Peperkoek figuur 18cm - 2 mogelijke modellen
 • Ref. : 602360
 • Afmetingen B x D x H : 12 x 10 x 18 cm
 • De collectie : TRADI GOURMANDE
 • Primair materiaal : Polyester
 • Primaire kleur : Bruin
Deze mooie peperkoekpop zal perfect zijn om uw etalage op te fleuren in een traditionele gourmetsfeer. Satijnen strik, paillettenknopen, delicate kanten rand: de afwerking is zeer rijk. En bovenal heeft het die lachende, knapperige kant die onweerstaanbaar de medeplichtigheid van uw klanten aantrekt. 2 modellen, willekeurige keuze.

€ 24,99 Excl BTW
€ 3,90 Excl BTW
• In voorraad -
Levering in 2 tot 5 werkdagen
Gratis
• Ophaling in de winkel
Verkocht door RETIF
 • Betalen met VISA
 • Betalen met Mastercard
 • Betalen met PayPal
 • Betalen met iDEAL
 • Betalen met bankoverschrijving

Omschrijving

Deze peperkoekpop is echt schattig! Het zal perfect zijn om uw etalage op te fleuren in een traditionele gastronomische sfeer. Het is heerlijk afgewisseld met fijn bewerkte details die het opvallen: satijnen strikjesboom, gestikte elementen, paillettenknopen, alles verrijkt met een delicaat kanten randje. En als klap op de vuurpijl heeft hij die kinderlijke kant en die enorme glimlach die uw klanten onweerstaanbaar uitnodigt om mee te doen. Het zal ideaal zijn voor de wereld van de catering, maar ook, meer in het algemeen, voor elk type bedrijf dat een vrolijke en gastronomische sfeer wil creëren. Polyester. L 12 x B 10 x H 18 cm. 2 modellen, willekeurige keuze: de keuze van het model wordt gemaakt bij de voorbereiding van de bestelling volgens de beschikbaarheid van de voorraad.

Afmetingen en gewicht

Hoogte 18 cm
Breedte 12 cm
Diepte 10 cm
Netto gewicht 50 g

Specificaties

Familie KERSTVERSIERING
Primaire kleur Bruin
Primair materiaal Polyester
Type verpakking Eenheid

De collectie

DE COLLECTIE : KERST GASTRONOMISCHE TRADITIE

De kerstcollectie Tradition gourmande is een geslaagde mix van traditioneel vakmanschap en industriële stijl, direct geïnspireerd op het New Yorkse decor van de jaren 1920. De stijl geeft de voorkeur aan ruwe lijnen, meubels in mat metaal of een combinatie van metaal en hout. Materialen, kleuren of accessoires: alles komt neer op de essentie, zoals een vernieuwde kerstworkshop.

Transport

Dit artikel wordt rechtstreeks door RETIF verzonden.

 

Bij aankoop van artikelen voor dagelijks gebruik, zoals verpakkingen, decoratie of andere accessoires (vb. tassen, voedselverpakkingen, kartons, kledingrekken, kleerhangers, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan €199 exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen zijn de verzendkosten € 3,90 exclusief BTW. 

Bij de aankoop van meubilair en presentatiemiddelen, zoals inrichting, meubilair, vitrinekasten (bijv. lamellenwanden, vitrines, rekken, toonbanken, tafels, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan 499€ exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen bedragen de verzendkosten € 9,90 exclusief BTW. 

Voor leveringen naar de Waddeneilanden, vraag hiervoor een offerte. 

Wij leveren uitsluitend in Nederland. Voor levering in belgië nodigen wij u uit uw bestelling rechtstreeks te plaatsen op onze buitenlandse webshop, die toegankelijk is via de vlaggen op de homepage onderaan onze site.

Leveringstermijn

Wanneer u uw bestelling valideert, zal RETIF al het nodige doen om deze zo snel mogelijk te verwerken, klaar te maken en te verzenden. 

Als de goederen rechtstreeks vanuit ons magazijn worden klaargemaakt en verzonden, duurt het ongeveer 24-48 uur vanaf de validatie van uw betaling om ze klaar te maken en te verzenden, terwijl de leveringen over het algemeen tussen 2 en 5 werkdagen na de dag van ontvangst van de betaling plaatsvinden. Indien de goederen rechtstreeks van onze leveranciers worden klaargemaakt en verzonden, variëren de levertijden van 2 tot 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. 

Let op: als uw bestelling zowel artikelen bevat die door RETIF worden bewaard en verzonden als artikelen die rechtstreeks door onze leveranciers worden bewaard en verzonden, ontvangt u afzonderlijke zendingen die de bovenstaande leveringsvoorwaarden volgen. 

Het is niet mogelijk om de transporteur voorafgaand aan de levering te laten bellen om een afspraak te maken of een voorkeursdag van levering aan te geven. Een dergelijke in de bestelling opgenomen aanduiding zal niet in aanmerking worden genomen. 

N.B. Levering tot aan de voordeur van uw bedrijf of woning door een professionele transporteur. Grote pakketten worden met pallet geleverd.