Ontvettende reiniger krachtig gel barbecue oven plancha 750ml
  • Ref. : 37179
  • Afmetingen B x D x H : 9.5 x 6.4 x 28 cm
Speciale gekookte vetten Gelformule voor betere grip Citrusschilparfum. Alle oppervlakken Contact met levensmiddelen (HACCP-methode)

€ 9,79 Excl BTW
€ 3,90 Excl BTW
• In voorraad -
Levering in 2 tot 5 werkdagen
Gratis
• Ophaling in de winkel
Verkocht door RETIF
  • Betalen met VISA
  • Betalen met Mastercard
  • Betalen met  PayPal
  • Betalen met  iDEAL
  • Betalen met bankoverschrijving

Omschrijving

Lost vet op, zelfs gekookt en aangekoekt Superactieve formule: reinigt in de diepte zonder de dragers te beschadigen Gelformule voor betere hechting op oppervlakken: schone spray zonder uitzakken Kan gebruikt worden op alle afwasbare oppervlakken: kookplaten, afzuigkappen, ovens, magnetrons, werkbladen, glas, laminaat, aluminium oppervlak, inzetstukken, barbecue, plancha's, friteuses, enz.Laat een frisse citrusgeur achter.Formule compatibel met voedselcontact.

Afmetingen en gewicht

Hoogte 28 cm
Breedte 9.5 cm
Diepte 6.4 cm
Netto gewicht 770 g

Specificaties

Familie HYGIENE EN SCHOONMAAK
Type verpakking Karton
Capaciteit (l) 0.75
Onderhoud van keukenuitrusting Bakplaat

Documenten

Transport

Dit artikel wordt rechtstreeks door RETIF verzonden.

 

Bij aankoop van artikelen voor dagelijks gebruik, zoals verpakkingen, decoratie of andere accessoires (vb. tassen, voedselverpakkingen, kartons, kledingrekken, kleerhangers, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan €199 exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen zijn de verzendkosten € 3,90 exclusief BTW. 

Bij de aankoop van meubilair en presentatiemiddelen, zoals inrichting, meubilair, vitrinekasten (bijv. lamellenwanden, vitrines, rekken, toonbanken, tafels, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan 499€ exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen bedragen de verzendkosten € 9,90 exclusief BTW. 

Voor leveringen naar de Waddeneilanden, vraag hiervoor een offerte. 

Wij leveren uitsluitend in Nederland. Voor levering in belgië nodigen wij u uit uw bestelling rechtstreeks te plaatsen op onze buitenlandse webshop, die toegankelijk is via de vlaggen op de homepage onderaan onze site.

Leveringstermijn

Wanneer u uw bestelling valideert, zal RETIF al het nodige doen om deze zo snel mogelijk te verwerken, klaar te maken en te verzenden. 

Als de goederen rechtstreeks vanuit ons magazijn worden klaargemaakt en verzonden, duurt het ongeveer 24-48 uur vanaf de validatie van uw betaling om ze klaar te maken en te verzenden, terwijl de leveringen over het algemeen tussen 2 en 5 werkdagen na de dag van ontvangst van de betaling plaatsvinden. Indien de goederen rechtstreeks van onze leveranciers worden klaargemaakt en verzonden, variëren de levertijden van 2 tot 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. 

Let op: als uw bestelling zowel artikelen bevat die door RETIF worden bewaard en verzonden als artikelen die rechtstreeks door onze leveranciers worden bewaard en verzonden, ontvangt u afzonderlijke zendingen die de bovenstaande leveringsvoorwaarden volgen. 

Het is niet mogelijk om de transporteur voorafgaand aan de levering te laten bellen om een afspraak te maken of een voorkeursdag van levering aan te geven. Een dergelijke in de bestelling opgenomen aanduiding zal niet in aanmerking worden genomen. 

N.B. Levering tot aan de voordeur van uw bedrijf of woning door een professionele transporteur. Grote pakketten worden met pallet geleverd.