SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Sneeuw tafelkleed 1m2

Klik op de afbeelding om te vergroten
Sneeuw tafelkleed 1m2

  • Ref. : 602207
  • Afmetingen B x D x H : 5 x 100 x 100 cm
  • Primair materiaal : Polyester
  • Primaire kleur : Wit
Met dit sneeuwtapijt, dat zeer gemakkelijk te verspreiden is, kunt u uw ruimtes in recordtijd bedekken met een prachtige sneeuwdeken. Het is zeer geschikt voor professioneel gebruik in uw winkel, restaurant of andere verkoopactiviteit. Voor uw kerstdecoratie brengt de witte kleur een intieme toets en laat uw uitgestalde producten prachtig uitkomen!

Volledige beschrijving

5,49 € Excl BTW
Verzendkosten: 3,90 € Excl BTW
• In voorraad -
Levering in 4 tot 10 werkdagen
Gratis
• Ophaling in de winkel

Aantal
- +
  • Betaling met VISA
  • Betaling met Mastercard
  • Betaling met bankoverschrijving
  • Betaling met iDEAL

Beschikbaarheid in de winkel

Loading...

Foto galerij (2)
Omschrijving
Transport

Foto galerij (2)

5,99 € Excl BTW
5,49 € Excl BTW
8,99 € Excl BTW
5,99 € Excl BTW
Bekijk het inspiratieblad

Omschrijving

Gemakkelijk te leggen, gemakkelijk te verwijderen, de sneeuwmat is een essentieel onderdeel van uw kerstvoorbereidingen. Even gemakkelijk te leggen als een tapijt, is het de ideale oplossing in een professionele omgeving waar de efficiëntie van de installatie evenveel telt als het eindresultaat. Het resultaat is verbluffend: uw etalage en schappen zijn onmiddellijk bedekt met een dikke laag sneeuw. Uw hele winkel heeft een cocooned, gedempte, vredige sfeer, perfect voor een verleidelijke en verkoopgerichte kerstdisplay. U kunt producten ophangen die u wilt laten zien: het wit laat ze prachtig uitkomen! Gemaakt in Europa. Overdekte oppervlakte: 1 m2.

 

AFMETINGEN EN GEWICHT

Hoogte 100 cm
Breedte 5 cm
Diepte 100 cm
Netto gewicht 667 g

SPECIFICATIE

Primair materiaal Polyester
Type verpakking Zakje
Primaire kleur Wit

Transport

Informatie over de levering

Dit artikel wordt rechtstreeks door RETIF verzonden.


Bij aankoop van artikelen voor dagelijks gebruik, zoals verpakkingen, decoratie of andere accessoires (vb. tassen, voedselverpakkingen, kartons, kledingrekken, kleerhangers, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan €199 exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen zijn de verzendkosten € 3,90 exclusief BTW.


Bij de aankoop van meubilair en presentatiemiddelen, zoals inrichting, meubilair, vitrinekasten (bijv. lamellenwanden, vitrines, rekken, toonbanken, tafels, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan 499€ exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen bedragen de verzendkosten € 9,90 exclusief BTW.


Voor leveringen naar de Waddeneilanden, vraag hiervoor een offerte.


Wij leveren uitsluitend in Nederland. Voor levering in belgië nodigen wij u uit uw bestelling rechtstreeks te plaatsen op onze buitenlandse webshop, die toegankelijk is via de vlaggen op de homepage onderaan onze site.

Leveringstermijn

Wanneer u uw bestelling valideert, zal RETIF al het nodige doen om deze zo snel mogelijk te verwerken, klaar te maken en te verzenden.


Als de goederen rechtstreeks vanuit ons magazijn worden klaargemaakt en verzonden, duurt het ongeveer 24-48 uur vanaf de validatie van uw betaling om ze klaar te maken en te verzenden, terwijl de leveringen over het algemeen tussen 3 en 10 werkdagen na de dag van ontvangst van de betaling plaatsvinden. Indien de goederen rechtstreeks van onze leveranciers worden klaargemaakt en verzonden, variëren de levertijden van 3 tot 10 werkdagen na ontvangst van de betaling.


Let op: als uw bestelling zowel artikelen bevat die door RETIF worden bewaard en verzonden als artikelen die rechtstreeks door onze leveranciers worden bewaard en verzonden, ontvangt u afzonderlijke zendingen die de bovenstaande leveringsvoorwaarden volgen.


Het is niet mogelijk om de transporteur voorafgaand aan de levering te laten bellen om een afspraak te maken of een voorkeursdag van levering aan te geven. Een dergelijke in de bestelling opgenomen aanduiding zal niet in aanmerking worden genomen.


N.B. Levering tot aan de voordeur van uw bedrijf of woning door een professionele transporteur. Grote pakketten worden met pallet geleverd.

In dezelfde categorie

Kunstmatige organische sneeuw ± 3,5 L
Kunstmatige organische sneeuw ± 3,5 L
Ref. 602196
• In voorraad
5,99 € Excl BTW
- +
Kunstmatige sneeuw ± 3L
Kunstmatige sneeuw ± 3L
Ref. 602197
• In voorraad
4,99 € Excl BTW
- +
Sneeuw tafelkleed e 2m2
Sneeuw tafelkleed e 2m2
Ref. 602208
• In voorraad
8,99 € Excl BTW
- +
Sneeuw in rol 240x91cm wit
Sneeuw in rol 240x91cm wit
Ref. 602209
• In voorraad
10,99 € Excl BTW
- +

CLOSE
CLOSE