SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP
Kerstartikelen > Kerstdecoratie > La vie en rose

La vie en rose de smaak van verwondering

  • Stijl : La vie en rose
  • Kleuren :  
  • Merchandising technieken : De focuspunt

De stijl "La Vie en rose" is een concept dat houdt van fruitige, paarse of koperachtige tinten. Het onderscheidt zich door zijn fantasie en extreme verfijning in de details. In de inrichting is alles bestudeerd om het oog te verbazen voordat het op de producten terechtkomt, versterkt door linten, bloemen en poedervormige lichtjes. Deze keuze voor een kostbaar en verfijnd decor gaat hand in hand met meubels en materialen die zachtheid en lichtheid bevorderen.

Collecties :   Bekijk alle producten

Etalage in voorgevel

De reiswagen zet een hele denkbeeldige wereld op. Als centraal element trekt dit onmiddellijk de aandacht. Op het plateau worden de producten in een piramide voorgesteld: zo wordt elk product goed gewaardeerd. Verzameld in kleine groepjes worden mooie geschenkpakketten gebracht in een piramide. Als centraal element is het een onmiddellijke eye-catcher. Op het plateau worden de producten in een piramide voorgesteld: zo wordt elk product goed gewaardeerd. Verzameld in kleine groepjes, geven prachtig verpakte geschenkverpakkingen een indruk van overdaad en doen het oog in de compositie rondgaan. De ongewone aanwezigheid van de hangende gieter doet de wenkbrauwen fronsen en versterkt het prachtige aspect.
Met een dikke lichtslinger en 2 kerstbomen aan de buitenkant wordt de aandacht op het animatie facade gericht. Nog opmerkelijk: het perfecte perspectief van de buitenanimatie met de binnenlichtanimatie: dit geeft het vitrine diepte en versterkt zijn visuele impact. Naast de animatie aan de buitenkant geven de linten een indruk van overdaad en laten ze het oog door de compositie bewegen. De aanwezigheid van de hangende gieter is opmerkelijk en doet de ogen stralen en versterkt het wonderlijke aspect.

Bekijk alle inspiraties

Sleutenproducten in de collectie

Gratis levering Presentatiekar 1 deur en 4 laden en display 120x55x90cm
Presentatiekar 1 deur en 4 laden en display 120x55x90cm
Ref. 400666
Niet beschikbaar
571,99 € Excl BTW
Gratis levering Kunst Kerstboom Vancouver enneigé H 180cm
Kunst Kerstboom Vancouver enneigé H 180cm
Ref. 602353
Niet beschikbaar
229,99 € Excl BTW
Bonbonniere in glas met deksel Ø21x28cm
Bonbonniere in glas met deksel Ø21x28cm
Ref. 602504
• In voorraad
13,90 € Excl BTW
- +
Gieter plastic wit 52cm
Gieter plastic wit 52cm
Ref. 602529
• In voorraad
29,99 € Excl BTW
- +

Ontdek onze collectie La vie en rose.

Animatie zone

Het meubilair is open en luchtig. Slim opgesteld door de 3 vazen en hun boeket die een driehoek vormen waarin uw producten geplaatst worden. Door de verschillende soorten producten af te wisselen, zal elk van hen meer opvallen, en dus is uw aanbod beter leesbaar. De klokken worden altijd op ooghoogte geplaatst om de inhoud ervan te benadrukken. Een duidelijk herkenbaar element (hier: een vogel) wordt herhaald in de scène, het dient als punctuatie " in de totale lezing.Let ook op: In deze animatiezone moeten belangrijke elementen in het venster gevonden worden. In ons voorbeeld zijn dat bloemen en vogels. "

Kassa en toonbank zone

In deze ruimte, die het klantentraject "afsluit", is het belangrijk om de muur en de toonbank visueel met elkaar te verbinden door middel van een symmetrie-effect. Aan het plafond hangen twee kroonluchters die de ruimte markeren en dus van een afstand gemakkelijk te herkennen zijn. Als centraal punt wordt het centrale element subtiel geanimeerd door vogels in een driehoek. In dit concept, waarin een hoge dichtheid van details speelt, moet de toonbank lichter worden aangekleed, zodat hij duidelijk herkenbaar is en de klant niet stoort. Hetzelfde principe voor de plaatsing wordt een of meerdere keren herhaald: in ons voorbeeld gaat het om een set die bestaat uit een vaas en 2 klokken van verschillende groottes.

Bekijk alle inspiraties

Favorieten uit de collectie

Luster 240 leds warm wit Ø30 x H100cm
Luster 240 leds warm wit Ø30 x H100cm
Ref. 602170
Niet beschikbaar
42,99 € Excl BTW
Pruimenhortensiatak met gouden steel H60cm
Pruimenhortensiatak met gouden steel H60cm
Ref. 602223
• In voorraad
8,99 € Excl BTW
- +
Glas en fles champagne om op te hangen H.12,5cm
Glas en fles champagne om op te hangen H.12,5cm
Ref. 602368
Niet beschikbaar
9,49 € Excl BTW
Vaas oud roze Ø23 x H23cm
Vaas oud roze Ø23 x H23cm
Ref. 602540
• In voorraad
30,99 € Excl BTW
- +

Ontdek onze collectie La vie en rose.

Ontdek onze andere decoratieve stijlen voor Kerstmis

Om beter aan te passen aan uw winkeltype en de positionering die u aan uw bedrijf wilt geven, hebben we ook 4 andere decoratieconcepten ontwikkeld: Nature Forest, Tradition Gourmande, Nature Cocoon, Tradition Voyage... Ze zijn stuk voor stuk zeer onderscheidend en laten u toe de kerstsfeer te creëren die het best bij uw imago past.

CLOSE
CLOSE