Kruk hout zwart Ø40x50cm
 • Ref. : 400675
 • Afmetingen B x D x H : 40 x 40 x 50 cm
 • Primair materiaal : Hout
 • Primaire kleur : Zwart
Over het algemeen straalt deze tafel een stijl uit die zowel chic als eigentijds is. Het biedt u oneindig veel gebruiksmogelijkheden bij de inrichting van uw verkoopruimten. U stelt uw sterproducten tentoon, in de etalage of in uw zaak. Met zijn zwarte houten blad en zijn solide metalen structuur heeft de tafel een driepootvorm, uitlopend op de grond, met brede en dikke voetstukken, die zorgen voor uitstekende stabiliteit op de grond.

€ 88,39 Excl BTW
€ 9,90 Excl BTW
• In voorraad -
Levering in 2 tot 5 werkdagen
Gratis
• Ophaling in de winkel
Verkocht door RETIF
 • Betalen met VISA
 • Betalen met Mastercard
 • Betalen met PayPal
 • Betalen met iDEAL
 • Betalen met bankoverschrijving

Foto galerij (1)

Omschrijving

In uw zaak straalt deze allround tafel een industriële stijl uit die zowel chic als eigentijds is. De zwart metalen structuur is het mooiste effect. Door zijn grootte en zijn unanieme elegantie biedt hij u oneindig veel gebruiksmogelijkheden bij de inrichting van uw verkoopruimtes. Het is geschikt voor de producten die u in uw etalage of in uw bedrijf wilt uitlichten.

Visueel laat het zwarte houten dienblad de producten die u erop plaatst, schitteren. Een vitrinekruk of functionele tafel, het blijkt heel veelzijdig te zijn om je ruimte naar wens in te richten. De solide metalen structuur heeft de vorm van een driepoot, wijd uitlopend op de grond, met brede en dikke bases, om uitstekende stabiliteit op de grond te garanderen. Diam. 40 x H. 50 cm.
Product geclassificeerd als M3, "matig ontvlambare" materialen.
Classificatie volgens de norm NF P92-507 die de brandreactie van materialen definieert.

Afmetingen en gewicht

Hoogte 50 cm
Breedte 40 cm
Diepte 40 cm
Netto gewicht 5.5 kg

Specificaties

Familie CENTRAAL MEUBILAIR
Primaire kleur Zwart
Primair materiaal Hout
Klassering vuur M3

Documenten

Transport

Dit artikel wordt rechtstreeks door RETIF verzonden.

 

Bij aankoop van artikelen voor dagelijks gebruik, zoals verpakkingen, decoratie of andere accessoires (vb. tassen, voedselverpakkingen, kartons, kledingrekken, kleerhangers, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan €199 exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen zijn de verzendkosten € 3,90 exclusief BTW. 

Bij de aankoop van meubilair en presentatiemiddelen, zoals inrichting, meubilair, vitrinekasten (bijv. lamellenwanden, vitrines, rekken, toonbanken, tafels, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan 499€ exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen bedragen de verzendkosten € 9,90 exclusief BTW. 

Voor leveringen naar de Waddeneilanden, vraag hiervoor een offerte. 

Wij leveren uitsluitend in Nederland. Voor levering in belgië nodigen wij u uit uw bestelling rechtstreeks te plaatsen op onze buitenlandse webshop, die toegankelijk is via de vlaggen op de homepage onderaan onze site.

Leveringstermijn

Wanneer u uw bestelling valideert, zal RETIF al het nodige doen om deze zo snel mogelijk te verwerken, klaar te maken en te verzenden. 

Als de goederen rechtstreeks vanuit ons magazijn worden klaargemaakt en verzonden, duurt het ongeveer 24-48 uur vanaf de validatie van uw betaling om ze klaar te maken en te verzenden, terwijl de leveringen over het algemeen tussen 2 en 5 werkdagen na de dag van ontvangst van de betaling plaatsvinden. Indien de goederen rechtstreeks van onze leveranciers worden klaargemaakt en verzonden, variëren de levertijden van 2 tot 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. 

Let op: als uw bestelling zowel artikelen bevat die door RETIF worden bewaard en verzonden als artikelen die rechtstreeks door onze leveranciers worden bewaard en verzonden, ontvangt u afzonderlijke zendingen die de bovenstaande leveringsvoorwaarden volgen. 

Het is niet mogelijk om de transporteur voorafgaand aan de levering te laten bellen om een afspraak te maken of een voorkeursdag van levering aan te geven. Een dergelijke in de bestelling opgenomen aanduiding zal niet in aanmerking worden genomen. 

N.B. Levering tot aan de voordeur van uw bedrijf of woning door een professionele transporteur. Grote pakketten worden met pallet geleverd.