Nietmachine Bostitch P3
 • Ref. : 2888
 • Afmetingen B x D x H : 18 x 2 x 8 cm
 • Primair materiaal : Staal
 • Primaire kleur : Zilverkleurig
Nietdiepte : 65 mm
Niet tot 30 vellen
Formaat nietjes : 19 1/4 (artikelnummer2865)

€ 28,49 Excl BTW
€ 3,90 Excl BTW
• In voorraad -
Levering in 2 tot 5 werkdagen
Gratis
• Ophaling in de winkel
Verkocht door RETIF
 • Betalen met VISA
 • Betalen met Mastercard
 • Betalen met PayPal
 • Betalen met iDEAL
 • Betalen met bankoverschrijving

Omschrijving

Lichte en veelzijdige niettang.

Met een insteekdiepte van 6,5 cm en een magazijn van 210 nietjes, is dit accessoire uw beste bondgenoot voor een goede montage. U kunt gemakkelijk tot 30 vellen nieten. En dankzij de bestudeerde vorm is het nieten zeer comfortabel en snel. U zult er geen spijt van krijgen!

Het is compatibel met SP 19 1/4 nietjes

Verchroomde stalen behuizing, hoge weerstand en goede grip.

Een merk dat bekend staat om zijn degelijkheid.

Afmetingen en gewicht

Hoogte 8 cm
Breedte 18 cm
Diepte 2 cm
Netto gewicht 243 g

Specificaties

Afwerking Chroom
Familie KANTOORARTIKELEN
Primaire kleur Zilverkleurig
Primair materiaal Staal
Type verpakking Eenheid

Transport

Dit artikel wordt rechtstreeks door RETIF verzonden.

 

Bij aankoop van artikelen voor dagelijks gebruik, zoals verpakkingen, decoratie of andere accessoires (vb. tassen, voedselverpakkingen, kartons, kledingrekken, kleerhangers, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan €199 exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen zijn de verzendkosten € 3,90 exclusief BTW. 

Bij de aankoop van meubilair en presentatiemiddelen, zoals inrichting, meubilair, vitrinekasten (bijv. lamellenwanden, vitrines, rekken, toonbanken, tafels, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan 499€ exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen bedragen de verzendkosten € 9,90 exclusief BTW. 

Voor leveringen naar de Waddeneilanden, vraag hiervoor een offerte. 

Wij leveren uitsluitend in Nederland. Voor levering in belgië nodigen wij u uit uw bestelling rechtstreeks te plaatsen op onze buitenlandse webshop, die toegankelijk is via de vlaggen op de homepage onderaan onze site.

Leveringstermijn

Wanneer u uw bestelling valideert, zal RETIF al het nodige doen om deze zo snel mogelijk te verwerken, klaar te maken en te verzenden. 

Als de goederen rechtstreeks vanuit ons magazijn worden klaargemaakt en verzonden, duurt het ongeveer 24-48 uur vanaf de validatie van uw betaling om ze klaar te maken en te verzenden, terwijl de leveringen over het algemeen tussen 2 en 5 werkdagen na de dag van ontvangst van de betaling plaatsvinden. Indien de goederen rechtstreeks van onze leveranciers worden klaargemaakt en verzonden, variëren de levertijden van 2 tot 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. 

Let op: als uw bestelling zowel artikelen bevat die door RETIF worden bewaard en verzonden als artikelen die rechtstreeks door onze leveranciers worden bewaard en verzonden, ontvangt u afzonderlijke zendingen die de bovenstaande leveringsvoorwaarden volgen. 

Het is niet mogelijk om de transporteur voorafgaand aan de levering te laten bellen om een afspraak te maken of een voorkeursdag van levering aan te geven. Een dergelijke in de bestelling opgenomen aanduiding zal niet in aanmerking worden genomen. 

N.B. Levering tot aan de voordeur van uw bedrijf of woning door een professionele transporteur. Grote pakketten worden met pallet geleverd.