SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Tafelkleden & placemats

Al onze producten in Servies

Een compleet assortiment tafelkleden voor de Horeca

Als bedrijfseigenaar weet u dat de allereerste indruk belangrijk is. Wanneer uw klanten in uw café of restaurant binnenkomen, wenst u dat ze onder een goede indruk zijn van uw decor. Een manier om een goede indruk te maken is het gebruik van professionele tafelkleden en linnengoed van goede kwaliteit. Maar waar kun je betaalbaar tafelkleden en tafellinnen voor de horeca kopen?

RETIF biedt u een ruime collectie professioneel tafellinnen voor restaurants, hotels, cafés en bars, dat snel leverbaar is en verkrijgbaar is in verschillende maten, materialen en verpakkingen.

Kies de juiste maat tafelkleden

Het eerste wat u moet doen bij de keuze van uw tafelkleden en tafellopers voor de horeca is natuurlijk de grootte ervan kiezen in vergelijking met de grootte van uw tafels.

Een ding dat u in gedachten moet houden bij het kiezen van de grootte van uw tafelkleden is hoeveel extra stof u aan de zijkanten wilt hebben. Als u de afmetingen van uw tafels kent, maar niet zeker weet welke linnenmaten u nodig hebt, kunt u de afmetingen opzoeken op het etiket van het oude model dat u wilt vervangen. 

Professioneel tafellinnen

Denk aan de vorm van uw tafels

Een tweede aandachtspunt is de vorm van uw tafels, want op basis daarvan kunt u bepalen welke loper of welk tafelkleed het beste bij uw tafels past. Er zijn drie standaard tafelvormen die u kunt overwegen. Voor ronde tafels kunt u kiezen voor vierkante of langwerpige tafelkleden. Voor rechthoekige tafels kunt u kiezen voor rechthoekige tafelkleden.

Voor achthoekige of zeshoekige tafels kunt u kiezen voor een vierkant of rechthoekig tafelkleed. Bij RETIF kunt u stretch tafelkleden kopen voor rechthoekige tafels die niet verschuiven en niet gestreken hoeven te worden. Heb je nog geen tafels of wil je ze vervangen?

RETIF is uniek in zijn soort en biedt restaurantprofessionals de mogelijkheid om alle benodigdheden en accessoires voor de volledige inrichting van een restaurant in één enkele verkoopsite te kopen.

Kies tafellinnen met gemakkelijk te reinigen stof.

Wanneer u een stof kiest voor uw restauranttafelkleden, wilt u er één kiezen die gemakkelijk te reinigen is. U wilt uw tijd niet besteden aan het schoonmaken ervan; u wilt aanwezig zijn om bestellingen op te nemen of met uw klanten te praten. Zorg er dus voor dat u een stof kiest die gemakkelijk te reinigen is.

Enkele van de stoffen die u kunt overwegen, zijn polyester, polyestermix en katoen en ook waterdichte vlekversies. Vlekkentafelkleden voor restaurants hebben waterafstotende eigenschappen waardoor je vlekken met een simpele beweging met een spons verwijdert. Na het wassen zijn alle vlekken een verre herinnering en heb je nooit meer te maken met veegrampen...of zout op wijnvlekken. Ze wassen op 40° en drogen snel.

Een alternatief voor linnengoed zijn papieren wegwerp tafelkleden en rokken voor eenmalig gebruik. In dit geval zijn de was- en onderhoudstaken voorbij, zodra het tafelkleed gebruikt is kan het in de papierbak voor hergebruik gegooid worden, wat zeer praktisch is voor bistro's of snackbars die gedurende korte periodes meerdere deksels plaatsen.

Beslis over een kleur of een motief van het linnen dat bij uw restaurant past

Zodra u het soort stof heeft gekozen, moet u een kleur of motief kiezen. De beste manier om een kleur of een motief te kiezen is na te denken over het decor van uw bedrijf. Stel jezelf deze vragen :

  • Wat is de hoofdkleur in mijn restaurant, bar of café?
  • Past de kleur of motief van deze tafelkleden bij de inrichting van mijn zaak?

Denk ook goed na over de kleursamenstelling met eventuele tafellopers, servetten of placemats, toon op toon of durf je liever te contrasteren? Kies een tafelkleed voor de horeca dat uw merk, uw waarden en uw culinaire tradities weerspiegelt, zodat klanten zich gemakkelijk aan uw sfeer kunnen aanpassen.

Onderhoud uw tafelkleden en tafellinnen

Als u eenmaal de juiste tafelkleden en tafellinnen hebt gekozen, zorg ervoor dat u ze goed verzorgt, zodat ze langer meegaan. Eén ding dat u kunt doen om ervoor te zorgen dat uw tafelkleden langer meegaan, is degene die u niet gebruikt in plastic zakken bewaard, zodat ze niet beschadigd raken.

Onderhoud ook uw tafellinnen door het regelmatig op de juiste temperatuur te wassen, zodat het niet bevlekt of beschadigd raakt. U kunt ook naar de stomerij gaan om ze op hun best te houden.

CLOSE
CLOSE