SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP
Kerstartikelen > Kerstverpakking > Traditie

Kersttraditie: jezelf terugvinden in een familiewereld

  • Stijl : Traditie
  • Kleuren :  

De stijl "Noël Tradition" weerspiegelt de wereld van Kerstmis op getrouwe wijze: zijn kleuren (rood, wit, groen) en zijn essentiële elementen (de kerstman, het rendier, het takje hulst, de sneeuwvlokken, enz.) Het idee is om de extreme levenskracht van deze kerstcodes te gebruiken om een zachte warmte te brengen, eigen aan een familiekerst, harmonieus en tijdloos.

Collecties :   Bekijk alle producten

Verpakkingen in alle vormen

Het verrassingseffect is terug te vinden in het uiterlijk van de cadeaupakketten. De verpakkingen zijn in drie kleuren samen te vatten (rood, wit en groen), maar vallen meer op door de diversiteit van hun vormen: zakjes, pakjes, zakjes, kubusvormige, cilindrische en conische verpakkingen... En wat de bandjes en linten betreft, is alles mogelijk en laat de fantasie de vrije loop: zij zijn veel meer dan eenvoudige accessoires om een verpakking te kunnen sluiten, het zijn decoratieve elementen die de verpakking mooier maken.

Bekijk alle inspiraties

Sleutenproducten in de collectie

Mand feestlijk 34x20.5x11cm - per 10
Mand feestlijk 34x20.5x11cm - per 10
Ref. 500705
• In voorraad
40,79 € Excl BTW
- +
Cadeaupapier Kerstman Ho Ho 70cm x 50m
Cadeaupapier Kerstman Ho Ho 70cm x 50m
Ref. 500759
Niet beschikbaar
29,99 € Excl BTW
Kruisbodemzak kraft dennen met venster 10x22cm - per 100
Kruisbodemzak kraft dennen met venster 10x22cm - per 100
Ref. 500829
• In voorraad
28,59 € Excl BTW
- +
Krafttas met gedraaide handvatten Enjoy naturel en rood 18+8x22cm - per 50
Krafttas met gedraaide handvatten Enjoy naturel en rood 18+8x22cm - per 50
Ref. 500840
Niet beschikbaar
19,99 € Excl BTW

Ontdek onze collectie Traditie

Onze verpakking nodigt uit in een "kersttraditie" decor

Het advies van onze merchandisingexperts: gebruik uw verpakking in een "kersttraditie"-decoratie. Zo zorgt u voor een totale samenhang tussen uw decoratie en uw verpakking... Rood, wit, groen, de kleuren van de verpakking zijn voldoende om uw decoratie onder te dompelen in de kerstsfeer. Gebruik deze papieren dus als decoratieve elementen: maak pakjes in alle vormen, groot, lang, vierkant en strooi ze op je klantreis. Dit zal de nieuwsgierigheid en afgunst van jong en oud opwekken.

Bekijk alle producten Les personnages et animaux décoratifs présents dans cette photo ne doivent pas être utilisés comme des jouets. Ne pas laisser à la portée des enfants.

5 andere verpakkingsstijlen ontworpen voor een kerst die echt bij je past

Om beter aan te passen aan uw type winkel en de positionering van uw bedrijf, hebben we ook 5 andere decoratieconcepten ontwikkeld: Nature Forest, La Vie en Rose, Nature Cocoon, Tradition Voyage, Noël Féérique... Ze zijn elk zeer onderscheidend en stellen u in staat de kerstsfeer te creëren die het best past bij het imago dat u aan uw bedrijf wilt geven.

CLOSE
CLOSE