Kabouter groen 20x15,5x60cm
 • Ref. : 602212
 • Afmetingen B x D x H : 12 x 22 x 60 cm
 • Primair materiaal : Stof
 • Primaire kleur : Groen
Heel origineel, deze boskleurige kabouter heeft een geheim: hij is kneedbaar (dankzij een draad die in de kap is gestoken). U kunt hem dus op elk moment de vorm geven die u wilt, zijn houding veranderen, om hem beter aan te passen aan uw behoeften in uw producties. Let ook op de zorgvuldige vervilte afwerking die zachtheid en medeplichtigheid uitstraalt.

€ 35,99 Excl BTW
€ 3,90 Excl BTW
• In voorraad -
Levering in 2 tot 5 werkdagen
Gratis
• Ophaling in de winkel
Verkocht door RETIF
 • Betalen met VISA
 • Betalen met Mastercard
 • Betalen met PayPal
 • Betalen met iDEAL
 • Betalen met bankoverschrijving

Foto galerij (2)

Omschrijving

Met zijn originele en enigszins listige uiterlijk verbergt deze kabouter zijn spel goed: in de hoed is een draad geschoven waarmee je hem kunt manipuleren en de vorm kunt geven die je wilt. Dus, op elk moment, kun je zijn houding veranderen, hem articuleren om beter bij een precieze enscenering te passen. Bovendien zult u ook de kwalitatieve stijl van zijn vervilte afwerking waarderen. Het inspireert zowel zachtheid als natuur, dankzij de boskleur. En om het effect van dit boskabouterthema te versterken, kunt u dit model combineren met twee andere verschillende modellen met even gelede vormen (ref. 602213, ref. 602214). Zo kun je een heel persoonlijke show maken met een stel kabouters vol medeplichtigheid. Ongetwijfeld zullen uw klanten blij zijn met deze show! Afm. 20 x 15,5 x 60 cm.

Afmetingen en gewicht

Hoogte 60 cm
Breedte 12 cm
Diepte 22 cm
Netto gewicht 537 g

Specificaties

Familie KERSTVERSIERING
Primaire kleur Groen
Primair materiaal Stof
Type verpakking Doos

Transport

Dit artikel wordt rechtstreeks door RETIF verzonden.

 

Bij aankoop van artikelen voor dagelijks gebruik, zoals verpakkingen, decoratie of andere accessoires (vb. tassen, voedselverpakkingen, kartons, kledingrekken, kleerhangers, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan €199 exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen zijn de verzendkosten € 3,90 exclusief BTW. 

Bij de aankoop van meubilair en presentatiemiddelen, zoals inrichting, meubilair, vitrinekasten (bijv. lamellenwanden, vitrines, rekken, toonbanken, tafels, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan 499€ exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen bedragen de verzendkosten € 9,90 exclusief BTW. 

Voor leveringen naar de Waddeneilanden, vraag hiervoor een offerte. 

Wij leveren uitsluitend in Nederland. Voor levering in belgië nodigen wij u uit uw bestelling rechtstreeks te plaatsen op onze buitenlandse webshop, die toegankelijk is via de vlaggen op de homepage onderaan onze site.

Leveringstermijn

Wanneer u uw bestelling valideert, zal RETIF al het nodige doen om deze zo snel mogelijk te verwerken, klaar te maken en te verzenden. 

Als de goederen rechtstreeks vanuit ons magazijn worden klaargemaakt en verzonden, duurt het ongeveer 24-48 uur vanaf de validatie van uw betaling om ze klaar te maken en te verzenden, terwijl de leveringen over het algemeen tussen 2 en 5 werkdagen na de dag van ontvangst van de betaling plaatsvinden. Indien de goederen rechtstreeks van onze leveranciers worden klaargemaakt en verzonden, variëren de levertijden van 2 tot 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. 

Let op: als uw bestelling zowel artikelen bevat die door RETIF worden bewaard en verzonden als artikelen die rechtstreeks door onze leveranciers worden bewaard en verzonden, ontvangt u afzonderlijke zendingen die de bovenstaande leveringsvoorwaarden volgen. 

Het is niet mogelijk om de transporteur voorafgaand aan de levering te laten bellen om een afspraak te maken of een voorkeursdag van levering aan te geven. Een dergelijke in de bestelling opgenomen aanduiding zal niet in aanmerking worden genomen. 

N.B. Levering tot aan de voordeur van uw bedrijf of woning door een professionele transporteur. Grote pakketten worden met pallet geleverd.