SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Voedingsdozen

Meest gevraagd door handelaren deze week

Menuboxen Pure suikerriet L 24,5 x D 24,5 x H 8,5 cm - Per 50
Menuboxen Pure suikerriet L 24,5 x D 24,5 x H 8,5 cm - Per 50
Ref. /240184
• In voorraad

Normale prijs: 15,29 € Excl BTW

Speciale prijs: 10,70 € Excl BTW

- +
Hamburgerdoos bagasse wit hamburger vast deksel 450cc 15,2x15x8,4 - per 50
Hamburgerdoos bagasse wit hamburger vast deksel 450cc 15,2x15x8,4 - per 50
Ref. 36986
• In voorraad
13,49 € Excl BTW
- +
Doos karton Black Edition met venster 17,5x12x4,5cm - per 50
Doos karton Black Edition met venster 17,5x12x4,5cm - per 50
Ref. 37027
• In voorraad
13,49 € Excl BTW
- +
Plastic verpakking macarons doosjes - 19x5x5cm - per 10
Plastic verpakking macarons doosjes - 19x5x5cm - per 10
Ref. 55245
• In voorraad
6,69 € Excl BTW
- +
Doos voor salade en snack met venster 700ml karton bruin wit - per 25
Doos voor salade en snack met venster 700ml karton bruin wit - per 25
Ref. 55797
• In voorraad
15,99 € Excl BTW
- +

Leverancier van voedingsdozen voor professionele verpakkingen.

Bent u een bakker, een banketbakker of een fastfood- en afhaalbedrijf? Ontdek onze selectie ronde en rechthoekige voedingsdozen om al uw afhaalmaaltijden op te slaan, te beschermen en te transporteren. Kies onze verpakkingen voor warme snacks (pizzadozen, hamburgerdozen of maaltijddozen) of verpakkingen voor zoete producten (gebaksdozen en -dozen, ballotins, taartdozen, bitterkoekjes, cupcakes).

Laat u verleiden door ons ruime assortiment voedselschalen en lunchboxen, ideaal om uw voedsel in te bewaren, uw dagelijks leven gemakkelijker te maken en uw voedsel te voorzien van een echte esthetische en resistente voedselverpakking.

Voedingsdozen voor professionelen

Voor de horeca, patisserie en fastfood biedt Retif een ruime keuze aan groothandel cateringdozen: pizzadozen die het transport vergemakkelijken, dozen voor taarten en gebak en verpakkingen voor zoetwaren, dozen voor hamburgers en afhaalcontainers.
We bieden een breed aanbod aan cateringdozen die het beste passen bij het soort voedsel dat ze moeten bevatten. Onze verpakkingsmaterialen zijn van hoge kwaliteit en duurzaam met een grote selectie biologisch afbreekbare en milieuvriendelijke dozen.

  • Pizzadozen. Ze zijn gemaakt van karton en houden de pizza warm tijdens het transport.
  • Dozen voor sandwiches en hamburgers. We hebben dozen van alle soorten karton, biologisch afbreekbaar, resistent en duurzaam.
  • Dozen met venster om maaltijden in te bewaren. Voor pasta, friet, hot dogs... Onze dozen zijn gemaakt van gerecycled karton en de Feel Green sluiting zorgt voor een uitstekend temperatuurbehoud.
  • We hebben ook dozen met venstersgeschikt voor magnetrons, om het eten te kunnen zien en dienbladen met compartimenten.
  • Dozen voor banket en zoetwaren. Perfect voor het bewaren en vervoeren van taarten, chocolaatjes, gebakjes, cupcakes, pretzels, snoepjes....

Het materiaal van de cateringdozen die we gebruiken om het voedsel te beschermen en in perfecte staat te houden, is voornamelijk biologisch afbreekbaar karton. Het zorgt niet alleen voor de juiste temperatuur, maar maakt het ook mogelijk om voedsel en al hun eigenschappen op de juiste manier te bewaren en te beschermen tegen externe factoren. Een van de belangrijkste kenmerken van dozen en voedselverpakkingen is dat ze ervoor zorgen dat de producten in goede staat kunnen worden bewaard, maar vergeet niet dat ze absoluut correct transport moeten garanderen zonder te morsen.

Raadpleeg de online catalogus van Retif om de meest geschikte voedseldozen te vinden voor uw activiteit en uw behoeften, voor het bewaren van warme of koude gerechten, in de formaten die het meest gevraagd worden door afhaalconsumenten.

Foodboxen voor de horeca

Deze containers worden al vele jaren gebruikt, maar de laatste tijd is elke horecaprofessional die zich moet aanpassen aan de behoeften van de consument en het hoofd moet bieden aan de moeilijkheden van de markt, op zoek naar alternatieven om de verkoopkanalen te vergroten. De democratisering van afhaalmaaltijden heeft fabrikanten gedwongen een toenemend aantal verpakkingen en een veelvoud aan verpakkingen van verschillende vormen en capaciteiten te vervaardigen.

Duurzame voedingsdozen voor transport en mee te nemen

Welke voedseldozen kiezen? Ontdek de nieuwste RETIF-voedselverpakkingen. Bakkerijen, banketbakkerijen, foodtrucks... RETIF biedt een ruime keuze aan voedseldozen voor fastfood- en afhaalbedrijven. Pizza- en hamburgerdozen, kartonnen of kraftdozen, maaltijddozen met of zonder venster of gebaksdozen en -kisten... Ontdek al onze duurzame voedseldozen die zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen, van de meest voorkomende tot de meest specifieke.

Milieuvriendelijke en duurzame voedingsdozen 

Bent u op zoek naar ecologische voedseldozen? Biedt RETIF nieuwe milieuvriendelijke oplossingen in karton of kraftpapier en recycleerbaar, om aan al uw behoeften te voldoen. Praktisch en economisch, neem nu het ecologische gebaar over. Ronde of rechthoekige voedingsdozen voor warme snacks (maaltijddozen, hamburgerdozen), maar ook verpakkingen voor zoete producten (gebaksdozen en -doosjes, ballotins, taartdozen, enz.), u zult keuze te over hebben.

Transparante voedingsdozen voor uw gastronomische recepten

Om uw producten in aantrekkelijke dozen te presenteren en te vervoeren, kiest u voor onze snoepgoeddozen, maar ook voor onze transparante koffers om nog meer originaliteit te creëren. Er gaat niets boven het tonen van je zoete culinaire bereidingen. RETIF beveelt ook zijn kraft vensterdozen aan, die nuttig zijn voor snacking en voor de promotie van snoepgoed en gebak. Een doeltreffend alternatief om uw verschil en uw knowhow te benadrukken.

Voedingsdozen met deksels voor veilig transport

Bent u op zoek naar veilige voedingsdozen voor transport? RETIF biedt u zijn hermetisch gesloten voedingsdozen met deksel voor het transport van uw voedingsproducten om mee te nemen. Ontdek ook al onze hermetische voedingsdozen en voedingsschalen met deksel, stapelbaar en geschikt voor de microgolfoven, die de veiligheid van uw culinaire bereidingen garanderen tot bij de klant.

Al uw benodigdheden voor de beste prijs

Voor kleine budgetten kunt u profiteren van ons ruime assortiment goedkope plastic of kartonnen voedingsdozen om uw pizza's, hamburgers, snoepgoed en chocolade op te slaan, te verpakken en te vervoeren. Ontdek ook onze goedkope gebaksdozen en lunchboxen, goedkope gebaksdozen en boxen, kraft, kartonnen of plastic lunchboxen, macaron- en cupcakedozen, pizza- en hamburgerdozen, enz.

Gepersonaliseerde etiketten om uw merkimago over te brengen.

Om u te onderscheiden van de concurrentie kunt u bij RETIF gepersonaliseerde zelfklevende etiketten maken voor op uw voedingsdozen, en dat allemaal tegen een zeer betaalbare prijs. Een originele oplossing om uw verpakking een meerwaarde te geven, uw imago over te brengen en uw klanten een echte cadeauverpakking voor take-away zoetwaren aan te bieden. Of het nu gaat om een huwelijk, een doop of zelfs Pasen, laat u verleiden door al onze aanbiedingen van etiketten en cadeauaccessoires om te voldoen aan de hoogtepunten van het jaar en de behoeften van uw klanten aan gepersonaliseerde verpakkingen.

Bestel uw voedingsdozen bij RETIF

Ontdek en bestel online uw voedingsdozen voor het bewaren en transporteren van uw kleine gerechten op Retif.nl en profiteer ook van de snelle levering. Voor meer informatie aarzel niet om één van onze 1 winkel te bezoeken of neem direct contact op met onze klantenservice. Onze teams staan tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

CLOSE
CLOSE