Fotopapier 100 vellen Apli A4 140g
 • Ref. : 14369
 • Afmetingen B x D x H : 21 x 1.9 x 29.7 cm
 • Primair materiaal : Papier
 • Dichtheid GR/M2 : 140
 • Made in France : Neen
A4 fotopapier van 140 g/m² in glanzende afwerking

€ 0,13 Excl BTW de eenheid

Per 100 verkocht aan € 12,99

€ 3,90 Excl BTW
• In voorraad -
Levering in 2 tot 5 werkdagen
Gratis
• Ophaling in de winkel
Verkocht door RETIF
 • Betalen met VISA
 • Betalen met Mastercard
 • Betalen met PayPal
 • Betalen met iDEAL
 • Betalen met bankoverschrijving

Omschrijving

Elke verpakking bevat 100 vellen. De structuur van dit papier in zijn verschillende lagen geeft afgedrukte afbeeldingen de grootste glans en scherpte, terwijl kromtrekken wordt vermeden.

Vooral aanbevolen voor het afdrukken van foto's van digitale camera's, folders van fotokwaliteit, posters en folders.

Vooral aanbevolen voor grote fotoafdrukken, mappen met veel foto's, e-mail en internet. Kan worden gebruikt in inkjetprinters.

Afmetingen en gewicht

Hoogte 29.7 cm
Breedte 21 cm
Diepte 1.9 cm
Netto gewicht 1.11 kg

Specificaties

Familie PAPIER
Primair materiaal Papier
Verpakkingseenheid 100
Dichtheid GR/M2 140
Papierformaat A4
Made in France Neen

Transport

Dit artikel wordt rechtstreeks door RETIF verzonden.

 

Bij aankoop van artikelen voor dagelijks gebruik, zoals verpakkingen, decoratie of andere accessoires (vb. tassen, voedselverpakkingen, kartons, kledingrekken, kleerhangers, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan €199 exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen zijn de verzendkosten € 3,90 exclusief BTW. 

Bij de aankoop van meubilair en presentatiemiddelen, zoals inrichting, meubilair, vitrinekasten (bijv. lamellenwanden, vitrines, rekken, toonbanken, tafels, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan 499€ exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen bedragen de verzendkosten € 9,90 exclusief BTW. 

Voor leveringen naar de Waddeneilanden, vraag hiervoor een offerte. 

Wij leveren uitsluitend in Nederland. Voor levering in belgië nodigen wij u uit uw bestelling rechtstreeks te plaatsen op onze buitenlandse webshop, die toegankelijk is via de vlaggen op de homepage onderaan onze site.

Leveringstermijn

Wanneer u uw bestelling valideert, zal RETIF al het nodige doen om deze zo snel mogelijk te verwerken, klaar te maken en te verzenden. 

Als de goederen rechtstreeks vanuit ons magazijn worden klaargemaakt en verzonden, duurt het ongeveer 24-48 uur vanaf de validatie van uw betaling om ze klaar te maken en te verzenden, terwijl de leveringen over het algemeen tussen 2 en 5 werkdagen na de dag van ontvangst van de betaling plaatsvinden. Indien de goederen rechtstreeks van onze leveranciers worden klaargemaakt en verzonden, variëren de levertijden van 2 tot 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. 

Let op: als uw bestelling zowel artikelen bevat die door RETIF worden bewaard en verzonden als artikelen die rechtstreeks door onze leveranciers worden bewaard en verzonden, ontvangt u afzonderlijke zendingen die de bovenstaande leveringsvoorwaarden volgen. 

Het is niet mogelijk om de transporteur voorafgaand aan de levering te laten bellen om een afspraak te maken of een voorkeursdag van levering aan te geven. Een dergelijke in de bestelling opgenomen aanduiding zal niet in aanmerking worden genomen. 

N.B. Levering tot aan de voordeur van uw bedrijf of woning door een professionele transporteur. Grote pakketten worden met pallet geleverd.