Ribbelkarton in dispenserdoos 125gr/m2 35cm x 55m
 • Ref. : 500645
 • Afmetingen B x D x H : 35 x 1 x 5500 cm
 • Primair materiaal : Papier
 • Primaire kleur : Beige
 • Dichtheid GR/M2 : 125
Ribbelkarton is het alternatief voor het vervangen van plastic noppenfolie, het is een echte ecologische oplossing
Dit papier is gemaakt van 100% gerecycled papier, 100% recyclebaar, bevat geen chemische stoffen, is FSC®-gecertificeerd, geen opslagbeperkingen gerelateerd aan veiligheid
Het is ook lonend voor het imago van uw bedrijf.

€ 30,59 Excl BTW
€ 3,90 Excl BTW
• In voorraad -
Levering in 2 tot 5 werkdagen
Gratis
• Ophaling in de winkel
Verkocht door RETIF
 • Betalen met VISA
 • Betalen met Mastercard
 • Betalen met PayPal
 • Betalen met iDEAL
 • Betalen met bankoverschrijving

Omschrijving

Dankzij de wafelstructuur en de uitstekende opvuleigenschappen beschermt het extreem hoge absorptievermogen al uw goederen tegen schade veroorzaakt door transportschokken
Dit product is het ideale hulpmiddel voor de snelle en bijzonder milieuvriendelijke verzending van alle pakketten, zowel voor kleine onafhankelijke handelaren en voor de grootste bedrijven die gespecialiseerd zijn in e-commerce
Het is gemakkelijk te implementeren omdat het flexibel genoeg is om aan elk type product aan te passen en het is erg licht
Je kunt er ook informatie over schrijven en het beschermt tegen vocht
Met een voetafdruk van slechts 30 x 40 cm neemt de dispenserdoos weinig ruimte in beslag en wordt gekenmerkt door een grote gebruiksmobiliteit
Het kan horizontaal of verticaal worden gebruikt en het papier scheurt gemakkelijk door het snijden rand
Het kan ook met de hand worden gescheurd of met behulp van een 'cutter voor een rechte snede Dit papier is gemaakt van 100% gerecycled papier, 100% recyclebaar, bevat geen chemicaliën, is volledig recyclebaar en FSC®-gecertificeerd
Voor alle scheepvaartbedrijven en iedereen die wil afzien van plastic bubbels uit film en wil bijdragen aan het behoud van de omgeving..
Product komt in de kringloop van het verzamelen en sorteren van afval. Dit product is samengesteld uit recyclebaar materiaal waardoor herbruikbare materialen kunnen worden verkregen of energie kan worden geproduceerd.

Afmetingen en gewicht

Hoogte 55 m
Breedte 35 cm
Diepte 1 cm
Netto gewicht 3.3 kg

Specificaties

Familie BESCHERMING EN DEMPING
Primaire kleur Beige
Primair materiaal Papier
Type verpakking Doos
Dichtheid GR/M2 125
Ecolabel Nee
Vorm Rol
Made in France Neen
Standaard FSC Ja
Recycleerbaar Ja
Recyclage Ja
Min % gerecycleerd materiaal 100%

Transport

Dit artikel wordt rechtstreeks door RETIF verzonden.

 

Bij aankoop van artikelen voor dagelijks gebruik, zoals verpakkingen, decoratie of andere accessoires (vb. tassen, voedselverpakkingen, kartons, kledingrekken, kleerhangers, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan €199 exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen zijn de verzendkosten € 3,90 exclusief BTW. 

Bij de aankoop van meubilair en presentatiemiddelen, zoals inrichting, meubilair, vitrinekasten (bijv. lamellenwanden, vitrines, rekken, toonbanken, tafels, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan 499€ exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen bedragen de verzendkosten € 9,90 exclusief BTW. 

Voor leveringen naar de Waddeneilanden, vraag hiervoor een offerte. 

Wij leveren uitsluitend in Nederland. Voor levering in belgië nodigen wij u uit uw bestelling rechtstreeks te plaatsen op onze buitenlandse webshop, die toegankelijk is via de vlaggen op de homepage onderaan onze site.

Leveringstermijn

Wanneer u uw bestelling valideert, zal RETIF al het nodige doen om deze zo snel mogelijk te verwerken, klaar te maken en te verzenden. 

Als de goederen rechtstreeks vanuit ons magazijn worden klaargemaakt en verzonden, duurt het ongeveer 24-48 uur vanaf de validatie van uw betaling om ze klaar te maken en te verzenden, terwijl de leveringen over het algemeen tussen 2 en 5 werkdagen na de dag van ontvangst van de betaling plaatsvinden. Indien de goederen rechtstreeks van onze leveranciers worden klaargemaakt en verzonden, variëren de levertijden van 2 tot 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. 

Let op: als uw bestelling zowel artikelen bevat die door RETIF worden bewaard en verzonden als artikelen die rechtstreeks door onze leveranciers worden bewaard en verzonden, ontvangt u afzonderlijke zendingen die de bovenstaande leveringsvoorwaarden volgen. 

Het is niet mogelijk om de transporteur voorafgaand aan de levering te laten bellen om een afspraak te maken of een voorkeursdag van levering aan te geven. Een dergelijke in de bestelling opgenomen aanduiding zal niet in aanmerking worden genomen. 

N.B. Levering tot aan de voordeur van uw bedrijf of woning door een professionele transporteur. Grote pakketten worden met pallet geleverd.