Kledinghanger melamine houteffect zwart 40cm - per 20
 • Ref. : 49955
 • Afmetingen B x D x H : 40 x 1.1 x 23 cm
 • Primair materiaal : Polypropeen
 • Primaire kleur : Zwart
 • Met inkepingen : Ja

Elegant en hyperfunctioneel, deze rechte hanger van gelamineerd hars is een onmisbaar item, dagelijks bruikbaar in elke mode- en confectiezaak.

De kwaliteit van de vervaardiging, de stevig bevestigde metalen haak, de anti-slip inkepingen, alles is gecombineerd om te voldoen aan de eisen van de kledingprofessional. En zijn verpakking per 20 is ideaal voor dit accessoire van algemeen gebruik.

€ 1,05 Excl BTW de eenheid

Per 20 verkocht aan € 20,99

€ 3,90 Excl BTW
• In voorraad -
Levering in 2 tot 5 werkdagen
Gratis
• Ophaling in de winkel
Verkocht door RETIF
 • Betalen met VISA
 • Betalen met Mastercard
 • Betalen met PayPal
 • Betalen met iDEAL
 • Betalen met bankoverschrijving

Omschrijving

Deze elegante en hyperfunctionele rechte hanger van gelamineerd hars biedt een grote veelzijdigheid voor dames- en herenkleding: overhemden, blouses, jurken, T-shirts, kleding met bretels...

Het is daarom een essentieel, nuttig dagelijks onderdeel van elk mode- en confectiebedrijf. Met zijn mooie afwerking, zijn stevig bevestigde metalen haak en zijn anti-slip inkepingen heeft het alles om aan de eisen van de kledingprofessional te voldoen.

Het 20-pack is ideaal voor dit veelgebruikte accessoire. In gelamineerde hars, zwart. L 40 x B 11 cm.

Afmetingen en gewicht

Hoogte 23 cm
Breedte 40 cm
Diepte 1.1 cm
Netto gewicht 680 g

Specificaties

Familie VOLWASSEN HANGER
Primaire kleur Zwart
Primair materiaal Polypropeen
Type verpakking Groep
Verpakkingseenheid 20
Met inkepingen Ja

Transport

Dit artikel wordt rechtstreeks door RETIF verzonden.

 

Bij aankoop van artikelen voor dagelijks gebruik, zoals verpakkingen, decoratie of andere accessoires (vb. tassen, voedselverpakkingen, kartons, kledingrekken, kleerhangers, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan €199 exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen zijn de verzendkosten € 3,90 exclusief BTW. 

Bij de aankoop van meubilair en presentatiemiddelen, zoals inrichting, meubilair, vitrinekasten (bijv. lamellenwanden, vitrines, rekken, toonbanken, tafels, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan 499€ exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen bedragen de verzendkosten € 9,90 exclusief BTW. 

Voor leveringen naar de Waddeneilanden, vraag hiervoor een offerte. 

Wij leveren uitsluitend in Nederland. Voor levering in belgië nodigen wij u uit uw bestelling rechtstreeks te plaatsen op onze buitenlandse webshop, die toegankelijk is via de vlaggen op de homepage onderaan onze site.

Leveringstermijn

Wanneer u uw bestelling valideert, zal RETIF al het nodige doen om deze zo snel mogelijk te verwerken, klaar te maken en te verzenden. 

Als de goederen rechtstreeks vanuit ons magazijn worden klaargemaakt en verzonden, duurt het ongeveer 24-48 uur vanaf de validatie van uw betaling om ze klaar te maken en te verzenden, terwijl de leveringen over het algemeen tussen 2 en 5 werkdagen na de dag van ontvangst van de betaling plaatsvinden. Indien de goederen rechtstreeks van onze leveranciers worden klaargemaakt en verzonden, variëren de levertijden van 2 tot 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. 

Let op: als uw bestelling zowel artikelen bevat die door RETIF worden bewaard en verzonden als artikelen die rechtstreeks door onze leveranciers worden bewaard en verzonden, ontvangt u afzonderlijke zendingen die de bovenstaande leveringsvoorwaarden volgen. 

Het is niet mogelijk om de transporteur voorafgaand aan de levering te laten bellen om een afspraak te maken of een voorkeursdag van levering aan te geven. Een dergelijke in de bestelling opgenomen aanduiding zal niet in aanmerking worden genomen. 

N.B. Levering tot aan de voordeur van uw bedrijf of woning door een professionele transporteur. Grote pakketten worden met pallet geleverd.