 cm
  • Primair materiaal : Metaal
Manueel tape dispenser voor plakband van 50mm breed. (Plakband niet inbegrepen)

€ 9,29 Excl BTW
€ 3,90 Excl BTW
• In voorraad -
Levering in 2 tot 5 werkdagen
Gratis
• Ophaling in de winkel
Verkocht door RETIF
  • Betalen met VISA
  • Betalen met Mastercard
  • Betalen met  PayPal
  • Betalen met  iDEAL
  • Betalen met bankoverschrijving

Omschrijving

Praktisch, licht en handig taperolhouder met professionele tape-applicator die compatibel is met standaard professionele tape-afrollers. Voor 50 mm brede kleefstoffen in grijs en rood. En geleverd zonder kleefroller.

De professionele tapedispenser met zijn ergonomische handgreep is ontworpen voor intensief gebruik en heeft een breedte van 50 mm. De professionele kwaliteit dispenser pistool is zeer eenvoudig te gebruiken voor het sluiten van uw kartonnen verzenddozen, postdozen en kisten... Uitgerust met een plakbandapplicator: een onmisbaar accessoire dat u tijd zal besparen.

De flexibele rubberen roller maakt het gemakkelijk de tape aan te brengen en zorgt ervoor dat de tape perfect geleid wordt. Zeer praktisch en gemakkelijk te gebruiken dankzij de ergonomische handgreep. Het tape pistoolafroller bestaat uit een massief gehard stalen mes met zeer scherpe tanden, geschikt voor zwaar gebruik en afrolbaar met mesbeschermer voor meer veiligheid.

Product geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Afmetingen en gewicht

Hoogte 6.5 cm
Breedte 25.2 cm
Diepte 14 cm
Netto gewicht 440 g

Specificaties

Familie PLAKBAND, OMSNOERING
Primair materiaal Metaal
Type verpakking Rol
Made in France Neen
Recycleerbaar Nee
Recyclage Nee

Transport

Dit artikel wordt rechtstreeks door RETIF verzonden.

 

Bij aankoop van artikelen voor dagelijks gebruik, zoals verpakkingen, decoratie of andere accessoires (vb. tassen, voedselverpakkingen, kartons, kledingrekken, kleerhangers, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan €199 exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen zijn de verzendkosten € 3,90 exclusief BTW. 

Bij de aankoop van meubilair en presentatiemiddelen, zoals inrichting, meubilair, vitrinekasten (bijv. lamellenwanden, vitrines, rekken, toonbanken, tafels, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan 499€ exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen bedragen de verzendkosten € 9,90 exclusief BTW. 

Voor leveringen naar de Waddeneilanden, vraag hiervoor een offerte. 

Wij leveren uitsluitend in Nederland. Voor levering in belgië nodigen wij u uit uw bestelling rechtstreeks te plaatsen op onze buitenlandse webshop, die toegankelijk is via de vlaggen op de homepage onderaan onze site.

Leveringstermijn

Wanneer u uw bestelling valideert, zal RETIF al het nodige doen om deze zo snel mogelijk te verwerken, klaar te maken en te verzenden. 

Als de goederen rechtstreeks vanuit ons magazijn worden klaargemaakt en verzonden, duurt het ongeveer 24-48 uur vanaf de validatie van uw betaling om ze klaar te maken en te verzenden, terwijl de leveringen over het algemeen tussen 2 en 5 werkdagen na de dag van ontvangst van de betaling plaatsvinden. Indien de goederen rechtstreeks van onze leveranciers worden klaargemaakt en verzonden, variëren de levertijden van 2 tot 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. 

Let op: als uw bestelling zowel artikelen bevat die door RETIF worden bewaard en verzonden als artikelen die rechtstreeks door onze leveranciers worden bewaard en verzonden, ontvangt u afzonderlijke zendingen die de bovenstaande leveringsvoorwaarden volgen. 

Het is niet mogelijk om de transporteur voorafgaand aan de levering te laten bellen om een afspraak te maken of een voorkeursdag van levering aan te geven. Een dergelijke in de bestelling opgenomen aanduiding zal niet in aanmerking worden genomen. 

N.B. Levering tot aan de voordeur van uw bedrijf of woning door een professionele transporteur. Grote pakketten worden met pallet geleverd.