SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Voedingsdozen

Meest gevraagd door handelaren deze week

Doos kray met venster en deksel 12x12x5cm - per 25
Doos kray met venster en deksel 12x12x5cm - per 25
Ref. /240070
• In voorraad
9,69 € Excl BTW
- +
Gebakdoos met venster Baroque 28x28x10cm - per 50
Gebakdoos met venster Baroque 28x28x10cm - per 50
Ref. 36887
• In voorraad
37,49 € Excl BTW
- +
Amerikaanse doos The Pack golfkarton nano micro 780 ml 11,3x9x6,3cm - per 50
Amerikaanse doos The Pack golfkarton nano micro 780 ml 11,3x9x6,3cm - per 50
Ref. 500089
• In voorraad
9,99 € Excl BTW
- +
Zak transparant 7x4x8,5cm - per 10
Zak transparant 7x4x8,5cm - per 10
Ref. 55234
• In voorraad
3,99 € Excl BTW
- +
Plastic verpakking macarons doosjes - 19x5x5cm - per 10
Plastic verpakking macarons doosjes - 19x5x5cm - per 10
Ref. 55245
• In voorraad
6,49 € Excl BTW
- +

Onze producten en toebehoren

Voor de horeca, patisserie en fastfood biedt Retif een ruime keuze aan groothandel cateringdozen: pizzadozen die het transport vergemakkelijken, dozen voor taarten en gebak en verpakkingen voor zoetwaren, dozen voor hamburgers en afhaalcontainers.
We bieden een breed aanbod aan cateringdozen die het beste passen bij het soort voedsel dat ze moeten bevatten. Onze verpakkingsmaterialen zijn van hoge kwaliteit en duurzaam met een grote selectie biologisch afbreekbare en milieuvriendelijke dozen.

  • Pizzadozen. Ze zijn gemaakt van karton en houden de pizza warm tijdens het transport.
  • Dozen voor sandwiches en hamburgers. We hebben dozen van alle soorten karton, biologisch afbreekbaar, resistent en duurzaam.
  • Dozen met venster om maaltijden in te bewaren. Voor pasta, friet, hot dogs... Onze dozen zijn gemaakt van gerecycled karton en de Feel Green sluiting zorgt voor een uitstekend temperatuurbehoud.
  • We hebben ook dozen met venstersgeschikt voor magnetrons, om het eten te kunnen zien en dienbladen met compartimenten.
  • Dozen voor banket en zoetwaren. Perfect voor het bewaren en vervoeren van taarten, chocolaatjes, gebakjes, cupcakes, pretzels, snoepjes....

Het materiaal van de cateringdozen die we gebruiken om het voedsel te beschermen en in perfecte staat te houden, is voornamelijk biologisch afbreekbaar karton. Het zorgt niet alleen voor de juiste temperatuur, maar maakt het ook mogelijk om voedsel en al hun eigenschappen op de juiste manier te bewaren en te beschermen tegen externe factoren. Een van de belangrijkste kenmerken van dozen en voedselverpakkingen is dat ze ervoor zorgen dat de producten in goede staat kunnen worden bewaard, maar vergeet niet dat ze absoluut correct transport moeten garanderen zonder te morsen.

Raadpleeg de online catalogus van Retif om de meest geschikte voedseldozen te vinden voor uw activiteit en uw behoeften, voor het bewaren van warme of koude gerechten, in de formaten die het meest gevraagd worden door afhaalconsumenten.

Foodboxen voor de horeca

Deze containers worden al vele jaren gebruikt, maar de laatste tijd is elke horecaprofessional die zich moet aanpassen aan de behoeften van de consument en het hoofd moet bieden aan de moeilijkheden van de markt, op zoek naar alternatieven om de verkoopkanalen te vergroten. De democratisering van afhaalmaaltijden heeft fabrikanten gedwongen een toenemend aantal verpakkingen en een veelvoud aan verpakkingen van verschillende vormen en capaciteiten te vervaardigen.

CLOSE
CLOSE