Verzenddoos enkel golfkarton verstelbare hoogte 25x20x15/10cm - per 20
 • Ref. : 59607
 • Afmetingen B x D x H : 25 x 20 x 10 cm
 • Primair materiaal : Karton
 • Primaire kleur : Naturel
 • Voedingsnorm : Ongeschikt

Verzenddozen enkel golfkarton kraft bruin met variabele hoogte. U kunt de hoogte kiezen op basis van de mogelijkheden. De transportdoos met variabele hoogte is perfect geschikt voor het transport van zware producten of materiaal (10 tot 20 kg), zijn licht en niet erg fragiel.

Ontdek alle varianten

€ 0,624 Excl BTW per stuk

Verkocht per 20 stuks voor € 12,49

€ 3,90 Excl BTW
• In voorraad - Centraal Magazijn
Levering in 2 tot 5 werkdagen
Gratis
• Ophaling in de winkel
Verkocht door RETIF
 • Betalen met VISA
 • Betalen met Mastercard
 • Betalen met PayPal
 • Betalen met iDEAL
 • Betalen met bankoverschrijving

Omschrijving

Verzenddoos enkel ribbel karton bruin met variabele hoogte is ideaal voor het verzenden van al uw lichte en zware producten naar uw klanten.

Amerikaanse doos met enkel ribbel en variabele hoogte zijn duurzaam, economisch en worden veel gebruikt voor de opslag, verpakkingen en vervoer van goederen. De dozen met variabele hoogte garanderen optimale stapelmogelijkheden, wat eenvoud, efficiëntie en ruimtebesparing betekent voor de opslag van uw goederen.

Kies de hoogte volgens de mogelijkheden, waarbij u hoeken met een cutter snijdt. Met deze dozen kunt u zich aanpassen aan de afmetingen van uw producten.

Product komt in de kringloop van het verzamelen en sorteren van afval. Dit product is samengesteld uit recyclebaar materiaal waardoor herbruikbare materialen kunnen worden verkregen of energie kan worden geproduceerd.

Afmetingen en gewicht

Hoogte 10 cm
Breedte 25 cm
Diepte 20 cm
Netto gewicht 2.4 kg

Specificaties

Familie DOOS EN KARTON
Primaire kleur Naturel
Primair materiaal Karton
Type verpakking Pakje
Verpakkingseenheid 20
Geschikt voor postdiensten Ja
Versterkte fluit Ja
Ribbel Enkele ribbel
Ecolabel Nee
Automatische bodem Neen
Vorm Rechthoekig
Variabele hoogte Ja
Made in France Ja
Markering Ja
Voedingsnorm Ongeschikt
Standaard FSC Nee
Standaard PEFC Nee
Recycleerbaar Ja
Recyclage Ja
Werkloos Neen
Type sluiting Flap
NF Standaard Niet gecertificeerd
Min % gerecycleerd materiaal 100%

Transport

Dit artikel wordt rechtstreeks door RETIF verzonden.

 

Bij aankoop van artikelen voor dagelijks gebruik, zoals verpakkingen, decoratie of andere accessoires (vb. tassen, voedselverpakkingen, kartons, kledingrekken, kleerhangers, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan €199 exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen zijn de verzendkosten € 3,90 exclusief BTW. 

Bij de aankoop van meubilair en presentatiemiddelen, zoals inrichting, meubilair, vitrinekasten (bijv. lamellenwanden, vitrines, rekken, toonbanken, tafels, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan 499€ exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen bedragen de verzendkosten € 9,90 exclusief BTW. 

Voor leveringen naar de Waddeneilanden, vraag hiervoor een offerte. 

Wij leveren uitsluitend in Nederland. Voor levering in belgië nodigen wij u uit uw bestelling rechtstreeks te plaatsen op onze buitenlandse webshop, die toegankelijk is via de vlaggen op de homepage onderaan onze site.

Leveringstermijn

Wanneer u uw bestelling valideert, zal RETIF al het nodige doen om deze zo snel mogelijk te verwerken, klaar te maken en te verzenden. 

Als de goederen rechtstreeks vanuit ons magazijn worden klaargemaakt en verzonden, duurt het ongeveer 24-48 uur vanaf de validatie van uw betaling om ze klaar te maken en te verzenden, terwijl de leveringen over het algemeen tussen 2 en 5 werkdagen na de dag van ontvangst van de betaling plaatsvinden. Indien de goederen rechtstreeks van onze leveranciers worden klaargemaakt en verzonden, variëren de levertijden van 2 tot 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. 

Let op: als uw bestelling zowel artikelen bevat die door RETIF worden bewaard en verzonden als artikelen die rechtstreeks door onze leveranciers worden bewaard en verzonden, ontvangt u afzonderlijke zendingen die de bovenstaande leveringsvoorwaarden volgen. 

Het is niet mogelijk om de transporteur voorafgaand aan de levering te laten bellen om een afspraak te maken of een voorkeursdag van levering aan te geven. Een dergelijke in de bestelling opgenomen aanduiding zal niet in aanmerking worden genomen. 

N.B. Levering tot aan de voordeur van uw bedrijf of woning door een professionele transporteur. Grote pakketten worden met pallet geleverd.