SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Buiten presentaties

Meest gevraagd door handelaren deze week

Beschermingsvitrine plexi 23 x 100 cm
Beschermingsvitrine plexi 23 x 100 cm
Ref. 42191
• In voorraad
49,99 € Excl BTW
- +
Parasolvoet 16 kg
Parasolvoet 16 kg
Ref. 43508
• In voorraad
109,99 € Excl BTW
- +
Kit 4 gordijnen naar tent 3x3m
Kit 4 gordijnen naar tent 3x3m
Ref. 47384
• In voorraad
117,99 € Excl BTW
- +
Kit 4 gordijnen naar tent ref. 47.387 3x4.5m
Kit 4 gordijnen naar tent ref. 47.387 3x4.5m
Ref. 47388
• In voorraad
165,99 € Excl BTW
- +
Gewicht naar tent 10kg
Gewicht naar tent 10kg
Ref. 47389
• In voorraad
40,49 € Excl BTW
- +

Materiaal voor markthandelaren

Bent u een straatverkoper of wilt u uw producten buiten uitstallen? In onze online winkel heeft u een ruime keuze aan klaptafels voor rommelmarkten en alle accessoires om de goederen buiten uit te stallen en uw professionele evenementen voor te bereiden, veel modellen vouwtafels, stoelen, tenten, parasols en andere essentiële artikelen voor ambulante verkoop.

Retif biedt een selectie apparatuur voor straathandelaren, speciaal ontworpen om uw producten te verbeteren en te beschermen, maar ook om uw klanten optimaal te verwelkomen. Als je bijvoorbeeld kleding verkoopt, koop dan gerust onze paskamer voor eenvoudig transport en eenvoudige montage. We hebben ook een keuze uit marktparaplu's en kermistenten om echte beschutte en gastvrije verkoop- en ontvangstruimtes te creëren. Onze catalogus bevat zeker klaptafels en toonbanken, de klassieke marktbalie of de stand, erg handig voor het uitstallen van allerlei soorten voorwerpen of om houten kisten te hebben als u voedsel en fruit en groenten verkoopt. Er zijn veel andere accessoires voor straatverkoop en buitenmarkten die u zult ontdekken door de verschillende categorieën van onze site te bekijken. Retif is de online groothandel voor handelaren die waar voor hun geld willen en biedt u snelle en altijd gegarandeerde verzending. Professionele apparatuur voor de markt

  • Parasol: ontdek onze parasols die worden verkocht met hun beschermhoes en een optionele voet, verkrijgbaar in verschillende kleuren en hoogtes. Kermisparasols zijn voorzien van een regen vaste en bijzonder stevige handgreep, de ideale parasol voor regelmatig gebruik. Gebruik gewichten om te voorkomen dat de luifel of parasol wegwaait bij harde wind.
  • Tenten
  • Koop onze opvouwbare accordeontenten verkrijgbaar in verschillende maten. De tenten worden geleverd met een transporttas.
  • Krattenrekken en schuine aluminium vouwtafels • Ontdek onze zeer robuuste aluminium opklapbare markttafels. Door de schuine schalen kunt u groenten en fruit beter presenteren; zichtbaar. U vindt op de site ook praktische vitrines van plexiglas om uw goederen te beschermen en hun hygiëne te waarborgen.
CLOSE
CLOSE